Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nick a banya

0 bejegyzést írt és 168 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
DiliChef Camembert snack 2017.11.19 16:00:19
4 személyre Elkészítés: 30 perc2 camembert6 szál rozmaring4 gerezd fokhagyma 1 tk. fehérbor1 tk. olívoa olajKenyér maradék100 gr aszalt áfonya100 gr kesudióSnack, alias falatozás. A világ legjobb dolga - ha bevallod, ha nem - bevackolni magatok a TV elé, és filmnézés közben valami finomat eszegetni.…..
Eddig elképzelhetetlen látvány fogadja a magyarországi gyorséttermek vevőit! A hamburger ára mellett, a pultban álló alkalmazott fizetése is ki van írva a reklámtáblákra. A könyvelési osztályokon dolgozók így a gyorskajáért sorban állva még egy kis extra ínycsiklandó élményt is kapnak, A pontosan…..
Nick a banya 2017.11.19 08:39:52
@blog pszichiáter: pontosan. Ez így csak 22-es csapdája lesz.
OneMore SMS-nyak jelenség 2017.11.15 14:20:00
Amerikai kutatások kimutatták, hogy a nyak- és gerincfájdalmak hátterében egyértelműen a modern életmódunk vívmányai felelősek. A mozgásszegény, ülő életmód, az okos-kütyük mind szerepet játszanak a hátfájdalmak kialakulásában. Nyilván ezzel még nem mondtam újat.…..
Ma megkérdezte a barátnőm, hogy idén volt-e olyan fesztivál, ahol nem voltunk a párommal. Mire azt válaszoltam, hááát nem sok:). Mikor anya lettem biztos voltam benne, hogy mostantól minden más lesz és soha többé nem lesz olyan az életem, mint azelőtt. Ma már tudom, hogy ez nem igaz. Csak rajtunk…..
JogÁsz Bulvárország 2017.11.12 23:56:27
Sok hasonló definíció létezik a bulvár fogalmára, de abban mind megegyeznek, hogy a bulvár egyszerűsített gondolatokat közvetítő, népszerűséghajhász, ismert emberekről – sokszor a rágalmazásig menő – pletykákat terjesztő médium. Dr. Magyar György     Kép: BorsOnline Ha dr. Magyar György ügyvéd…..
Nick a banya 2017.11.13 13:08:18
Érdekes a téma, bár sokan és sokat foglalkoztak már a 2010 óta nyomon követhető oktatáspolitikai rendelkezések, döntések és reformok értékeléseivel. Ha ezeket vizsgáljuk, bizonyos szempontból érthetőek az alapvető kormányzati szándékok. Szeretnék, ha sokkal több szakmunkás végezne a magyar…..
Nick a banya 2017.11.13 09:26:27
@Ballib cenzúrázók réme 25: ezt csak te gondolod. Sajnos nem hazugság.
Nick a banya 2017.11.13 09:30:17
@Ballib cenzúrázók réme 25: persze, hogy van Soros terv, maga a bonsai-duce találta ki, hogy az egybites fidiótákkal megetesse. Sajnos qrva jól sikerült :(
  Ha megkérnénk az utca emberét, hogy soroljon fel öt-hat közmondást - csak úgy, ami az eszébe jut -, a címbéli nagy valószínűséggel a legtöbb listán szerepelne. A fene se érti, hogy mitől ilyen élő és népszerű még mindig, holott százan százféle módon igazolták már hamisságát.   Nem szükséges…..
Nick a banya 2017.11.10 08:44:26
Nick a banya 2017.11.12 19:03:29
@Kacsura: nálatok még teherautóval viszik a boltba a pékcuccot? Nálunk (a hanyatló nyugaton...) a boltban sütik, sőt, magamnak is tudok. Ja, és a fizu is több.
Könnyű beállni a sorba, szidni a Magyar Postát, amiért felkészült a csúcsra, de azért korlátozná a csomagfeladásokat. Csakhogy ez a húzás most kivételesen túlmutat a posta problémáin...
Nick a banya 2017.11.11 21:24:08
@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: no, csak kiosztod te is őket... mert ugye fejétől bűzlik a hal...
Nem kell ahhoz tágas és tekervényes agyi kapacitással rendelkezni, hogy az előrelátó országvezetés erre szakosodott emberei rájöjjenek, hogy november-decemberben megnő a csomagküldési kedv. Így volt ez az átkosban is, és a mostani átkosabban sem megy másként. Miután mindenkit kiebrudalt a nemzeti…..
Nick a banya 2017.11.10 21:23:15
@_Ske_: most véded a postát?!? Amúgy de, érinti, csak max. a fogadó oldalon...

A poszt nagyon jó, postát beszántani, helyét sóval behinteni
Nick a banya 2017.11.10 21:26:46
@KUHULIN: mennyi ma egy elsőbbségi levél? Mert pl. Svájcban 1 Frank, ~ 270 Ft, és MÁSNAPRA TUTI ott van. A postán 5-6 ablak nyitva, ha van csomagom, levelem és csekkem is, EGYSZER állok sorba, és mindtől megszabadulok. Ez szolgáltatás.
Nick a banya 2017.11.10 21:29:03
@Nick a banya: ja, ez az alapdíja az A-postnak, nincs rajta extra elsőbbség... az A 1 Frankert 1-2 munkanap, a B (lassabb) 2-3. Ja, és szombaton is van levél és csomag is.
A brit királyi család megunhatatlan forrása a különlegességeknek, kezdve Margit hercegnő meglehetősen sajátos napirendjétől II. Erzsébet saját Mekijéig. Mert az is van neki...
Nick a banya 2017.11.09 16:36:29
@bandigyerek: megértem, hogy vityáról és sleppjéről ezt gondolod, minden értelmes embernek ez a véleménye
"Ciprus a napfény, a szerelem szigete, ahol a mitológia szerint Aphrodité istennő kiemelkedett a tenger habjaiból. A lebilincselő történelmi emlékek, a kellemes időjárás, a jó közbiztonság, az álomszép környezet teszik a mediterrán szigetet ideális úti céllá. Itt Shakespeare, a keresztes lovagok,…..
A Durex az egyik legrégebbi és legismertebb óvszermárka. El is hisszük nekik, ha azt mondják: "nem egyszerűen betartjuk a világszerte érvényes biztonsági előírásokat, de túl is teljesítjük azokat." Mégis kipukkadásteszt ide, vízteszt oda, több romániai - köztük számos magyar nyelvű - lap is…..
Nick a banya 2017.11.07 17:53:01
@azbest: no, azt nem olvasom. De akkor ez konkrétan bűncselekmény, nem?
Ugye milyen jól fest a fenti kaja? Igaz, a kép alapján nincs ember, aki rájönne, hogy ez egy brassói aprópecsenye. Újragondolva. Ez a fúziós és molekurális konyha meg a kézműves gasztroforradalom korában mondjuk pont simán belefér egyébként, de talán egy kockás terítős étteremben ezt nem ártana…..
Nick a banya 2017.11.06 10:49:09
@Nick a banya: ... ami persze a helynek nem mentség, gáz, hogy még mindig ez van.
Az egyik legnagyobb tévhit: az egészséges táplálkozás drága, étteremben enni drága. Mutatok három pontot, hogy tapasztalataim szerint hol lehet megfogni a konyhapénzt, és valóban értelmes dolgokra költeni...
Az esküvő kiváló lehetőség arra, hogy bárki megvillanthassa a legelőnytelenebb oldalát. Az mindig stresszes, amikor különböző életkörülményű és gondolkodású emberek jönnek össze. És hát minden esküvőn, minden menyasszony és minden vőlegény is kénytelen szembesülni…..
Nick a banya 2017.11.04 08:59:20
@karandash: “sose értettem minek ez a nagy felhajtás azért, mert egy férfi és egy nő össze akar költözni meg megfogadják, hogy mostantól csak egymással szexelnek “
Nem is fogod... “boldogok a lelki szegények”
Nick a banya 2017.11.04 10:44:06
@karandash: minden perce megérte, meg minden egyes forint. 24 órát együtt volt az egész család, az is, aki Pécsen, Győrben, Nyíregyházán, Egerben lakik. És a mai napig mondják, milyen fasza kis buli volt. Nem akartam, de életem legjobb napja volt, ezt túlzás nélkül állíthatom.
A lakás lelke a nappali, annak is a középpontja, a kanapé. Nem mindegy, hogy milyet választunk, és az sem mindegy, hogy hova tesszük. ..
Az orvosok körében fontos és jó ötlet a szerdán indult e-recept, csak nem pont így. Az egész olyan „magyarosra” sikerült. Az információáramlás nem volt egységesen elérhető, az orvosoknál eddig működő rendszer „nem szerette” az újat, ami a túlterhelés okán amúgy is csak hosszas sorbaállás után volt…..
Katy Perry meghirdette az egyik Hollywood Hills-i otthonát a Runyon kanyonban. Miután nem sikerült eladnia egyben - a pletykák szerint 15 millió dollárért - a popsztár hivatalosan is eladásra kínálja a két egymás mellett elhelyezkedő közül a nagyobbik ingatlant...
Csak azt kívántam megtudni, hogy ma, Magyarországon mi kell azon túlmenően, hogy valaki a fájdalomtól üvöltve közli, hogy nem tud mozdulni, és egyedül van egy 7 hónapos babával, hogy mégis kihúzza magát az ügyelet. Kedves Embertársaim, Lassan kettő hete történt meg az alábbi kis esemény velünk, így…..
Nick a banya 2017.11.01 11:15:25
@látjátok feleim szümtükkel: legalábbis neked ezt mondta. De a sparhelten is főzött, meg reggen ellátta a teheneket, disznókat, akarod azt is? Vagy elfogadod, hogy ha egyszer a huszonegyedik században (a te pénzedért is!!!) van szolgáltatás, akkor az legyen normális...
Folyik az örökbefogadást megelőző pszichológiai alkalmassági vizsgálat, az egyéni elbeszélgetésnél járunk, a fiatalasszonyt a házasságuk működésének alapvető sajátosságairól kérdezgetem. Lassuló lendülettel sorolja, immár láthatóan pironkodva, az ő részét, a szokásos tevékenységeit az otthoni…..
Nick a banya 2017.11.01 09:29:06
Szinte betüre egyezik a poszt az én "történetemmel". Mindketten értelmiségiek vagyunk, még az özvegy édesanya is stimmel nálam. A minta nem tudom, honnan: szeretem a rendet meg a tisztaságot magam körül, de mániának nem nevezném, és nem Domestossal rohangálok körbe. Talán még az egyetemen rontottam el: érettségi előtt jöttünk össze, interneten, ennek pontosan 18 éve, mindkettőnknek első igazi szexuális kapcsolat, amúgy sem sok előző tapasztalattal. Ő családja: elvált szülők, apuka "újgazdag" a szó legjobb értelmében, anyuka-vele maradt) óvodai dajka, kényszerházasság, válás 12-13 éves korában. Anyuka támogató(nak mutatja magát), valójában össze van törve, mert az újgazdagság már nem őt kényezteti-vele elképzelhetetlen is lenne, együgyü nagyon. Az apa támogató és gondoskodó, de a férjem őt hibáztatja a válásért-vagy mert őt az anyjáva hagyta?-ki tudja...
Érettségi után egyetem, én kolesz, ő albérlet egy unkatestvérével. Persze gyakran jártam fel, és hát a fiúk után persze takaritottam is, csinálták ők, de azért nekem jobban ment, pedig otthon nem voltam az a nagy segitség anyunak. Főztem is persze, otthon azt sem csináltam soha, mégis elég jól ment, nem zacsis kaján éltünk :)
Egyetem után malókeresés, közös albi, takaritás-főzés enyém, de egy egyszobás lakást azért gyorsan ki lehet, nem volt vele gondom, megcsináltam, amig ő hazaért, én korábbra mentem, hamarabb értem. Nemsokára közös hitellel saját lakást vettünk, a felállás maradt. Lett mosogatógépünk, de bele én pakoltam. Összeházasodtunk, megszületett a nagy, pár hónapos korában külföldre költöztünk. Itt az elején bútorozott lakásban laktunk, ahol heti egyszer takaritottak-persze emellett én is) aztán a gyerek másfél éves korában váltottunk (a férjem utálta azt a lakást) egy több, mint 100 nm-esre. Közben már úton volt a kicsi, én nem dolgoztam itt egyáltalán, de a házimunka full az enyém, minden. A gyerekekkel segit, játszik, "fürdet", "fogat mos"-már nagyobbak, inkább csak felügyelet kell nekik. De kaja után az asztalt én pakolom el, a mosogatógépet én pakolom be, én mosok, én viszem ki a szemetet. És ha morgok, hogy nekem kell pl. az asztalt elpakolni, az rendmánia. Olyankor a konyháig elmegy a szennyes, de ha nem ugrik be a gépbe, akkor nekem kell bepalókolni. És még az is baj, ha zörgök vele. Egyébként szeretjük egymást, és a kapcsolat is jó-bár értem soha nem áll ki ez nagyon fáj, és persze ugye én MÉG nem dolgozom (nem is éri meg, az adórendszer bünteti, a gyerefelügyelet elvinné a keresetemet-csak délig van iskola, ebédelni hazajönnek, a napközi is pénzbe kerül), de ez akkor sem fog változni, a gyerekek ide-oda hurcibálása is továbbra is nekem maradna, tuti. Mindezt úgy, hogy ő szeretett volna jobban gyereket, én melóznék inkább mikulásig, nem vagyok az a nyugton ülő tipus. És, rendszeresen megkapom, hogy de jó nekem, mert minden a seggem alatt van-ez igaz, de én ezt soha nem akartam, a szülás miatt hagytam ott az imádott állásomat (mérnökök vagyunk mindketten). És a legnagyobb gond, hogy ez igy is marad, mert igényem csak nekem van arra, hogy alapszinten tisztaság legyen-tényleg semmi túlzás, nem mosok fel még hetente sem, de őt pl.nem zavarná a háromhónapos ágynemühuzat sem :(

Köszönöm, hogy elmondhattam!
A reggeli a legfontosabb étkezés! Azt hiszem, ha annyi pénzem lenne ahányszor már ezt a kijelentést hallottam, akkor milliomos lennék. Annak ellenére, hogy mennyire fontos, nagyon sok ember hajlamos elfeledkezni róla és kihagyja a reggelit. Bevallom őszintén sajnos velem is elég gyakran…..
Nick a banya 2017.11.01 08:48:57
@tompus: bundáskenyér...
  Egyetért az állítással, hogy „Sosem fognak úgy alakulni a dolgok, ahogy én akarom”? Ébredés után mennyi idő múlva szívja el az első cigarettáját? Alkalmaz-e valamilyen fogamzásgátló módszert? Jövő júliustól ilyen kérdéseket tesz majd fel a a háziorvos. A javaslatról már tavaly nyáron szó volt,…..
Nick a banya 2017.10.31 22:41:39
@G. Wolf: Az orális érintkezés Clinton óta nem szex ...

Csak vicceltem (sajnos), igazad van...
Nick a banya 2017.10.31 22:44:30
@Laciii: És miért nincs pénz? Csak nem kilopták? Mondjuk a Mészaros...
Ahogy azt sejtettem, a címben említett írás, melyben egy joghallgató a magyar igazságszolgáltatást kritizálta, igencsak megosztotta az olvasókat. Most következzen egy bíró válasza. ..
  Mindegy, mit mond a nő. Tökéletesen mindegy. Lehetne az is a poszt címe: "Ha egy nő nemet mond, az nemet is jelent." Ez ugyanúgy téveszme. A csábítás olyan interakció, mely jellemzően nem a szavak szintjén dől el.   Még mielőtt belecsapnánk, érdemes tisztázni pár alapvető dolgot. Kevés olyan…..
Nick a banya 2017.10.31 12:54:59
@eßemfaßom meg áll:“
Meg szabad-e dugni valakit addig amig nem készült a megdugásról engedély 2 példányban közjegyző előtt hitelesítve?„
Miután a dokumentumot ügyvédi letétbe helyezted :D