Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Savafan

0 bejegyzést írt és 532 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb tévés lép le a TV2-től, ráadásul most egy olyan arcuk távozik, aki nélkül nagyszabású showműsort elég nehéz lesz csinálniuk, hacsak azt nem akarják, hogy a nézőnek végképp herótja legyen Ördög Nórától. Liptai Claudia jelenleg otthon van a kisfiával, és információink szerint esze ágában nincs…..
Sváby András azt nyilatkozta, ön nem akarta, hogy ő vezesse a Naplót a TV2-n. Miért nem? Andrással jó barátságban vagyok, de én általában nem keverem a barátságot az üzlettel. Annak idején, amikor még az RTL-nél voltam, nem sokan támogatták azt az ötletemet, hogy kapjon egy műsort a tévében. Amikor…..
Vannak, akik bojkottálják az előbandákat, én nem tartozom közéjük. Találtam a támogatott zenekarok óceánjában gyöngyöt többször is, hogy csak egy példát írjak: Amaranthe! Első két találkozásunk alkalmával a Hammerfallnak, majd a Stratovariusnak nyitottak, s lám, most ők érkeztek busznak álcázott…..
Az ilyen a világon nincs című, többfelvonásos bohózatunk mai szereplői a közmédia és az azt (is) felügyelő Médiatanács (beugrik Karas Mónika). Az élet írta darab azzal kezdődött, hogy annak idején törvénybe, mit törvénybe, MÉDIATÖRVÉNYBE foglalták, hogy A közszolgálati médiaszolgáltatás célja a…..
Kilenc éves szünet után négy évszaknyi csajoskodás - nekem kb. ennyit mond a fenti Szívek szállodája-előzetes, de a) nem én vagyok a célközönség, b) nem láttam a sorozatot, csak a Sebastian Bach-os részek közül párat. Ami nekem a fentiekből megmaradt, hogy a HD nem tesz jót a sminkeseknek, a…..
Azt, hogy a svéd Ghost tagjai igazából kicsodák egyszer talán megtudjuk. Papa Emeritus személyét illetően olyan nagy kérdőjelek nincsenek, hiszen minden évben jön a leleplező cikk, hogy bizony a banda élén Tobias Forge áll, viszont a Nameless Ghoulokról gyakorlatilag semmilyen információnk nincs.…..
Mármint nem feltétlenül minőségét tekintve, hiszen azt megítélni anélkül, hogy láttuk volna, nemigen lehet, de a számoktól konkrétan lehidaltam. Akit a tévézés háttere is érdekel egy picit, tudja értékelni őket: Kibéreltek egy 28 000 négyzetméter alapterületű raktárépületet…..
Fekete csütörtök, mondják a tegnapi napról a sorozatvilágban, és valahol joggal, hiszen abban az évben, amiben soha nem látott mennyiségű új tartalom került/kerül képernyőre (350 felett), egy délután alatt a network tévék 14 sorozatot adtak át az örökkévalóságnak, ami azért elég kemény. Az ABC-nél…..
Savafan 2016.05.13 18:46:29
@pamut: Valahol olvastam, hogy Castle-vel úgy utálják egymást, hogy a kötelező jelenetek lenyomták, de azon kívül egy szót sem váltottak a szünetekben :( Csoda, hogy így eddig húzták.
1973. Jagger nem kap japán vízumot, mert ’69-ben volt valami drogügye. A Kiss első koncertjét adja Queensben. Megjelenik a Dark Side of the Moon. Lou Reedet seggbe harapja egy rajongó koncert közben. A Led Zeppelin az USA-ban turnézik, Tampában 56 800 fő előtt játszanak. Ian Gillan kiszáll a Deep…..
Tegnap este kiosztották a kritikusi díjakat, illetve az egyiket (Critics’ Choice), amin filmeket és tévésorozatokat egyszerre díjaztak, mint az Aranyglóbusz szokta, csak itt kicsivel hozzáértőbb grémium döntött a szobrokról. A filmes díjakról itt írtunk, köztük a legjobb idegennyelvű filmnek járó…..
Bár még csak december van, de mindjárt itt lesz a jövő évi fesztiválszezon. A rockfesztiválok már most sem alszanak, szinte mindegyik, Európában csak egy kicsit is ismert fesztivál nagyban jelenti már be a jövő évi fellépőket, a rockerek pedig már most osztanak-szoroznak, melyik…..
Kis Grófo beharangozójával indul Magyarország legnagyobb házibulija, a Sztárban sztár harmadik évada, azaz a „mínuszszor mínusz az plusz” matematikai szabály harmadik bizonyítási kísérlete. Biztosak lehetünk benne, hogy sikerülni fog, sőt, ez lesz a TV2 zászlóshajója, ami…..
Micsoda izgalmak voltak már eddig is, derül ki a visszatekintésből. De nézzünk inkább új izgalmakat! Anne Bonny kívánsága teljesült, továbbra is ketten kényeztetik két oldalról egyszerre. (Emelje fel a kezét, aki még nem kívánta ezt titokban születésnapjára). Hatalmas…..
Barbara és Loki nyert, ez van, győzött az igazság, vagy mi. Holnap jön a poszt, az idei utolsó.  Na kérem, mivel livebloggolni nem fogom a Jeles Eseményt, de ettől még nézem/nézzük lelkesen ugye, legyen hát egy olyan poszt, ahol lehet kommenteli élőben az eseményeket. Sőt, legyen…..
Savafan 2015.05.29 23:04:17
Savafan 2015.05.29 23:09:23
@Chuck Νorris: Zoé után cinti is kell? Kis mohó :-)
Áll ez a derék Gólem a hotel előtt, és sajnálom, de ha egyszer olyan, mint egy telefosott búvárruha, akkor olyan, basszameg, feszülős kék ing ide, zöld gatya oda, és ezen nem segít a kényszeresen megkettőzött t-betűs felkonf, és az idegesen rángatott kis kártya sem, és…..
Savafan 2015.05.25 22:21:35
@Chuck Νorris: egy perc után mit csináltok?
Savafan 2015.05.25 22:24:47
@foxglove (F6): már 21.55-kor ott volt :-)
Emberek, már csak tíz rész van hátra a maratoni évadból - csak a miheztartás végett: a Viasaton 50 részes sem volt egy-egy évad, az amerikaiak heti reality csináltak belőle, szóval lett volna mozgástere a TV2-nek, de hát nem éltek vele. Előkerült a sikkasztással vagy hűtlen…..
Savafan 2015.05.19 21:38:22
@LETOH_NEDE: mik fel nem tűnnek :-)
Ez most nem olyan lesz, mint szokott lenni, mert csak. A képminőségért elnézést, elbasztam. ..
Na hálistennek, veszekedés, bizalmi beszélgetés és számonkérés lesz terítéken, Botox nyugodt, mert nemszilikonsegge be van védve, Patkolt Pecek meg megy randira két pasival. Liget, térdgatya, piros Nike, gagyipóló. Hagyjuk, tényleg. Formabontó hogyvót, az epizód alatti…..
Savafan 2015.05.08 21:55:35
Savafan 2015.05.08 22:04:20
@kékalmamag: ezt mondta? Tényleg egy gennyláda :-(
Gólem, nem patak, liget, fák, hipó miatt(?) megszaggatott farmis, fehér igen, tojásfej, párválasztunk, Bence és Loki szarban, P2.0 nem egy taktikai géniusz, meglátjuk. Tina majommal, a fején napszemüveggel alszik, amin csak az csodálkozik, aki nem látta VV Fannit szemüvegben…..
Soha ilyen nehéz dolgom még nem volt hogyvolttal, mint ebben az esetben. A Gábor-Nóri ügy, amiről sem a TV2, sem senki nem gondolta, hogy az lesz belőle, eléggé felkavarta az állóvizet, ami a műsort egyébként övezi a sajtóban, és ez alól nem tudja kihúzni magát ez a blog sem,…..
Savafan 2015.04.28 22:48:31
@Rayen: ja. Azt hittem élő vagy picit csúsztatott, hogy véletlenül se szólja el magát valaki.
Gólem a ligetben, ingben, hipózott farmerben (tényleg, emlékszik még valaki a házilag hipózott Trapper farmerra?) és kék ingben feszít, ma valakinek meszeltek, Gábot és Loki ideges, Gyula, Becks és Bence meg nem, mert nem olyan családból származnak. Adri és Ivar bugyis, de…..
Savafan 2015.04.27 12:30:57
@Infomaniac: állítólag együtt vannak.
Kék, szűk póló, nagy, kopasz fej, körben pálmák, lent a színes Nike - igen, ez itten Gólem, kérem szépen, és mondja nagy lendülettel, hogy Pjotrnak fingja nincs arról, kivel basszon ki, ezért a kanok majd egy randin győzik meg arról, hogy ki legyen a szopóroller Vettelje ezen a…..
Savafan 2015.04.24 22:25:44
@gólyamajom: szerintem nem, de úgy volt összevágva, az biztos. nem tudom melyik szobába rontott Bence
Savafan 2015.04.24 22:35:38
@henrik_: amióta visszatették, azóta igazi patkány:( remélem valaki tényleg alávág rendesen és megszopatja! mint valami madam úgy viselkedik. hogy ő irányítja a dolgokat a háttérből... nevetséges
Napjaink legnagyobb hatású metal gitárosairól listát összeállítani kemény feladat! Ezzel tényleg nem lehet mindenki kedvére tenni. Mindenesetre megpróbáltuk felmérni, mely gitárosok hatása érződik leginkább az új nemzedékek rock / metal zenekarain és zenei mozgalmain. Kinek az…..
Savafan 2015.04.19 16:36:38