Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Józsi, a migráns köcsög

0 bejegyzést írt és 1090 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lumière-galaxis Hiba a Mátrixban 2021.12.25 11:27:11
Most azonnal töröljük az emberiség kollektív memóriájából a Mátrix: Feltámadások című filmet. Szubjektív kifakadás következik. ..
Józsi, a migráns köcsög 2021.12.27 13:29:39
@jotund: es ezt a velemenyedet egeszen pontosan mire is alapozod? a Matrix, ötleteben, temajaban es kivitelezeseben is forradalmian uj volt akkor, amikor megjelent. Az, hogy ezt nem vagy kepes felfogni az nem a filmet minositi, hanem teged. (Persze az is megerne egy miset, hogy egy sci-fiben miert keresel kizarolag a valos eletben megvalosithato scenariokat, hhaah. nem tudom mennyire tudsz angolul, tippem szerint magyarul se nagyon, de a science fiction genre mar neveben is magaban hordozza jelenteset: miszerint tudomanyos fikcio. A fikcio jelenteset majd megguglizod magadnak. )
Józsi, a migráns köcsög 2021.12.27 18:53:26
@jotund: idáig gugliztad az érveidet és eljutottál a wikipédiáig? persze vártam, hiszen saját gondolatod nincsen, hehhhe. Amúgy az ilyen izzadt hónaljú faszméregetők mint te is vagy elég szórakoztatóak tudnak lenni, köszi. Bár egy doboz xanax nagyon rádfér, így a karácsonyi cukorsokkos agyhalálod után. Értelmes beszélgetést majd olyanokkal folytatok akiknek esetleg saját gondolataik is vannak, te meg figyeljél és próbálkozz.

@arthurthedent: ez azért rossz példa, mert csak egyetlen vonalon van egyezés. Te láttad a filmet? Ha igen, akkor tudod, hogy nem hasonlítható össze a kettő, az egyetlen közös szál a virtuális létezés, de teljesen más kontextusban. Ennyi erővel mondjuk azt, hogy a Körbe-körbe után a Blade runner egy fostalicskaság és ócska másolat minden eredetiséget nélkülözve, mert bakker Asimov már írt robotosat korábban.
Az, hogy neked személy szerint nem tetszik a Mátrix (vagy X másik film, riegény, etc) az nem jelenti azt, hogy nem egy kiváló sci-fi, már megbocsáss, de a véleményed sajnos nem mérvadó.
Abban sincs igazad, hogy a sci-fi kizárólog a tudomány eredményeit gondolná tovább, ennél jóval több területet ölel át ez a fogalom. A 451 Fahrenheit például szerinted a tudomány melyik eredményét gondolja tovább? Vagy a Clockwork Orange?
Józsi, a migráns köcsög 2021.12.27 19:01:00
@arthurthedent: a Star Trekkel sajnos igazad van. Konkrétan csakis részegen élvezhető a legújabb évad mert egy fostalicska nyálas gyerekfilmet csináltak belőle ahol a kapitány a legtöbb időt siránkozással és lelkizéssel tölti el. A legjobb karaktereket kinyírták, akik az előző évadokban elvitték a showt. Remélem legalább Lorcát visszahozzák mert így eléggé ki van véreztetve ez a egész. Remélem legalább a sztorit összekapják a végére mert ez így tényleg csak felesleges sávszélességgyilkolás.
Kedves olvasók! A kommentekben többen is kérdeztétek, az elmúlt két hétben miért nem került ki új poszt. Ennek az az oka, hogy a vírushelyzet kirántotta az eddig biztos talajt a lábunk alól, és egyik pillanatról a másikra kétségessé vált a blog jövője. 15 év nagyon sok idő, és sok munkánk van a…..
Józsi, a migráns köcsög 2020.09.14 13:33:40
@Cathie83: "A fizu és az iroda nélkül nem fekszik a független újságírás. " te ingyen dolgozol? vagy a szomszéd eteti a kölykeidet és fizeti a számláidat? oh sancta simplicitas.
Józsi, a migráns köcsög 2020.12.30 08:20:33
Lehet-e bűncselekményt kimondani, ha valaki feldarabolja a feleségét? Kedden kiderül, hogy a bántalmazott nők eltüntetésének mintája legálissá válik-e Magyarországon. UPDATE: a 2019. október 15-ei másodfokú tárgyalás ügyészi, sértetti képviseleti és gyanúsított képviseleti büntetési indítványait,…..
       Az Alapjogi Központ nevű állambiztonsági szerv, keszuljetek.hu néven szólítja fel a fajmagyarságot arra, hogy készüljön.         "Ott vagyunk a győzelem kapujában, és következő nemzedék feladata a döntő ütközet megvívása – hogy Szent István koronájának minden ékköve újra…..
Józsi, a migráns köcsög 2020.09.06 10:08:30
Olvasónk a megszokott márkájú öblítőjébe csalódott akkorát, hogy a gyártót is megkereste a problémával. Ugyan a mosógép, a mosógép aktuális a tisztasága, a program, a hőmérséklet mind mind befolyásolja az illat erősségét, ha semmit nem érezni a ruhán, az valóban nem indokolt. Az erről folytatott…..
Józsi, a migráns köcsög 2019.11.08 16:53:18
Az állatok jóllétéről alkotott véleményünk mindig változik. Így változik az is, hogy mit tekintünk állatbántalmazásnak, melyek az egyáltalán el nem fogadható bánásmódok. Lassan és fokozatosan, új elemmel bővül az állatkínzás fogalomtára. Ez pedig nem más, mint az ivartalanítás...
Józsi, a migráns köcsög 2018.09.27 16:58:59
@Terézágyú: A tények meg ne zavarjanak most sem. Az ivaros kutyák sokkal nagyobb arányban betegszenek meg rákban, de gondolom téged az sem zavar.
A gyökérségnek van az a szintje, amit csak direkt lehet elérni. Amihez nem elég a vele született sötétség, a gyerekkori és/vagy felnőttként elszenvedett frusztráció. Amikor az ember rákészül, vesz egy nagy levegőt, és berúgja a taplóságmétert, hogy hadd pörögjön. És ilyenkor jön ki belőle ez…..
Az építkezés, lakésfelújítás mindig is pénztárca, idegrendszer és kapcsolatpróbáló időszakot jelentett a merészen belevágók életében, de ami az elmúlt években ezen a területen zajlik, az tényleg elkeserítő. Visszasírjuk az ökölszabályt, miszerint jó, olcsó és gyors szolgáltatás csak a mesében…..
Józsi, a migráns köcsög 2018.06.27 11:20:56
Az alábbi beszámoló alapján a Savoya Parkban működő Auchan munkatársainak rém határozott elképzelése van a megfelelő vásárlói magatartásról, és az esetleges véletlen vagy tapasztalatlanságból fakadó kilengéseket nem restek  a helytelenül viselkedők orra alá dörgölni akár többszörösen is. Az…..
Józsi, a migráns köcsög 2018.05.30 15:18:30
Nati, a súlyos tüdő- és szívbetegségben szenvedő kislány hajléktalan lehet nagymamájával együtt. Már csak pár hetük van április végéig, amikor is elbontják Érd Ófaluban azt a kb. 25 m2-es, ablaktalan kunyhót, amit még évtizedekkel ezelőtt engedély nélkül épített a nagymama apja. A család…..
Ugye milyen jól fest a fenti kaja? Igaz, a kép alapján nincs ember, aki rájönne, hogy ez egy brassói aprópecsenye. Újragondolva. Ez a fúziós és molekurális konyha meg a kézműves gasztroforradalom korában mondjuk pont simán belefér egyébként, de talán egy kockás terítős étteremben ezt nem ártana…..
Józsi, a migráns köcsög 2017.11.06 13:21:07
..aztán kiderül, hogy nincs. Hello Homár! MOL-nak szóló levelem, amit megtévesztési céllal az NFH-nak címeztem. De már elpattant az agyam, amikor 3 hete nem tudják eldönteni, hogy van 72h áruvissza vagy nincs.... Oké, nem néztem meg olyan tüzetesen a vízforralót, na de arra…..
Józsi, a migráns köcsög 2016.12.30 18:08:53
Az ősöktől örökölt régi Singer varrógépek valójában csodaszép asztalkák: a varrógépet ugye elrejtették a a dobba, és a két szélső fiókocskában pihennek a cérnák és a tűk. De mit lehet kezdeni ezzel az ősrégi darabbal egy modernül felújított belvárosi lakásban?..
Józsi, a migráns köcsög 2016.12.28 00:59:52
@enpera: nem tudod miről beszélsz, ugye?
Józsi, a migráns köcsög 2016.12.28 15:14:21
@enpera: mesélj, figyelek.
Nem igazán akartunk már belerúgni a Magyar Postába, mert van elég bajuk szegényeknek hetek óta, de mondjuk, ha ott is munkát csinálnak maguknak, ahol nincs, akkor nem csoda. Kedves Homár! Tegnap a Posta nálam kiverte a biztosítékot. Történt ugyanis, hogy előre gondolván a…..
Gyerekkoromban, ha az utcán megpillantottunk egy kéményseprőt, azonnal énekelni kezdtük - persze csak fojtott hangon, hogy az egyszerre izgi és picit ijesztő titokzatos feketeruhás bácsik azért ne hallják meg -, hogy "kéményseprőt láááátok, szerencsét talááááálok",…..
Józsi, a migráns köcsög 2016.12.20 17:36:02
A vásárlókkal, ügyfelekkel való megfelelő kommunikáció mára nem luxus vagy extra gáláns szolgáltatás egy cég részéről, hanem alapelvárás, hiszen egy perc alatt végifuthat a neten egy-egy szaftosabb sztori, ami aztán kinek kell? Mégis, sokszor egészen nagy cégeknél is tapasztalható hiányosság ebben a…..
Józsi, a migráns köcsög 2016.12.16 23:13:13
@Genius2: tele van pinákkal, uncsi.
Józsi, a migráns köcsög 2016.12.17 21:35:18
A Békéltető Testületeket fogyasztói jogviták bírósági eljáráson kívüli rendezésére hozták létre. Céljuk az ügyek egyszerűbb, gyorsabb, megegyezésre törekvő rendezése. Ajánlásaik nem kötelező érvényűek, így időről-időre felmerül a kérdés, hogy mi van, ha egy vállakozás max. elolvassa azt, aztán…..
Az okos ember más kárán tanul. Legyen mindenki okos! És egyben kíméletes olvasónkkal, akinek ezúton is köszönjük, hogy elmesélte, hogyan lett adathalászok áldozata. A műfajon belül külön neve is van egyébként az eredeti oldalakra nagyon hasonlító fake oldalakkal dolgozó…..
Józsi, a migráns köcsög 2016.12.15 19:05:35
@EurósParaszt Lite: csaxólnék, hogy ha disznóaggyal kenegeted akkor ponthogy szuperul puhítod az arcbőrét. a disznóagy fullos protein és zsírbomba, kitűnő bőrápoló.
Tesco-rendelés, helyettesítő termék, 30 napra zárolt lóvé. Ezeket a kérdéseket már többször körbejártuk: a helyettesítés rendszerét az ÁSZF-ben rendesen jelzik, azt is, hogy ezeket nem muszáj átvenni, kérdésünkre részletesen elmesélték, milyen algoritmus alapján kerül…..
Józsi, a migráns köcsög 2016.12.13 21:11:18
@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: nomeg sehogyse értené meg, szal kár a gőzért amúgyis.
Egyszer minden véget ér, Márton. Szerintem ne egyetek ott többet. Tisztelt TH blog, A Bocanova éttermet egy családi ismerősünk ajánlotta, többször megfordultunk ott párommal és később barátainkkal is. A zuglói után a józsefvárosiban is többször ettünk. Ennek ellenére…..
A menstruáció természetes dolog, évtizedeken keresztül kíséri végig egy nő, és így aztán egy férfi meg egy egész család életét is. Nyilván nem ciki tehát beszerezni a nevezetes napokra szükséges kellékeket. Mégis valahogy intim dolog tampont venni. Tök érthető, ha valaki nem repes az örömtől, ha…..
Józsi, a migráns köcsög 2016.12.06 19:01:19
@AtiSnatch: höhh :) kösz a tippet, csapó 652 ma estére :)
Ha valaki megengedheti magának, hogy magánorvos kezelje, jó eséllyel egy fogorvos lesz az első, akit keres, mert valahogy az átlagnál is kiszolgáltatottabb az ember nyitott szájjal fekvés közben. Egyátalán nem elvetélt ötlet tehát, hogy egy fogorvosi klinika kuponos…..
Coopos Irénke sajátos, a magyarok csavaros észjárásához igen méltó megoldással szabta a maga képére  a Chio akciós játékát.  Az Irénke Protokoll - avagy a magyaros (átbaszás) ízű chips Van most ez a nyereményjáték a Chio-nál. A zacskóban lehet készpénz, vagy nyereménykupon. Kettő közül az…..
Józsi, a migráns köcsög 2016.11.30 21:55:24
@onlajnok: mi a retekért menjen másik boltba?
te szereted magad zsinórban szopatni, vagy hogy? jár neki az a szar csipsz? jár.
adják oda neki oszt szifonlátás.
Még vége sincs a Nagy Napnak, máris megjött az első webshopos csalódásról szóló beszámoló, amihez alapesetben idéznénk a vonatkozó szabályzást, de közben érdekes olvasónk érvelése is.  Hisz, ha kifejezetten őrült árakat hirdet egy cég, akkor miért kellett volna a vevőknek…..
Józsi, a migráns köcsög 2016.11.27 09:16:59