Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vaitouda

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Hobo 70 2015.02.13 15:21:00
Nem, én nem vagyok fanatikus Hobo-rajongó. Soha nem éreztem magamat se számkivetett fekete báránynak, se külvárosi kopasz kutyának, se okkal vagy ok nélkül lázadónak. Jim Morrisont, Ginsberget és a Rolling Stones-t sem Hobón keresztül fedeztem fel. És nem jártam soha vallásos…..
Miközben a szocialisták a közvélemény-kutatásokban ugyanott állnak, ahol négy évvel ezelőtt, a Jobbik ez idő alatt megduplázta támogatottságát. TÓTH Csaba kollégánk öt olyan érvet szedett össze, amelyek magyarázhatják a Jobbik erősödését. Kapcsolódó…..
A G Data jelzése szerint az elmúlt napokban magyar felhasználók is kaptak ismeretlen számokról küldött sms üzeneteket, melyek androidos vírusirtó szoftverek vásárlására próbálják őket rábeszélni. A cég arra figyelmeztet: ne dőljünk be, a valódi gyártók soha nem küldenek…..
A Margit híd felújításakor a felújítást végző konzorcium (A-HÍD Építő Zrt., Közgép Zrt., Strabag) 1,2 milliárd forintról “általános tételként” számolt el a Fővárosi Önkormányzat felé. Az Alkotmánybíróság (AB) döntése szerint rendben van az, hogy a cégek nem voltak kötelesek a nyilvánosságnak…..
vaitouda 2015.02.09 23:47:45
@Blogger Géza:
Na te gyökér, elmondom mi a közpénz:
Ha anyádba beletolok 40 rotringot önkormányzati pénzből, akkor anyád köteles a darabszámot, színt és a beszerzési forrást KÜLÖN KÉRÉS! nélkül a köz számára bármikor elérhetővé tenni.
Értsd ezalatt, hogy felpakolja netre, aholis bárki, bármilyem KÜLÖN IGÉNYLÉS nélkül megnézheti.
Minden ezzel ellentétes cselekmény és/vagy elhallgatás szimpla bűncselekmény.
Néhány év és ez lesz a sztenderd.
Egy legendáról csak egy legenda készíthet filmet Amerikában, nem igaz? Ki más állíthatott volna emléket egy háborús hősnek, mint Clint Eastwood? Chris Kyle-ról őszintén szólva eddig nem sokat tudtam, de a rendező miatt nagyon vártam ezt az alkotást. Nem mondhatnám, hogy csalódást okozott, mert egy…..
Bayer Zsolt bepancsolt Simicska Lajosnak, Simicska legecizte Bayert és Orbánt, majd azt mondta, hogy ebben a háborúban valószínűleg valaki elhullik. Mindezt azután, hogy a kormány az RTL Klubbal való békülés jegyében bevezeti az ötszázalkékos reklámadót, ami…..
vaitouda 2015.02.07 03:46:25
David Cameron nem ért az internethez. Legalábbis erről árulkodik a brit miniszterelnök legutóbbi elképzelése, amelyet a Charlie Hebdo elleni merénylettel kapcsolatban ismertetett. Eszerint tulajdonképpen arra bírná rá az IT-szakembereket, hogy tervezzenek olyan kiskapukat a védelmi…..
A sztoriban sokszor felbukkanó SEO kifejezés Search Engine Optimizationt, vagyis keresőoptimalizálást jelent. Ez egy igen praktikus marketingterület. Azzal foglalkozik, hogy jól megmondja, hogyan lehet egy cég honlapját a gugli találati lista első oldalára, azon belül is minél…..
A Beatmates zenei marketingcsapat az elmúlt napokban végzett legújabb kutatásában azt próbálta megállapítani, hogy milyen az átlagos magyar zenész. Az elsősorban az anyagi körülményekre vonatkozó felmérésben 94-en vettek részt anonim módon, de a csapat szerint volt köztük…..
Abban a pillanatban, amikor a fejlett világ a megújuló erőforrások felé fordul, amikor a hagyományos energiahordozók káros voltát és fenntarthatatlanságát végre felismerni látszik a világ, a magyar kormány ismét unortodox lépéseket tesz. Nehéz pontosan meghatározni, hogy…..
Aki önként hülye, azzal nincs mit kezdeni. Kezdem mindjárt önmagammal a sort, amikor nem állok ki egy állításom mellett, nehogy akaratlanul megbántsak másokat.  Pedig megbántani valakit nem nagy mutatvány, ilyen sértődős népség a világon nincs több, mint mi, magyarok. Itt…..
Egy vadonatúj 525-ös BMW-ben fotózta le az Egyenlítő blog olvasója Puskás Andrást, Rogán Antal korábbi alpolgármesterét, Pasa parki szomszédját. Rejtély, miből telhet Puskásnak a drága autóra, távozásakor ugyanis 76 millió forintos adósságáról számolt be, és szó nem…..
vaitouda 2015.01.19 23:45:45
Na megtaláltam a szemből készült fotót:
s28.postimg.org/sd2jm1ln1/bitmap.png
Talán írok mellé egy néhány lejárató adatot, bekezdést és biztosan címlapos leszek.

Persze a kérdés még ekkor is az, hogy ki hazudik?
A blogger, vagy Puskás?
Gyűlölet-szervezetek állnak a magyar kormány mellett – így foglalható össze a 444 hírkommentelő portál egyik munkatársának minapi „oknyomozása”, mely szerint „csöppet homofób civil szervezetek támogatására büszke az államtitkár”. A 444 egy obskúrus amerikai szervezet…..
Az egyik reggeli tévéműsorban is megszólalt. Nincs ebben semmi meglepő. Gyakran előfordul, hogy az egykori kvízmester nyilvános vitákba kapcsolódik be. Udvarias ember lévén elnézést kér a műsorvezetőtől, majd kedvesen átveszi tőle az adott téma moderálását. Van benne valami…..
A három egymás után zsinórban megnyert választás ide vagy oda, valami mégis most megbicsaklott a Nemzeti Együttműködés Rendszerében (NER). A közelmúltban sok kisebb botrány tépázta meg a Fidesz népszerűségét, amelyek hatása összességében mégis óriási: 12 százalékot…..
vaitouda 2015.01.08 22:43:52
@Mr. Waszabi:
Ja, uralkodnak vagy 30-40 évig, aztán kegyetlenül és véglegesen elbuknak.
"Ez történelem s nem hit kérdése" :D
  Az apró, közepesen ronda részletekből elég csúf sztori kerekedik. Vajon válaszol valamit a panaszosnak az Agip? És nekünk? Kedves Homár! Az alábbi levelet jutattam el az Agip/EniHungária részére a hétvégén náluk tapasztalt sunyi módszerrel kapcsolatban. A fotót az…..
Lázár a HírTv-ben azt mondta, nem kérdés, hogy nem szabad urizálni, az a kérdés, hogy ezt a párton belül ne üzengetéssel oldják meg. Igen, ez is egy nagy kérdés, hogy a már kialakult helyzetet hogyan oldják meg. De nem szabad elfelejteni, hogy miért jutott ide az egész vita,…..
Viktor Orbánovicsról köztudott, hogy a: önmaga szerint még sosenem, detélleg sose hazudott, b: szerintünk ettől függetlenül azért rendszeresen előfordul ez vele. De azt mondhatjuk, hogy - indexes kifejezéssel élve - az igazságot elgörbíteni azért ő sem szokta akkora mértékben…..
vaitouda 2014.12.14 23:40:25
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Érdemben mihez is?
Talán ez a nagy lelelepző-show?
Hol van a kurva gif?
Hol vannak a találó szófordulatok?

Ez a fábiusz tuti eldta a blogot, pedig nem is volt az övé...
Persze a nickekkel személyeskedő kis kommentelő nyűveit nem kellett volna veleadnia.
Érted: mint használtautó eladásakor a téligumit. :DDD
Egy kis adok-veszek rovattal indítunk ma:  A Népszava cikke szerint már árulja az eddigi Jókai utcai székházát az MSZP. Őszintén, szerintem mindenki gondolja meg a vásárlást. Hadd ne nekem kelljen emlékeztetni Titeket, hogy nyakunkon a karácsony... hát nem örülne a nagyi…..
Magyarországon 2014-ben kimondva-kimondatlanul is, a markánsan kormányközeli CBA-üzletlánc malmára kíván a kormány minden létező vizet hajtani. Beszélgetőpartnerem nem kívánta feladni anonimitását, de jelen politikai helyzetben ez érthető is. Nem állítjuk, hogy az elhangzottak…..
Közvetlenül már nem vagyok érintve, és legközelebb újra meg csak bő tíz év múlva leszek, de KM addig is bátran bekaphassa az összest :-). Másodlagosnak tartom, hogy miről (pl. Goodfriend kontra Orbán, Vida, vagy a Putyin-orál románc aktuális fejezete, vagy a manyup maradék…..
vaitouda 2014.12.09 21:42:44
@dr Smittpálelnökúr:
Gondolom te voltál az a gyerek, aki rögtön torolt, amikor valaki vállon vágta. :D

Köszönöm, hogy egy értelmes szerkesztő levette címlapról ezt a posztot.
Vendégszerzőnk, Sayfo Omar írása. A korrupció nem ideológia, pláne nem párt; hanem politikai és társadalmi kultúra kérdése, mely tényezők az aktuális uralkodói elittel ellentétben nem változnak négy-nyolc évente. Mikszáth Kálmán írásait olvasgatva kitűnik, hogy a…..
A Magyar Marketing Szövetség és a Marketing Intézet Miskolc közös gyorsjelentést tett közzé a szakma jelenlegi, hazai megítéléséről  „Így csináljuk a marketinget – Így látjuk, így használjuk a marketinget” címmel. A kutatás a gyakorlati tevékenység trendjeiről…..