Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szilvia80

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ember azt gondolná, hogy egy állatmenhely boldog, ha örökbefogadási szándékkal tér be hozzájuk valaki, ha meg még 6 kiló kutyakaját is cígöl magával, akkor egyenesen az Örömódát tolja le neki a teljes személyzet két szólamban - de nem. Azért reméljük végül minden…..
Szilvia80 2014.11.15 22:41:17
Ennek a bejegyzésnek mi volt a célja? Mindenesetre "köszöni" minden menhelyen élő kutya ezt a posztot, hiszen biztosan sokakat sikerült elrettenteni attól, hogy ellátogassanak egy menhelyre, az örökbefogadásról nem is beszélve. Kicsit többet várakoznak majd az ebek az említett betonkennelekben, de talán a posztoló lelke megnyugodott, hogy mindezt közzétehette. Én a helyében az alatt az idő alatt, amíg ezt leírta, kitaláltam volna, hogy mikor tudok időben odaérni, nem örömódát vártam volna, hanem én zengtem volna örömódát azoknak, akik ilyen helyeken dolgoznak nevetséges fizetésért – és sokszor még a szabadidejüket sem sajnálják.
Ilyesféle érzelmi kitörés helyett inkább segítse munkájukat azzal, hogy időben odaér, 11 perc alatt még az adminisztrációt sem lehet elintézni, nemhogy kb. 13 évre társat választani, érdeklődik, hogy mire van szükségük és ne efféle írásokkal hátráltassa a munkájukat.
A dolgozók feltételezem szimplán tárgyilagosak voltak, nem értem ez miért probléma. Ahogy neki sem zengtek örömódát, azt a „gazdát” sem fogják baseball ütővel megverni, aki beállít a csont sovány, bolhás, pórázt soha nem látott kutyájával, aki már nem kell, hanem a tényekre szorítkozva tárgyilagosak maradnak és befogadják a kutyát, új esélyt adva Neki…
Azt sem értem, hogy miért nem lehet elfogadni, hogy ezek a szervezetek is bizonyos szabályok szerint működnek. Ettől még nem kell egyből lehúzást sejteni a háttérben. Érdemes lenne megismerkedni a munkájukkal kicsit közelebbről, ez után véleményt formálni, nem fair általánosítani.