Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HinchaChileno

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tovább folytatjuk Checkpoint nevű podcastünk kistesóját, a Checkpoint Minit, amiben vendég nincs, és minden alkalommal csak egyetlen régi játékot vesézünk ki 10-15 percben. Persze a kivesézés része, hogy elmeséljük, milyen élmény volt újra kipróbálni ezeket a játékokat…..
Van egy olyan elméletem, hogy minden hollywoodi film stáblistáján találni magyar (származású) nevet, de lehet, hogy ezt most kiterjesztem AAA-videojátékokra is. Bizonyos időközönként újrajátszom a Warcraft III-at (gondolom, mindenkinek vannak ilyen újrajátszós játékai), és…..
Az Anaheim kisöpörte a Winnipeget, ezzel elsőként jutott a főcsoport elődöntőjébe. Ez a tény azt is jelenti, hogy Jets/Thrashers franchise-nak továbbra sincs győzelme a rájátszásban, eddig két indulása során mindkétszer 4-0-lal esett ki. Pedig megint a kanadai csapat szerzett…..
HinchaChileno 2015.04.23 19:25:03
IDDQD IDDQD képregény: Reboot 2015.03.04 10:35:34
...szóval majdnem ötéves szünet után megint lesz képregény a blogon. Nem tudom, milyen sűrűséggel, meglátjuk, ahogy bírjuk. Mindenesetre a következő már benn áll a sorban, várja az élesítést (valamikor jövő héten)...
HinchaChileno 2015.03.04 19:30:06
Nagyon sok olyan esettel találkozom, amikor a reszponzív layoutokat, frameworkoket azért kezdik el használni site-ok építésénél, mert így legalább le van tudva ez az eszközfragmentációs probléma. Mindenki nagyon meg van rettenve újabban attól, hogy nagyon sokféle eszköz létezik a…..
Az elkövető Reed, a helyszín az utolsó törzsi tanács. A videó és az évad rövid értékelése az ugrás után, mert spoileres. Naszóval Natalie nyert. És istenigazából nem is lehet fogást találni a győzelmén, mert a social game-je kifejezetten erős volt, nyert sorversenyt is,…..
Valamelyik nap felhívott Kasza Tibor, hogy beszélgessünk egy kicsit, nézzem meg a műsort belülről, háthat úgy jobb képet kapok arról, milyen meló egy ilyen talkshowt összerakni. Nekem ez meg feküdt, mert voltam már bent a Való Világ és a Sztárban sztár kulisszái mögött, az…..