Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kdgeza

7 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Interjú-sorozatunkban az egyetem Közgazdászhoz kötődő egykori hallgatóit keressük meg, akik példaképként szolgálhatnak a mostani diákok számára is. Ezúttal egy fiatalabb volt közgazdászossal beszélgettünk egy sör társaságában: Szerényi Szabolcs 29 éves szerkesztő, aki…..
Tízezernyi szigetlakó dobta be a jövőnek szánt üzenetét a fesztiválon felállított óriás Jana Palackpostába. Mit üzennek a szigetesek a jövőnek? Sena például ezt: „Elmondhatjuk,…..
Az idei SZIGET fesztiválról már többször is tudósítottunk a helyszínről, mivel munkatársaink kint jártak az előző napokban. Nem sokára várhatóak képek és egy teljes körű…..
A "Robbie Williams nap” után az “Avicii nap" is teltházas volt. Pénteken - a fesztivál történetében először - 90 ezren buliztak egy időben a Szigeten. Péntek éjszaka elfogytak az aznapra kiadható…..
Szerda délután háromnegyed hatkor megérkezett a Szigetre a fesztivál eddigi történetének hétmilliomodik látogatója, Eszter. Az ifjú hölgy másodszor jött a Szigetre, először 2005-ben…..
A SZIGET Fesztivál kiadott sajtóközleményében felhívta a fesztiválozni vágyók figyelmét, hogy ha ott szeretnének lenni időben, esetleg pont a Robbie Williams koncerten ma, induljanak el időben, mert nagy tömeg…..
Bevégeztetett. Vagyis #ennyi. Befejeződött kínzásod, az időszak, mikor elvárták tőled, hogy információkat tanulj és tudj. Most már végre folytathatod életed elvesztegetését, belesüppedhetsz a semmittevés dagonyájába. Megérdemled, hiszen két hónapig olyan keményen…..
kdgeza 2015.01.22 23:21:46
A Bécsben minden év január elsején megrendezett újévi koncert mindig a legpatinásabb és legnagyobb felhajtással járó esemény épp ezért, keveseknek adatik meg, hogy eljussanak rá. Szerencsére napjainkban már lehetőségünk van közvetítéseken keresztül élvezni az eleganciát, a…..
kdgeza 2015.01.06 12:49:32
@Girhes Joe: Csupán nem fejtettem ki a cikkemben a részleteket, de alapos utána nézés után, mondhatom hogy az eredetileg Winterhilfswerk alapítvány által alapított bécsi jótékonysági koncert, nem feltétlen a népet szolgálta, hanem inkább a rendszer eszköze volt, amiben gondolom egyetérthetünk, hogy nem éppen egy fényes és dicső múltú rendszer! :)