Regisztráció Blogot indítok
Adatok
városi fiú

0 bejegyzést írt és 424 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Folytatódik az Aranyélet utolsó évadát kibeszélő sorozatunk, ezúttal a harmadik és negyedik részéről lesz szó, spoileresen...
városi fiú 2018.10.30 15:11:38
@prukker: Erről van szó. Hogy miről mesélnének történetet, az már mindegy is, ha az ember nem képes ezeket a selejtes szereplőket nézni, ahogy kínosan szarul fölolvassák a szövegüket, mint az amatőrök legalja. A szokásos magyar tehetségtelenség a szokásos magyar kongó pincehanggal.
A címsor idézet a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról szép dalából. Annyira dallamos, hogy mindjárt fütyülni kezdem, holott a múlt század hetvenes éveiben, pályakezdő újságíróként hallottam. Azóta szerkesztőként kaptam tizenöt sort a lexikonokban, és negyedszázadot oktatóként töltöttem a…..
városi fiú 2018.08.20 13:35:43
@Zöldi László: Tanárként és bloggerként is csendőrpertuban van a "tehetséges fiatalemberekkel".
Megbuktathatja, vagy kimoderálhatja őket.
A hozzászólók, vagy a diákok pedig nem törölhetik Önt, hogy viszonosság legyen.
Nem egyenlőek a feltételek.
Ha valakinek az Ön véleménye durva hangnemet generál, akkor az azért van, mert leírta,
és mert nem a válogatott alárendeltjei kommentelnek, hanem bárki. Az emberek pedig nem egyformák.
Ha fél a durva kiosztástól, mondja el a véleményét a vizsga előtt álló diákjainak. Garantált lesz a tapsvihar.
Kérdésére...
A bloggereknek azért illene elolvasni a hozzászólóikat, mert azok az ismeretlenek is vették a fáradságot az Ön
- sokkal hosszabb- irományának elolvasására.
Persze vannak, akiknek munkaköri kötelessége a ballibsizés, de a magyar miniszterelnök fizeti őket és erre kapta a kétharmados felhatalmazását, úgyhogy őket is tessék szívesen látni.
Semmi jót nem jelent általában sem, ha egy kormány meg akar védeni valamit -- emlékszünk a konzervatív Reagan nevezetes szállóigéjére --, de különösen rossz hír, ha az Orbán-rezsim akarja ezt tenni: az áldozatok a manyuptól a magyar futballon át -- most már jószerivel -- az EU-ig sorakoznak. Erre…..
városi fiú 2018.07.03 18:39:16
Családügyi kormányalkalmazott, vagy felcsúti miniszterelnöke elmondhatná inkább, hogy hogy is van ez.

hvg.hu/itthon/20180703_megszolalt_a_molesztalo_hitoktato_nevelt_fia_akit_tobbszor_megeroszakolt

Hat év börtönt ült le ez a bűnöző gyermekmolesztálásért, és az egyházmegye küldte ki az iskolába kislányokhoz hittanórát tartani.

Pontosan az erőszakoskodóknak csinálták ezt a hitoktatói törvényt Orbánék ?
Hogy börtöntöltelékek hozzáférhessenek a kislányokhoz ?
Nem értem, miféle oktatás ez a felcsút féle.
    Móricz Zsigmond regénye ezer sebből vérzik. Nyomasztó, komor és nem hozza el a kellő katarzist; arra viszont mindenképpen alkalmas, hogy az olvasóban kétségeket ébresszen a valódi "jóság" természetét illetően. (Móricz mentségére szolgáljon, hogy művét nem gyermekregénynek szánta, ezzel szemben…..
városi fiú 2018.07.01 15:06:18
Nem egészen tudok egyetérteni a gátlásokkal kapcsolatban. Én úgy vettem észre, hogy a kisgyerekek sem egyforma attitűddel születnek, de a családok, a társadalmi közeg sem egyforma nevelést biztosít.
Vannak, akik már kiskorukban 1-2 évesen szerepelni akarnak mindenki előtt, mások meg elbújnak, ha idegent látnak.
Vannak családok, akik a hangos, trágár beszédet kerülik, a hencegést jellemhibának tartják, a hiányos öltözetet pedig illetlenségnek.
És vannak, akik arra nevelik a gyereket, hogy ne hagyjanak semmit szó nélkül, és lehetőleg hangerőben és ütőerőben is gyakják le a többi embert.Ha kell, mutassák be nemiszervüket is a vitában.

Hogy ki, meddig tartja ezeket a társadalmi érintkezés elfogadható módjának, az jellem és neveltetés függő.

Lehet, hogy az önérvényesítést valaki nem pucéron, vagy ordibálva képzeli el, de azért van rá stratégiája.

Persze a lazább szabályzatú nevelésen átesettek mindig élhetetlennek látják a fegyelmezettebbeket, és a fegyelmezettebbek meg butábbnak a lazábbakat, de igazából szerintem nem érdemes meghúzni a határokat.

Ha valaki a gátlásossága miatt nem érvényesül egy közegben, akkor nem a megfelelő közegben van, annyi az egész. Egy másik társaságban kéne élnie, ahol a hozzá hasonlóakkal már jól megérti magát.

Szerintem a Nyilas Misi is jól döntött végül, amikor nem akart már debreceni diák lenni.

A saját falujában öntudatos és határozott jellem lehetett, de Debrecenben csak egy megtűrt ösztöndíjas volt, akinek mindenkihez alkalmazkodnia kellett szabályok áthágása és botrány nélkül. Ezt a követelményt hazudozással és titkolózással lehetett csak teljesíteni, ami a saját értékrendjének rovására ment. Valahogy nem sikerült olyan tempóban változnia, amilyen tempóban érték a kényszerítő körülmények.
Lehet, hogy egy képlékenyebb jellem jobban teljesített volna a züllésben. Jó döntésnek tűnik, hogy nem maradt Debrecenben.
De ezeken mind lehet vitázni. Nyivánvaló, hogy a vitatható döntések miatt lett ez egy kötelező olvasmány. Nem példakép a Nyilas Misi, hanem egy döntéshelyzetekbe kerülő fiú.
Ha a gyerekek megvitatják a döntései helyességét, akkor sokat tanulhatnak belőle.
Nem biztos, hogy kötelező olvasmánynak csak olyan írás jó, amelyik példaképeket állít.
Lehet, hogy mégsem akarná minden szülő, hogy Dugovits Tituszt vagy más hősöket neveljenek a gyerekéből. Mert végül talán sikerülne néhányat hőssé nevelni, aztán jól megnézhetnénk magunkat az öngyilkos terroristákkal.
Nem a központosított nemzetállamok. A dolog oka végtelenül egyszerű, bár úgy látszik, éppen elég bonyolult ahhoz, hogy a XX. századi diktatúrák vezetői és mai utódaik rendre szem elől tévesszék. A lényeg, hogy a világtrendeket azok diktálják -- hasonlóan a szűkebb piaci trendekhez --, akiknek…..
Nemrég az abortusz mellett szavaztak az írek, most az osztrákok készülnek bevezetni a harmadik nemet, egy harmadik katolikus hagyományú országban, Spanyolországban, már időtlen idők óta dívik a melegházasság. Sehonnan nem érkezik hír arról, hogy egy millimétert is tért nyerne a keresztény…..
Nem kaphat szót olyan képviselő, aki pártelnöknek szólítja Orbán Viktort, egy nap alatt eltüntetik azt a graffitit, amely a miniszterelnököt ábrázolja, a külügyminiszter pedig azzal magyarázkodik egy külföldi újságíró előtt, hogy ő kitart Orbán Viktor minden kijelentése mellett. Mindez két napba…..
városi fiú 2018.06.28 10:52:47
@szepipiktor: Büntethetetlen volt mindig is . Hogy nem képesek fölfogni ezt 30 év alatt sem ?
Ez az ország képezhetetlen. Egy hintaló is hamarabb ad pacsit, minthogy ezek tanulnának valamiből.
Habár a lakberendezésben rengeteg lehetőség és variáció létezik, van pár olyan alapszabály, amit semmilyen körülmények között nem szabad figyelmen kívül hagyni, amit muszáj betartani. Ha nem szeretne a végső látványon bosszankodni, ezekről a szabályokról ne feledkezzen meg,…..
városi fiú 2018.06.28 09:38:28
@geegee: A fehér fal akkor jó, ha nincs túl közel és nincsenek kopottabb részletek sehol a lakásban.
Ha kicsi a lakás és nem szikrázóan új, akkor a fehér fal meszelt közvécére kezd emlékeztetni és minden hiba kiugrik, ahogy a csurgások, rozsdák és lepattanások a közvécében.
Ezzel szemben egy szín a falon egységbe fogja a többi régebbi részletet, megkomponálja, és jelentőségüket vesztik az apró hibák és elnyűttségek.
Mit jelent a tüntetés egy demokráciában? Azt, hogy a hatalmat akkor is szembesítheted a véleményeddel, ha éppen ellened dolgozik. Azt, hogy megmutathatod: a véleményeddel nem vagy egyedül, hanem tömegek állnak mögötted. A gyülekezési jog gyakorlása lehetőség arra, hogy két választás között is…..
Politikai ellenfeleivel szemben mindenki szereti az olcsó és túlzó hasonlatokat. 2018-ban a magyar közéletet is lebutították Orbán- és Soros-bérencezésre. A magyar jobboldallal szemben a leggyakrabban alkalmazott érvelés a reductio ad Hitlerum vagyis a nácikártya volt — de ma már ott tartunk, hogy…..
városi fiú 2018.06.27 11:36:28
@hidroponi: Nem hallottad, hogy Bajorországot egy Mészáros Lőrinc nevű falubélája az ivócimborájával, aki a miniszterelnök , simán fölvásárolta ?
Nem vagy képben. A bajorok azóta énekelgetnek naphosszat.
Ahhoz, hogy másokat megalázz és megfélemlíts, először neked kell feladnod az emberi méltóságodat. Azzal szemben viszont, aki így feladja a méltóságát, a "vereség", a megalázás egymást követő gesztusai kitüntetést jelentenek. Az Orbán-rezsim azért is szenvedett már visszavonhatatlanul vereséget, mert…..
városi fiú 2018.06.23 10:51:32
@screpes: Kibontják a személyiségük összes részletét.
Erről szól a világirodalom. Legyek ura. A lealjasodás bekövetkezik az aljas vezér tiszteletével.
városi fiú 2018.06.26 06:18:49
@screpes: Nem az ellenzék propagandája volt. A fidesznéni nyilatkozott is, hogy mennyire nagyra tartja Orbánt, mint zárdanéni.
Azóta is szervezik az imádkozásokat Orbánért a Bazilikában. Oltárokat állítgatnak ennek a felcsúti szentjüknek.

Az a propaganda bizony a szokásos fideszpropaganda volt.
Vallásosokra célozva szentnek állították be.
Kitalálták, becélozták, megszervezték, engedélyezték, beállították, meglovagolták.
Ahogy az összes többi orbánfotót.
A híres orbánfotók a kolbászosok, focisták, szotyolázók és egyebek.
Mindegyik kimódolt és becélzott kampányfotó volt a legalsó néprétegek megcélzására.

Ahogy a kézcsókoló öregasszony is megcélzott egy vén hibbant valláskárosult réteget, akik azóta is gyüjtögetik a félcédulákat a szentemberüknek.

Én harminc év alatt egyetlen paparazzi fotót sem láttam megjelenni Orbánról, sem a környezetéről.
Főleg nem ellenzéki céllal. Harminc éve nincs olyan sajtó Magyarországon, amelyik ezt megtenné, vagy megtehetné.
Viszont számoltak már fel újságokat gúnyos rajzok és cikkek miatt.
városi fiú 2018.06.27 04:50:27
@Janossz: Az ország tolvajfele a perspektívát látja a lopásaikban és rablásaikban.
Ez a kis troll is mennyit gyarapodott, mióta lophat.
N. Horváth Zsófia álnéven. HH -- aki ismeretes módon személyesen irányította a Harmadik Birodalom és elfoglalt területeinek megtisztítását a homoszexuálisoktól (is), méghozzá nem kevés sikerrel -- a közvélekedéssel ellentétben mégsem lett öngyilkos lüneburgi fogságában, hanem a 118. évét taposva,…..
városi fiú 2018.06.23 07:28:57
@FrVili: Politikai hajtóvadászat miatt lemondott operaelőadás, azt hiszem helyére tette ezt az országot.

A harmincas évekbe.

Kilencven évet utaztunk hátra az időben.
Minden történeti tanulság dacára tartja magát a sajátos pozitív előítélet önmagunkkal szemben, miszerint képesek vagyunk többre, mint amit egy Horthy-, egy Kádár- vagy egy Orbán-rendszer (nem nagyon különböző) egyensúlyi pontjai jelentenek. A progresszívok és a nacionalisták között csak a rezsimek…..
városi fiú 2018.06.19 10:46:19
@neoteny: Ezzel egyetértek, de szerintem így van a többi tudománnyal is egytől-egyig.
A máshol művelt módszerek, tanult nyelvek - egyszerűen teret nyitnak és inspirálják a művelőket a tudományban, művészetben és az élet minden területén.
Nehéz lenne ennek ellenkezője mellett érvelni. Olyan egyértelmű. Ez a globalizáció elindítója. Hogy nagyon izgalmassá és széles kifutásúvá válik minden, ha nem kell benn maradni a kerítés mögött a bezápult közegben.
városi fiú 2018.06.21 20:49:17
@neoteny: Pálinkás egy fideszes csicska volt, és ő osztotta a pénzeket. A tudósok jóban voltak vele, és megfelelt nekik Orbán Viktor, a haza géniusza, mert csorgott a pénzük, és cserébe csak Pálinkással kellett jóba lenniük.

Erre most kirúgják Debrecen büszkeségét, a Pálinkást és a tudósok pénze egy szélhámos kezébe kerül, aki minisztériumot és pénzelzáró csapot kap arra, hogy uralkodjon a tudósokon.
Kissé berezeltek. Nem is mind ismerik a fickót, nyár van, nem tudják, mire jönnek haza a Bahamákról, csúszik ki a kezükből a pénzük.
Jó esély van rá, hogy az egészből stadionok és vadászkastélyok fognak épülni.
Még mennek kézcsókra a géniuszhoz, meg előszobáznak a szélhámosnál, de valójában rettegnek attól, hogy a többi megszüntetendő intézmény sorsára jutnak. Pakolhatnak dobozokba és kereshetnek egy talajvizes pincét az irataiknak.
Legalábbis innen a fotelből ez látszik.
városi fiú 2018.06.21 22:13:41
@neoteny: Nem volt itt semmiféle szembemenetel. A kórházok is a választás előtt kaptak nagy tőkeinjekciót, amit nem szabadott elkölteni a választások napjáig, de ahogy az megvolt, a fidesz szépen visszavette.
Ugyanez a tudománynak is, hogy kaptak nagy keretösszeget a választások előtt, aztán most a fidesz rátenyerelt.
Nem egy fideszcsicska botlása az oka az ilyen sokmilliárdos einstandoknak, hanem ez így volt régen kitalálva.
Mindenki boldog fideszes a kapott milliárdjaival, aztán szépen lekonyulhat, mert a kétharmad mindent visszavesz, amit adott.
A kőbányai 73 lakásos kilakoltatás is megvárta, míg a szociális bérlakók leszavaznak a fideszre, és aztán lakoltatja ki őket.
Ez egy olyan fideszlogika, hogy ha tudják, akkor elvarnyúzzák. Ebben nevelték fel őket a faluszélen.
A parlament szerdán szolgaian megszavaz mindent, amit a kormány az orra alá dug: a hajléktalanság betiltását, az igazságszolgáltatás államosítását és a civilek börtönnel büntetését. És a kutya sem tiltakozik ez ellen...
városi fiú 2018.06.20 17:30:37
@maxval balcán bircaman:
Legalább nem lengyelek voltak, ahogy Orbán fizetett tapsolói.
Semmiféle olyan politikai-kulturális tradíciónk nincs, amit egyáltalán néven tudnánk nevezni, nemzeti egyetértés volna róla és termékeny identitást adna nekünk. Ami leghamarabb eszünkbe jut (a homogenitás mítoszán túl), azok az alávetettségünk mérföldkövei -- tradíciónk az alávetettség és nyomában a…..
városi fiú 2018.06.20 08:13:39
@Trackers: Tudod, az úgy van, hogyha egy normális ember egy féregarccal egy kalap alá kerül, akkor az a féregarcnak felemelő érzés, de a normális ember inkább azt érzi, hogy lehúzzák a mocsokba.
városi fiú 2018.06.20 08:20:38
@Trackers:
Ezzel a féregarcok közé sorolod magad és engem a normálisok közé.

Pedig nem is segítettem a besorolásban.
városi fiú 2018.06.20 08:26:01
@Trackers:
Mit értesz azon, hogy "az ország elveszett" ?
Nem reménykedem benne, hogy a legnagyobb nacionalista hangadóink -- valójában konspirátorok a magyar nép kifosztásában -- ismernék a magyar történelmet, mert akkor néha reflektálnának arra, hogy 1790-ből visszanézve érdemes lett volna-e 1640-ben megragadni; 1840-ből visszanézve kár-e, hogy nem…..
városi fiú 2018.06.19 10:38:02
@DrGehaeuse: Apropó alulról jövő önszerveződés, félretéve ideológiai és pártszempontokat.

Te például el tudod képzelni, hogy egy ismerősöd azzal keres föl téged, hogy alakul egy ilyen önszerveződés, amiben nincsenek ideológiai és pártszempontok, csak jöjjél el és majd bemutat téged a szervezőknek..?
Van olyan ismerősöd, akivel elmennél egy ilyen szöveg után, vagy lenne olyan ismerősöd, akihez beállítanál ezzel az önszerveződő témával ?
Nem személyeskedésként kérdezem, hanem hogy el tudod-e képzelni ezt a gyakorlatban.
Én nem tudom elképzelni.
városi fiú 2018.06.19 11:49:48
@DrGehaeuse: Az ilyesmi csak hatalmi vákuumban működik, akárcsak Gyurcsány alatt a polgári körök.
Diktátorok alatt az embereket egyenként vadásszák le a feljelentő féregarcok. A jutalom reményében.
városi fiú 2018.06.20 07:59:06
@Janossz: Már alig várják, hogy küzdhessenek. Orbánék direkt keresik a balhét, mióta élnek. Ez egy faluszéli bicskás banda.
Az autista fiatalember a szokásos délutáni sétáját rótta, amikor rendkívüli támadás érte...
        A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal elnökének leváltása kapcsán sokan beszéltek arról, hogy a kormánypribék Pesti Srácokban támadták meg először Pálinkás Józsefet. Mindenki azt emelte ki, hogy Pálinkást azzal vádolták, hogy nem volt elég lojális Orbánhoz a CEU-ügy kapcsán.…..
városi fiú 2018.06.15 16:26:56
@labrys: Megkérő levelet fogalmaztak Orbánviktorhoz és tárgyalásra várnak 11 napig. Tisztára ugyanazt csinálják, mint a nővérek a béremelésért.
városi fiú 2018.06.16 10:09:24
@harmadikszem: Ki fog derülni, hogy a nemzetközi tudomány a kereszténység ellensége. És máris ott a válasz, hogy mit jelent a kereszténység megvédése.
A tudományt kell kiirtani.
Viccországban (még) mindig bejelentenek.....
városi fiú 2018.06.13 04:59:16
@lüke: Vagyis nem kételkedem, hogy a hír igaz, de akkor egy olyan hírzárlaton átesett sajtóhírt látok magam előtt, amiből fekete filccel kisatírozták a képet, az összes adatot, és egyetlen tény maradhatott csak benne, hogy a gorillák szakállasok.
   A parlament.hu oldalon látható az Alaptörvény hetedik módosításának tervezete. Ebben található az alábbi módosítási javaslat.    Az Alaptörvény R) cikke a következő (4) bekezdéssel egészül ki:„(4) Magyarország alkotmányos önazonosságának védelme és a struccokkal folytatandó - akár intimnek is…..
városi fiú 2018.06.15 06:44:55
@Bogomil: Aki látta 2010-ben a magánnyugdíjpénztárak megvédését, az tudja, hogy mit jelent a keresztény kultúra megvédése Orbán szájából.
A megvédés azt jelenti, hogy a Orbán megszünteti. Nem akar semmit, ami az ő dicső korszaka előtt keletkezett. Megszüntet mindent, ami őnélküle keletkezett.
       Stefka István még az első Orbán-kormány idején közölt portrét a Magyar Nemzetben Dobó Andor matematikusról.      "Dobó Andor alkalmazott matematikus 1979-ben jelezte a Jupiter egyik, addig ismeretlen holdjának létezését, amit 1980-ban igazolt a Voyager űrszonda. A csillagászati probléma…..
városi fiú 2018.06.15 05:58:48
@fortin2: Nincs tárgyalópartner. Nincs tárgyalás. Orbán azt csinál ezzel az országgal, amit akar. Nincs kivétel.
Az akadémia ugyanúgy Orbáné, mint a trafikosok trafikja, vagy a balatoni szállodasor.
Mert az egész ország Orbáné.
Úgy mondja, hogy - Egyszerűen senkik vagytok, hej-hej ! -
A mai parlamenti ellenzék tagjainak növekvő részéről sejtjük, hogy közvetve vagy közvetlenül a Fidesz érdekei szerint politizál, ami lehetetlenné teszi akár a parlamenti pártokon belüli hatékony politikai egyeztetést (eleve nincs hozzá bizalom), akár az egymással összehangolt hatékony ellenzéki…..
városi fiú 2018.06.11 22:12:58
@Janossz: Engem se találtak meg. De az mindegy is, hogy én, vagy párszáz blogger mit gondolunk a weben, amikor az ország óriásplakátokról tájékozódik és reklámokból.
Ahogy ezeket a kormányzati választási kampányokat nézem, az ország többsége komplett idegbeteg, mániákus rettegő és fogalmatlan idióta. Hiszen normális ember nem ijedne meg egy fekete-fehér mosolygó bácsitól egy képen, de ezek összefosták magukat.
városi fiú 2018.06.12 12:40:20
@GyMasa: Gondolom, azért reklámozza az Index Ungár Pétert, amiért azelőtt Simicskát reklámozta, hogy mennyire Orbán ellen fordult a milliárdos gyerekkori barát.
Hogy köré gyűljenek a szakadárok, akiket majd könnyű lesz levadászni.
Nem kéne elfelejteni, hogy Schmitt Mária fia sem fog soha Orbán ellen fordulni, hiszen a fidesz számára az élőhely.
Nem tudunk ezekről a milliárdos családokról mást, mint azt, hogy a fideszben vackolnak már 30 éve.
városi fiú 2018.06.13 05:14:56
@GyMasa: Nem furcsa, hogy a Jobbik és az LMP is kapott egy-egy fideszes milliárdost, aki kikerült a címlapokra ?
A Momentum meg egy fideszes bankár gyerekét, aki szintén ?

Egyéb ellenzéki személyiségek meg ismeretlenség homályában maradnak örökre. Legtöbbször az ellenzéket csak fideszes sajtótájékoztatók gúnymondásaiból és parlamenti büntetéslistákról említik meg a médiában.

Én látok ebben tervezettséget.
Akkor én olyan lennék, hogy ilyen. Ha én Orbán lennék, már régen csak a hátországomnak tekinteném  Magyarországot, ahol rendnek kell lenni, hogy zavartalanul világpolitizálhassak. Ebben a hátországban jobbára éhenkórász "politikusok" ülnek, akik kb. Fodor Gáborhoz hasonlóan rettegnek attól, hogy…..
városi fiú 2018.06.10 20:07:50
@Ekrü: Milyen felelősséget kéne vállalnia az ellenzéknek a bukásáért ?
A választók sara, ha nem akarnak megválni Orbán tolvajbandájától.
Combból amputálják őket, meghalnak rákban és 18 óra várakozásban a sürgősségin.

Ha nekik minden így jó, ahogy van, ezt akarják - tán egész életre, akkor nem csoda, ha Orbán inkább ellopja a pénzüket, minthogy rájuk költse...Aki hülye, haljon meg.
városi fiú 2018.06.12 19:50:56
@Ekrü: Én Orbán ellenzékére szavazok, és nem hibáztatom az ellenzéket semmiért.
Egyszerű belátnom, hogy vannak töketlen ellenzékiek és halott ellenzékiek. Mert ez egy diktatúra. És senkitől se várom el, hogy az én kedvemért, vagy egy ilyen ostoba ország kedvéért - haljon bele az ellenzékiségbe.

Ahogy én látom, a hibáztatást mindig Orbán rajongói és álellenzéki szemforgatók forszírozzák.

Ha valaki ebben az országban hibás valamiért, akkor az Orbán, mivel 30 éve ő a leginkább befolyásos ember ebben az országban.

Ha valakit hibáztatni akarsz valamiért, akkor miért olyanokat, akiknek semmi befolyásuk sincs semmire ?

Mert Orbán zsoldjában ez a dolgod ?
Üzleti tanácsadói minőségemben dolgozom egy új digitalizációs platformon. Az enyém mellett folyik kb. 47 983 hasonló munka a világban új termékeket és eljárásokat létrehozva minden egyes órában. A közös ezekben, hogy mindnek -- az arra érdemeseknek biztosan -- egyből globális hatása van. A coding --…..