Regisztráció Blogot indítok
Adatok
halkanmondom

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legközelebb már biztosan pénzt teszek arra, hogy a köztévé Híradójában nem fér bele a legfontosabb (headline) hírek közé, ha valami kormányellenes tüntetés történik. Miközben a Parlament előtt a tüntetők kordonokat bontanak el, addig az MTV Híradójában fontosabbnak…..
halkanmondom 2014.11.18 09:08:06
@titok84: "A hírek sorrendjéről meg: az Indexen a Moody's új minősítése nincs is fönn."
Gondolom, ezt az infót a köztévé híradójából veszed. Bizonyára vég nélkül lehet sorolni honlapokat, ahova nem került föl a hír - Nosaltytól a varazsceruza.hu-ig. Épp az Indexen, hát ott fenn van. A döntés november 7-én éjfél előtt valamivel született. Itt a hír az Indexen (nov. 8-án 00.38-kor került föl, vagyis alig több, mint fél órával a döntés után): index.hu/gazdasag/2014/11/08/a_moody_s_szerint_stabilizalodik_a_magyar_gazdasag/
A 444-en is fenn van, csak talán kicsit hamarabb tették föl, a hvg.hu-n reggel. És nem szeretném, kitalálni, hogy a bemondófiú még mely oldalakra gondolhatott (ha nem a Nosaltyra).
Nem tudom, kérdezem: vajon a királyi tévén nov. 8-án, vagyis amikor ez valóban hír volt, éjfél után alig valamivel elhangzott az infó a döntésről?
Ma 18-a van. Egy nov. 7-i hírt nem lehet számon kérni egy internetes lap címoldalán nov. 18-án. Az a nyomtatott sajtó, amit egyszer ha kiadtak, nem változik. Már jó esetben (vö. 1984).