Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szolotosoholyo

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amara Karant tulajdonképpen Wes Anderson fedezte fel, mikor neki adta az Utazás Darjeelingbe című film egyik kisebb szerepét. Persze egy ilyen kevés az áttöréshez, de mikor egy színész a színitanodából kilépve rögtön egy Wes Anderson filmben találja magát, akkor nyugodtan mondhatja azt, hogy…..
Ma 60 esztendős az amerikai film történelmének egyik legjobb színésze. Tom Hanks pályafutása során sokféle karaktert eljátszott, és nem is akárhogy. Mindegy, milyen figurát, szerepet kapott, munkáját tökéletesen elvégezte. Szenvedéllyel, hitelességgel, lélekkel kelti életre a rá bízott szerepeket,…..
szolotosoholyo 2016.07.09 21:20:37
  Az amerikai sorozatok hosszadalmas, egész éves rendszerben készülnek. A csatornákat először néhány soros ötletekkel keresik, ezekből döntik el a vezetők, hogy melyiket tartják érdemesnek arra, hogy kérjenek egy egész forgatókönyvet. Ami ezek közül a legjobban sikerül, azoknak a gyártását is…..
Lexivel kezdünk, a lány mosolyogva lép ki a szobájából, és Bent találja az előtérben. A srác csak szeretné megköszönni, amiért mutáns lett belőle. Felmutatja a kezét, mintha vedlene, meg fürgésedne, Lexi miatt történt minden! Lexi felébred, ez csak egy álom, de valóban nem…..
Ha az MLSZ-nek magyar kell, akkor a klubok csinálnak. Kevesebb lett a légiós, sokkal több a honosított, és élő példa bizonyítja, hogy a külföldiek nem feltétlenül veszik el a fiatal tehetségek helyét. A sikerek főként látszólagosak, a hosszú távú hatások pedig erősen megkérdőjelezhetők. A legjobb…..
Tessék, ha az kellett, hogy annyit beszéljenek a The Walking Dead legutóbbi, produkciós sorszám szerint 603-as, Thank You című epizódjáról mint a Trónok harca Vörös nászáról, akkor gratula, a küldetés teljesítve, vasárnap óta nem lehet úgy kinyitni a böngészőt, hogy ne egy…..
A szombathelyi kötélugró csapatnak állítólag légkondicionálatlan helyiségben kellett 12 órát várakoznia az RTL Klub legújabb műsorának, a Hungary's Got Talentnek a hétvégi forgatásán, ezért még a fellépésük előtt hazautaztak, írja a Nyugat.hu. A csapat májusban volt egy…..
Rejtő Jenő a huszadik század egy olyan alakja, aki még mindig nem kapta meg az igazán méltó helyét a magyar irodalomtudományban vagy egyáltalán a magyar kultúrtörténetben, annak ellenére, hogy műveit rengetegen olvasták és olvassák ma is, hiszen hihetetlenül sajátos, de mégis…..
Simicska Lajos megkezdte Vona Gábor pozicionálását. A Magyar Nemzetnek adott interjút a Jobbik elnöke, amelyben szinte könnyek között ismerte be, hogy ha a zsidókat bántják, akkor ő zsidó, és nem szeretne kilépni az Európai Unióból. Legalább is, egyelőre, mert nem állunk rá…..
Rendhagyó cikkünk következik egy olyan applikációról, ami az emberiség egyik részének hatalmas segítség lehet a mindennapokban, a másik részének pedig egy érdekes kirándulás magának a megfoghatatlannak és a tudománynak a világába. A kicsit érhetetlen bevezető, ámde a mindent…..
Persze, nincs olyan, hogy 10 legjobb C64-játék. Minden idők egyik legnépszerűbb személyi számítógépére több tízezer játék jelent meg fénykorában, és a platform rajongói ma is aktívak, az elmúlt években olyan játékok születtek, mint a Prince of Persia C64-verziója vagy akár…..
comment:com Kingpin is fasza lett 2015.03.05 12:00:00
A Daredevil főgonoszát Vincent D'Onofrio alakítja majd.   ..
szolotosoholyo 2015.03.05 21:03:32
@Thomas Dantes: Ez újabban snkit se zavar odaát. Lásd még Thor (férfiból nő), Szellemírtók (férfiból nők), SW összes (fekete rohamosztagos, meg satöbbi). Szóval itt is lehetett volna, még ki is tüntették volna őket érte, mert milyen polkorrektek.
  A közhiedelemmel szemben, nem az a bajom a Rising Starral, hogy a TV2 csinálja, vagy hogy a szombati X-Faktor annyira leszívja az agyam, hogy másnapra csak a zombulás marad és a kétségebeesés, hanem az, hogy ez egy rettenetesen rossz formátum, amiből a TV2 igyekszik ugyan kihozni,…..