Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mary Snoway

33 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
-Lili! légyszíves segíts! én már nem bírok vele!-hallottam egy hangot a telefonból-oké megyek már rögtön szija-majd leraktam a telot, felkaptam valami göncöt és repesztettem ki a kocsihoz, mint az állat. bapattantam és mint az őrült hajtottam a Color Srteet nevű pubhoz. kiugrottam…..
-ez... ez...olyan romantikus féle volt-nyögtem ki végül, re ahogy kimondtam le is esett hogy mekkora marhaságot mondtam, reménykedtem hogy nem hallotta és megrpóbáltam gyorsan korrigálni-aggódtam ma érted nagyon-najó, ezek után már jobbnak láttam hallgatni... -bill jól…..
-Bill ezt most komolyan gondolod?? ebbe a mártásba nem kell cukor!-próbáltam elvenni a cukrot az éppen szórakozó Billtől, nehogy mégjobban elrontsa a kaját xD -Bill!!-ez most komoly? Egy ilyen 20 kilós anorexiás kis köcsög kurvával csalsz?-halltunk meg a hátunk mögül egy női…..
Jahj Azért vannak yo barátok!! :D 2008.02.04 09:10:00
Múlthéten megismerkedtem egy nagyon aranyos sráccal! (A Ricsivel aki nem EMO)Nagyon aranyos meg minden! Még mielött félreértenétek! Mi csak és kizárólag BARÁTOK VAGYUNK!!!!! ő az akivel szerintem nagyon jól megértjük egymást!! XD ritka az ilyen, hogy egy pasival ilyen jóban vok!!…..
-nagyon nem szeretem ha más pasival lógsz, amíg velem vagy!-próbált keménykedni de valami mást éreztem a hangjában, viszont az elöbbi mondatától majdnem elröhögtem magam. ezután viszont rámvetette magát és elkezdett csókolgatni, nem bírtam neki ellenállni, már szinte teljesen…..
-te hülye! ezt magyaráztam egészen eddig! pont, hogy beleszerettem és nem csak sima szexet akarok...-magyarázta Tom -de ez téged mért zavar? végülis olyan csak szerető kacsolatban vagytok, ugye?-kérdeztem Katát-öö de, de nem is érdekel ez az egész innentől kezdve!-mondta…..
Mary Snoway 2008.06.25 15:33:27
-huuu fáj a fejem-mondja Kata-hahhooo Tom-próbálja Tomot ébresztgetni, de kevés sikerrel, úgy dönt kimegy a fürdőszobába és rendbe hozza magát. mikor meglátja magát a tükörben hirtelen beugranak az előző esti emlékek, onnantól, hogy egymás karjában rontanak be az ajtón Tommal,…..
Mary Snoway 2008.06.19 21:08:07
-mi van velünk? hát mi csak iszogatunk és beszélgetünk...-vág angyali arcot Tom-igen.. öbl pontosan-próbál valami beszéd féleséget összehozni Kata de a piát sosem bírta...-hmm akkor csatlakozunk-mondtam-jah igen, mért is van szétszedve a szoba?-kérdezte Bill-ööö mert nem…..
-Lili, lassan kelj fel! fotózásra kell menned és össze kéne magad szedni egy kicsit.-mondta Bill lágy hangon., és olyan furcsa volt a tekintete olyan édes- mondták már, hogy édesen alszol?-hmmm? mi van? jah nem, de azt igen, hogy horkolok és, hogy beszélek álmomban.-majd…..
Ahogy megcsókolt, teljes megsemmisülést éreztem. Egyszerre éreztem magamban a mindenséget és az ürességet. És az a csók, oly gyengéd volt akár a nyári szellő, bennem mégis az égető nap tüzét gyújtotta. Ennél többet akartam, sokkal többet, égtem a vágytól, hogy érezhessem…..
Mary Snoway 2008.06.12 21:29:53
-nos ez úgy volt és azért kellet sietni mert neked fotózásod lesz Kubában, igazából már későn szóltak és azért kellett sietni. -Hadarta Bill-jó-jó az oké, hogy nekem fotózásom lesz, de neked is? hehe-én-igen képzeld! ble-majd kinyújtotta a nyelvét. olyan cuki volt azt hittem…..
Lassan elcsendesedtünk és elketdődött a film. Gondolom, nem kell mondanom sem, én végig Billt és a csajt figyeltem. De szerintem a Kata sem a filmre, sokkal inkább a Tomhasonmásra figyelt. A film végére már egészen belenyugodtam a tudatba és végre a filmet kezdtem el nézni,…..
-Hát ti meg mit csináltok itt?-valaki megszólított minket a háttérből-aranyoskáimBennem megállt az ütő én rögtön a legrosszabbra, gondoltam, hogy ki lehet az.. Katán is a legmélyebb megrémülés jeleit láttam, lassan hátraforultunk óráknak tűnt az a pár perc míg ez…..
-Szia Bill -vettem fel a telefont, nagyon örültem, hogy felhívott, de mégis próbáltam a leghűvösebb hangot elővenni-szia *torokköszörülés*, öhm csak azt akartam mondani, hogy holnap beszélek a munkád érdekében-mondta, de hallatszott, hogy ő is nagyon komolyan próbál…..
*csöng-csöng-csöng* felveszi, beleszól:-igen?-szia Kata azt hittem már sosem veszed fel, na milyen volt az estéd?-kérdeztem-jónapot kívánok, igen a ma este tökéletes lesz, akkor magammal viszem a fejlesztési terveket is és mindent megbeszélünk, de elnézést kell, hogy kérjek most…..
"Ez milyen bunkó, nekem volt igazam, mert ha nem kíváncsi a véleményemre akkor ne mondja el nekem. és kész. hogy lekiabálta a fejem, pff. de mennyire meglepődött amikor mondtam azt a dolgot, szerintem rájött, hogy ő az. de igazából nem tudom, hogy szeretem-e vagyis szeretem csak…..
-persze elintézem neked szívesen-mondta Bill szaggatottan és kissé meglepődve-huuuuu-sóhajtottam egy nagyot, ami elég látványosra sikeredett és Bill is észrevette a megkönnyebbülésem, majd furcsán néztem rá és kitört belőlünk a röhögés. -hehehe ehhennyirehe ihilyehsztőhőő…..
-Szia Bill. Mi újság? Van munka?-én, útközben már tegeződtünk, nemtom, hogy hol és mikor beszéltük meg de jah xD-Igen, lenne egy, de nem akarom, gogy elájulj, szóval inkább gyere be az irodába!-Mondta, de elég idegesnek tűnt...-jólvan fél óra és indulok.-énMegcsinálták a…..
Kata elkezdett a táskájában matatni, és előkapott egy bilincset. -ohhoohooo rossz kislány, azt ugye nekem adod?!-kajánul mosolygott Tom-a-a-mondta Kata majd megnyalta a szájátVisszamászott az ágyra és elkapta Tom kezét, majd mind a kettőt kikötözte, az ágyhoz, a szemét pedig egy…..
-Kata, Kata, Kataaaaaaa-szegény Tom próbálgatta Katát felébreszteni, de ő még nem tudta mire vállalkozik xDxDxD Hát nem is sikerült, alapból nem szokott felkelni, nemhogy kiütve...Na mindegy, gondolta akkor felviszi, és...és lefekteti xD az ágyba, najó itt senki semmi rosszra ne…..
megérkezett a megbeszélt helyre. Egy rohadt nagy luxusétterem volt. Bár egy sikeres üzletasszonytól meg egy volt szupersztártól végülis mit is várna az ember?? Bement, majd meg is látott egy nagy felmosókefét az egyik asztalnál.(bocs basszus tom, h most utálni fogtok de nem…..
-háát jólvan- én egy nagy sóhaj és művigyor kíséretében-na ne bánkódj... annyi jó pasi van még...-Kata próbált vígasztalni, mert ő azért látja rajtam a dolgokat-neeem, neem végülis nem is tetszik, meg nem is tetszhet...-persze, hogy baj és persze, hogy tetszik!!…..
-Hát bementem és pont Tom jött kifelé és direkt nekimentem, persze úgy tettem mintha véletlen lenn és annyira jól sikerült, hogy ki is hullott minden a kezemből. -ördögi vigyor kíéretében meséli-és rögtön le is kapott majd valahogy bekerültünk a mosdóba és megtörtént az a…..
-Jézusom már négy óra? Hu szépen elment az idő -kapott észhez Bill- Hölgyeim, akkor viszont látásra és köszönöm a vendéglátást. Vette a kabátját és már el is viharzott. Hamar hazaért. Útközben az elmúlt 'jó' pár óra eseményein gondolkodott. "hmm kíváncsi vagyok…..