Regisztráció Blogot indítok
Adatok
efbé

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Férfiasan bevallom, hogy csináltam már ropogós, ragacsos, szájban olvadós kekszet, de puhát valahogy még sose sikerült. Ez talán nem is igazi keksz, éppen ezért inkább csak tallérnak neveztem el. Az amerikaiaknak teljesen igazuk van, hogy tejet isznak a kekszekhez, ehhez például…..
Tudod, most kell lapozni ha unod, vagy nem nézed a műsort. Sajnos akkor se leszel cár, ha beírod, hogy nem tudod mi az a Való Világ. Most egy borzasztó meglepő dolog bukkant fel: ..
Subba Napi GIF: Carrie 2010.12.30 11:37:00
efbé 2010.12.30 13:46:06
efbé 2011.01.01 12:12:48
Egy hét nyaralás után játékkal térünk vissza. Nyerhettek egy 320 GB-os külső merevlemezt, amit az iOmega ajánlott fel. Mivel még tart a focivébé, a játék is ezzel kapcsolatos. Kommenteld ide, mi volt szerinted a legviccesebb pillanat, esemény, beszólás, mez, sapka, szurkoló,…..
  Az Agitprop Nagykönyv keményvonalas kiadásában vélhetően elismerően emlékeznének meg a Nol Orbán-fotójáról, amivel a Fidesz elnökének évértékelőjét illusztrálta (és amelyre elGabor hívta fel a figyelmünket):    Ha egy kicsit bevállalósabb a…..
Rémálom! Szegény szigetes ember gyémántberakásos boxer meg V8-as 4.2-es helyett számos hetijegyet kap karácsonyra a szezon (év?) legviccesebb (vírus?) reklámjában. Friss, ropogós: ..
10+2 magyar reklámfilm és 6 print hirdetés, ami a Kreatív szerkesztőségének 2009-ben a legjobban tetszett. Szerencsére nemsokára vége az első válságévnek, ezért elindíthatjuk a Kreatív és a Szívlapát közös évértékelőit. A reklámokról szoktunk időnként véleményt…..
Most már minden kétséget kizáróan elmondhatjuk, hogy a Parlament az MSZP vezetőinek játszótere. (Sajnos az ő kis játékuk elég sokba került nekünk.) Valamilyen oknál fogva Bajnai és Mesterházy azt gondolta, hogy kurvára jópofa dolog lesz a miniszterelnöki dolgozószobában…..
...az alábbi videóban. MTV Este tegnap, a téma a kereskedelmi rádiós pályázat, a vendég Kádár Tamás, az FM1-gyel befutó Est Média ügyvezetője. A legkeményebb kérdést konkrétan Kádár Tamás teszi fel saját magának, talán hogy legyen valami értelme, hogy kiment…..
Tulajdonképpen az a meglepő, hogy a miniszterelnök úgynevezett kisfiús mosolyát csak most használják először reklámcélokra. Ismeretlen Levélírónk mégis meghökkent, amikor azt látta, hogy az Europe 1 francia rádióadó weboldalán egy Bajnai Gordon-fotóval illusztrálják, milyen…..
best of semmi 2009.10.17 11:01:00
 A kép, amit nem lehet digitális fényképezővel megcsinálni.A varázslatos Tiszatelek.Nagyváthyék dobozából.            ..
efbé 2009.11.04 08:51:52
Érdekes volna tudni, mi szerepelhetett Réti Pál HVG ex-főszerkesztő pályázatában, amikor júniusban újraválasztotta székében a szerkesztőség: a kiadó akkor megvétózta a hosszabbítást, arra hivatkozva, hogy olyan koncepciót várna, amely lép valamit az olvasók és a hirdetők…..
Hónapokkal a Műcsarnok-kiállítás megnyitója előtt egyértelmű volt, hogy az Aviva képzőművészeti díj a szezon egyik legszórakoztatóbb képzőművészeti eseménye lesz. Az ötmilliós jutalom egyik jelöltje, Mécs Miklós például már az elején bombát akart robbantani, folytatva…..
Egy grúz netezőt akartak elnémítani ismeretlenek, ezért az összes olyan szájtot terheléses támadás alá vették, ahol a célba vett netezőnek van accountja. A hírek szerint a Twitter és a Facebook mellett a LiveJournal, valamint a Google több szolgáltatása (pl. a Blogger.com és a…..
efbé 2009.08.07 14:28:40
@efes: ...három órára? szerintem többen vagyunk. de értem amit mondasz.
Vasárnap óta gondolkodunk, hogy a fenében tudnánk feldobni szegény SZDSZ és MSZP-szavazók hangulatát. Egy szerető szülőt nem zavar, ha fogyatékos gyermeke születik. Azt viszont már nehéz feldolgozni, ha ez a fogyatékos gyerek utolsó lesz a fogyatékos gyerekek négyévente…..
Appleblog Hirdető: Digitalbridge 2009.06.02 08:37:00
Elindult az Appleblog új hirdetési rendszere, ennek értelmében aki anyagi forrásait nem kímélve életben tartja az oldalt, hogy tovább írhassuk a híreket, reklámpostot kap.Köszöntsétek első mecénásunkat, a Digitalbridge.hu-t. Az oldal tavaly nyáron kezdte meg működését, és…..
Tegyük fel, hogy az Olvasó levelet akar írni Bajnai Gordon miniszterelnöknek. Nincs ebben semmi különös, mi magunk is többször írtunk már neki a héten. Egyszer meccset nézni hívtuk, egyszer elküldtük a picsába, egyszer pedig arról érdeklődtünk, hogy ki a fodrásza. Szóval ha…..
efbé 2009.05.28 20:26:55
Írtam egy kiállításkritikát a Természettudományi Múzeumban most nyílt Predátorokról, amivel vérig sértettem a közepesen ismert erőművész párost, a Rippel fívéreket, gondolom azzal, hogy B-listás hírességnek neveztem őket. Csodálatosan szórakoztató levelet küldtek emiatt,…..
Képviselő Funky Áp end dáun 2009.05.14 16:20:00
A Képviselő Funky képes beismerni, ha hibázik. Amikor két napja gúnyt űztünk Gurmai Zita szocialista politikusnő angoltudásából, még azt hittük, hogy nincs neki olyan, csupán előre bemagolt, számára érthetetlen szövegeket ismétel. Ahogy az mindjárt kiderül Gurmai valójában…..
A Gyurcsány álarca videóm publikálása utáni napokban felkeresett Gyürk András, a Fidesz EP-képviselőjelöltje és mellesleg a Fidesz EP-kampányának vezetője. Elmondása szerint nagyon tetszett a Fideszeseknek az anyag, és mivel a Fidesz kampányához passzolna az általam készített,…..
Már-már rosszul érezzük magunkat, amikor belerúgunk Hagyó Miklósba, hiszen az oviban is alapszabály volt, hogy van olyan, akit tényleg nem illik bántani. Amit viszont nem lehet szó nélkül hagyni, azt nem lehet szó nélkül hagyni Budapest, 2009. május 19. – Hagyó Miklós…..
Képviselő Funky Az eleven omlett 2009.05.06 17:23:00
Szabó Máté ombudsmant elhíresült cigánybűnözős nyilatkozata óta nem szokás a magyar nyelv feketeöves mesterei közé sorolni. Szabó azonban ma olyat mondott, hogy egyetlen nap alatt sikerült Kazinczyval egy szintre emelkedni. Azt mondja az MTI, hogy:Tarthatatlan, hogy a…..
Na mi a közös az ellenőrökbe ütköző bliccelőkben, és az újságírót látó, a szabad választásokat mindenképpen elkerülni akaró szocialista politikusokban?Hát hogy mindkét gyáva embercsoport azt képzeli, a mobiltelefonba mélyedésnél nincs jobb, láthatatlanná tévő álca.…..
w Neveket akarok hallani 2009.03.21 16:59:11
Ha a szocialisták azt hiszik, hogy eltölthetnek két hetet pöcsvakargatással, akkor éppen elkövetik az utolsó súlyos hibájukat. Az új miniszterelnököt napokon belül meg kell nevezni, vagy legalább azt a kettőt-hármat, aki szóba jöhet. Itt most nem lesz szundikálás, nincs tévé,…..