Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mindentnemtudó

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Európában ritkán gondolunk bele, pedig történelmi, gazdasági és kulturális okokból is kifejezetten érdekes, miként élnek egymás mellett amerikaiak és kanadaiak, azaz milyen a két ország viszonya. Ezt boncolgatja legfrissebb írásában Steve is. Mik azok a dolgok, amiket nem tudsz megszokni…..
A 43 éves Rémes Gyula 2018 decemberében halt meg a Westminsternél, tragikus körülmények között. A Guardian nemrég hosszú cikket szentelt sorsának és az ügy jelentőségének. Ezt foglaljuk most össze...
Mindentnemtudó 2019.11.04 14:35:46
@Kuglóf. Az: Ilyen hulladek zaccokkal van tele az orszag mint te... iskola nulla, kultura nulla, csak azt frocsogod amit a gazdaid a szadba szarnak :)
Mindentnemtudó 2019.11.10 09:02:18
@Kuglóf. Az: Két anyanyelvű nincs csak korcs... cirill betűs? - ezt inkább ne reklámozd nem nagy büszkeség ... a gazdáid büszkék lehetnek rád, szépen visszaadod amit a szádba köpnek. Egy útszéli kommunista csöves beszél így.
Ne hazudgálj a 8 diplomádról, ide mindenki azt ír amit akar.
Én is Putyin gazdáddal teáztam tegnap. Mondta is, hogy jó kutyái vannak, több nyelven beszélnek. :)
Négy elemi az van neked... meg a lopott internet.
Mindentnemtudó 2019.11.19 20:09:01
@Kuglóf. Az: Teljesen mindegy mekkora regényben magyarázod a bizonyítványod. Senkit nem érdekel egy iskolázatlan zacc magyarázkodása saját magáról. Egy átlag szociális problémától mint téma, eljutottál odáig, hogy reklámozod önnön értékeidet, holott tisztességesen írni sem tudsz magyarul. Nem beszélve a fölöttébb intelligens rejtett "faszok mint te" stb. Kb. egy utolsó útmunkás nem bír leírni 3 sort ezek nélkül, vagy talán még az is kibír ennyit úgy, hogy elrejtse a frusztráltságát. Maradtál volna a Romániában vagy Ukrajnában. Pont neked való mindkettő. Ott ha nem vagy elég simlis, menekülhetsz Magyarországra :)
Belsőség Heti merítés 2014.12.07 08:51:48
Z-ke Átíratás után egyből szervizbe mentünk, első körben a BMW-hez, melyet azóta is nagy ívben elkerülünk, mivel egy vétel utáni, alap átvizsgálásra is sikeresen kikalkuláltak egy 50 ezer forintos árat. Malac Passat 0km-rel. Csak szeretni lehet Az autót ajándékba…..
Belsőség Heti merítés 2014.11.16 09:47:24
Paszikaaaa Tehát: sportosan vezetek, pályán is, mindenhol, szeretem ha egy autó megy, megindul, a hegyekben nagyon jól fekszi a kanyarokat, és meg tud állni, ja és diesel-párti vagyok! Chevrolet Cruze, hmmmmm! Nem rossz, de nem is kimagasló, azért eltudnék képzelni egy jobbat…..
Mindentnemtudó 2014.11.16 20:31:45
@boom2:

köszönöm a tippet mindenképp utána nézek hátha van. Sajnos választék tekintetében nem mindegyikből van, talán azért mert jók.
Mindentnemtudó 2014.11.16 16:57:25
@Hurri Kán:
Félreértés ne essék nem vagyok én ilyen "Passzikaaa" jellegű csak ugye a Passat neve összeforrt a tartóssággal, de tényleg köszönöm a javaslatokat idő még van körbe nézelődni, megfogadom a tanácsokat!
Mindentnemtudó 2014.11.16 19:56:39
@csakazértistotalcar:

BMW márkaszervízben fékbetét és féktárcsa csere volt és még egy alkatrész fék környékén ami rozsdásodott. Pár hónappal utána ismét probléma volt ugyanezen területtel és egy maszek szerelő mondta, hogy nem cseréltek ki semmit, mert az a rozsda tuti 3 évnél őregebb ami rajta van.
Szóval itt is megcsinálják márkaszervizek is és maszekok is, semmivel sem másabb mint otthon, csak nagyon olcsó a használt autó, az emberek többsége megteheti, hogy inkább vegyen másikat de egy új autó törlesztőjébe sem rokkan bele senki, csak akinek mindössze 5-6 évre kell autó mint mi is, annak nincs értelme hogy újat vegyen.