Regisztráció Blogot indítok
Adatok
suicidal

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akár eltűntették Heath Ledger pucér hullája mellől Mary-Kate Olsen testőrei az egyéb drogokat, akár nem, egy tanulság azért már most levonható a sajnálatos eseményből: ne keverjük a nyugtatókat! A Huffington Post őrangyala összedobott egy örökérvényű figyelmeztetést az…..
suicidal 2008.01.28 17:07:54
Sőt, ha 101%-ra akarsz menni, akkor ne Rivo-t-clonazepam, főleg ne Seduxent-diazepam) használj, ami később szívódik fel, és nagyobb a felezési ideje, hanem Xannert. Takarékoskodni kell, mert 100mg alatt nem biztos a dolog. Ez ugyebár a mai magyar piacon 2 darab 100-as doboz rózsaszínú (0.5mg). Kb. 4 rugó, a legrosszabb esetben.

Még egyszer, ha hányni kell az alkoholtól, akkor hagyd a fenébe az egészet, csak növeled a túlélési arányaidat.

Bizonyosodj meg róla, hogy olyan alkoholt iszol, ami nem kényszerít hányásra. Ez mindenkinél más és más. Gyorsan igyál, és ennek ellenére várj 2-3 órát, hogy megbizonyosodjál róla, a hányás kizárva.

A vérnyomásgyógyszereket nem nagy szám beszerezni, ugye nem kell tanácsokat adnom.

A Tramadol gond lehet. Vagy interneten kell beszerezni vagy pedig súlyos izületi fájdalmakra írják fel 50mg-os (számalmasan kicsi) kiszerelésben. Ezzel is takarékoskodni kell.

Még egyszer a legfontosabb: amíg (2-3 óra) nem bizonyosodtál meg róla, hogy az alkoholtól nem fogsz hányi, addig nem szabad belevágni a dologba. Fő szabály, mert különben mindent elrontasz.

Disclaimer: Ez az írás, mint az előző tőlem származó is, csupán azt mutatja meg, hogy Magyarországon hogy lehet gyógyszerrel 100%-osan öngyilkosságot elkövetni, azonban HATÁROZOTTAN MEG KELL JEGYEZNEM, HOGY SENKIT NEM KÍVÁNOK ÖNGYILKOSSÁGRA FELBÚJTANI, mindez a leírás csupán elméleti célokat szolgált. Ne legyetek öngyilkosok!