Regisztráció Blogot indítok
Adatok
leszkapsz

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma már az olimpiai létesítmények jó része moduláris elemekből épül. Ezeket mint valami óriás Legót tudják az építészek és tervezők a világesemény után…..
leszkapsz 2015.08.12 17:35:47
@szenes01: Ha már közös a cél, akkor ugye azt se felejtsük el, hogy nem csak a kormánypártok támogatják a kezdeményezést, hanem az ellenzékiek közül többen is, még ha felsőbb utasításra máshogy is kellett dönteniük...de kezdik belátni, hogy ez egy nagyon jó befektetés!
leszkapsz 2015.08.13 13:54:05
@tisztviselőként dolgozó arcszörzet szakállamtitkár: @johannes: @Wa Szabi:
A kétkedők figyelmébe ajánlanám a következő linket! Innen elérhető a már említett agenda2020 magyar nyelvű kivonata, illetve aki szeretné az angol nyelvű verziót is megtalálja!
Érdekes és igen értékes olvasmány!

Itt a link: www.mob.hu/agenda-2020-lenyeges-elemek-magyar-forditasban-
„Kistérségi mintaprojekt” néven reklámozta a helyi Fidesz a Selye János Kórház osztályainak bezárását, aminek következtében nem születik több gyermek a városban és még a mentő sem áll meg Komáromban a beteggel, mert komolyabb ellátásért Tatabányáig kell mennie. Mikor…..
leszkapsz 2014.11.25 16:28:52
@amit még megtehetsz: Nem tudom az iskola vagy képzési hely pontos nevét, de ismerek olyat, aki 50hez közel nem talált nagyon sokáig munkát, aztán beiskolázták ingyen, kazánfűtő lett és most egy iskolában dolgozik gondnokként, szóval van példa arra, hogy valaki idősebb korban is váltson és találjon munkahelyet.
Nos tehát itt van, megérkezett a Rock Or Bust című új AC/DC-album, ami az első a betegség miatt kiszállt Malcolm Young gitáros nélkül. Az utódja az unokaöccse, Stevie Young lett. Ő a legidősebb Young testvér, Stephen fia, aki csupán egy évvel fiatalabb Angusnál. A hírek kicsit…..