Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sámli

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint két Olsen-lány, úgy hasonlít egymásra a fenti két kenyyérpirító. Leszámítva a kezelőfelület felett virító márkajelzést. No meg az árukat. Mayáéknak teljesen véletlenül családilag sikerükt a családegyesítést megoldani az ikreknél, és az árukról szóló diskurzus csapta ki a biztosítékot, tekintve,…..
A mai Napi érdekesbe csupa háborús témájú képeket válogatott a masina, azaz majdnem mind az lett, így azt a hármat, ami "boldog békeidőket" ábrázolt, szerényen a jövő hetibe tettem, és helyette dobtam még háborúst. Egyszer már jártam így, akkor csak 19. századi fotót válogatott az algoritmus…..
sámli 2017.12.03 14:00:20
@fareszjó: Tényleg olyan. :) Az egyiken a kosártól jobbra még csomó is van. :) És az a folyó a háttérben madzagból van. :)
Jó válogatás, ismét.
sámli 2017.12.05 18:13:15
@Terézágyú: Talán horogkereszt volt rájuk festve, mint a repülőiknek. :)
A levél 2 napja érkezett, írója láthatóan feldúltan jegyezte le a vele történteket. Dehát ki ne ragadtatná magát mondatokon átívelő caps lockra, ha kiderülne, hogy 3x vonták le tőle a bevásárlás árát? Az ügy kapcsán elég helyes döntésnek tűnik, hogy olvasónk nem szándékozik többet többet ebbe a…..
A futárcégek virágkorukat élik a webshopoknak és a Magyar Posta rossz hírének köszönhetően, még úgy is, hogy sok a rossz tapasztalat velük. Annyiban védeném őket, hogy ez simán hibaszázalékban is összefügghet a megnövekedett forgalommal. Ahogy nekem az is belefér, ha a futár  a GPS korában nem…..
sámli 2017.11.23 12:58:41
@Nick-son: Ebben sok igazság van. Tudok olyan utcát, amiben több szám is kétszer van kétszer van. A mi házunk ahol laktunk és egy óvoda is az utca két végén ugyanazzal a számmal. Ott találja meg a címzettet...
sámli 2017.11.24 07:58:58
@onlajnok: Már sok éve elköltöztünk, lehet, hogy azóta változott a helyzet, de a Google map szerint még mindig az utca elején van az 1-es szám, pedig az az utca végi ovié. Az utca eleji ház számozása 2-8-ig van, az 1 az utca végén, a páratlanok pedig szétszórva jobb és baloldalt. :)
1899. Edison elektromos, Baker gyártmányú autójával. A Baker korának legnagyobb elektromos autó gyártója volt. 1906-ban 800 darab gépkocsit gyártott (a legnagyobb autógyár, a Ford 8729-et, a Buick pedig 1400-at)..
sámli 2017.10.12 11:29:33
@Void Bunkoid: Már elkezdték. A tehenek hátuljára kötnek gázgyűjtő zsákokat. :) Szegények.
Tamás nyár közepén jelentkezett nálunk azzal, hogy menjünk el egy gyártói tesztmosásra vele, mivel megelégelte, hogy márkás és nem is olcsó mosógépe nem képes maradéktalanul megküzdeni a 3 gyerekes családban keletkező foltokkal. Panaszt tett a bolban, majd a gyártónál, végül a Békéltető Testületig…..
sámli 2017.10.03 18:55:05
@ekat: A Whirlpool gépünk mindig rossz szagú és penészedésre hajlamos volt, bármit is tettünk vele. Pedig soha sem volt csukva az ajtaja, csak ha mosott. Lekerült a pincébe tartalékosnak, és kutyaholmi mosónak, amikor kezdett kipurcanni. Azóta nem büdös, használat után se. A mostani AEG szintén büdös és kezd penészedni, pedig ennek a felső gumiján már nem tud megállni a víz és mégis. A hellyel lehet valami probléma, pedig az ablak is nyitva van általában. A fal és a zuhanyzó fala közt van, kb 1 m. széles helyen. Talán kémény kéne neki huzatnak. :) Vagy le kell tépni az ajtaját. :)
A MÁV START Klub kártyacsaládja azoknak lett kitalálva, aki rendszeresen vonatoznak, ugyanis ezen törzsutaskártyák segítségével mindenféle kedvezményekre kaptak jogosultságot. Ha jól értjük, eddig a kártyákat simán meg lehetett hosszabbítani, hirtelen viszont csak személyesen lehet elintézni,…..
Hát ebben a büntetéssztoriban sehogyan sem jön ki a matek: - Az Elvira szerint a Keletiből Tápiószelére a vonatjegy ára 1300 ft,- közalkalmazotti igazolvánnyal 650 ft. - A pótdíjas táblázat alapján a menetjegyen felül fizetendő büntetés 500 forinttól 8000 forintig terjed, attól függően, hogy milyen…..
sámli 2017.09.14 16:50:45
@lcsaszar: Lehet valódi. Volt egy ír szetterem, ugyanígy felakadt a szája mindkét oldalon időnként. :)
Tékozló Homár Micsoda Posta! 2017.09.11 10:43:03
Szegény Magyar Postát elég sokat osztjuk, pedig tudjuk, hogy az elmúlt 15 évben az emailezés, az online bankolás, a webshopok és a nagy csomagküldő szolgálatok megjelenésével - hogy csak a legmarkánsabb változásokat vegyük - alapvetően kellett új alapokra helyeznie a szolgáltatásait, miközben…..
Én szerintem sok nő nevében mondom, hogy megértem Gábor panaszát, és egyáltalán nem akarom lenézni a telógyilkos zsebek problémáját, de azok a zsebek legalább vannak! A női gatyákba olyan pici zsebeket terveznek, hogy oda egy telefon be se fér! Nem beszélve a szoknyákról, amelyeknek csak töredéke…..
A Citibank árváinak panaszai annyiszor bukkantak fel az elmúlt hónapokban nálunk, hogy kezdem sajnálni, hogy anno nem próbálkoztam a bankkal. Igaz, akkor mára az Ersténél találtam volna magam, ami a panaszok alapján sokszor nem egy leányálom. Akinek van jó tippje, mihez kezdjen az ember a tízezres…..
sámli 2017.08.26 09:12:11
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Az ilyen töketleneknek az apró elővakarása is órákig tart. Mert azt sem találja, hol a pénztárca, keresi az asszonynál, aztán nincs benne, aztán a végén fizet 20 rugóval 4 zsemlét és egy olajat.
Olvasónk a levele mellé eredetileg nem csatolt képeket, így némileg kétkedve fogadtuk a sztoriját. Fenyegeti csalódott vevőit a C-sale Kft. Egy konyharuhát vásároltam a cég salshop.hu oldaláról, melyet 3000 Ft + szállítási költség áron forgalmaznak. Utólag derült ki, hogy ez egy 1500 Ft-os IKEA…..
Nyilván kevesekből vált ki melengető érzést egy doboz tej látványa, míg egy kutya még a legszőrösebb szívű humán egyedekből is képes előhozni néha egy ellágyult tekintetet. Fogyasztóvédelmi szempontból viszont bizony a tej és a kutya ugyanaz az eset. Mi van, ha hibás az áru? - kérdi…..
Sokadik alkalommal bizonyosodik be, hogy abból semmi jó nem származik, ha egy vendéglátóhely maga kezeli a facebook-és egyéb közösségi felületeit. Mindenki - nem utolsó sorban maga a hely! - jobban jár, ha a cipész marad a kaptafájánál, a szakács főz, a barista kávét csinál, a pincér felszolgál, a…..
1942. Britek által talált sebesült német tiszt az észak-afrikai sivatagban..
sámli 2016.01.27 16:48:18
@protézisesh: Attól függ. Afrikai, vagy európai fecske? :)
Volt már posztunk annak kapcsán, hogy a Tesco házhozszállítás helyettesítő termékeket alkalmaz készlethiány esetén. Az világos volt akkor is, hogy az ÁSZF-ben ezt rendesen jelzik, az is, hogy ezeket a termékeket nem feltétlenül kell átvenni, sőt kérdésünkre azt is elmondták,…..
sámli 2015.12.10 18:50:29
@gabors: Az Adblock kiveszi... :)
1986. Az Örmény Titkos Hadsereg nevű (ASALA) marxista-leninsta, szélsőbaloldali terrorszervezet sajtótájékoztatója Bejrútban, Libanonban  ..
"A mai napi érdekest - hosszú idő után ismét - Sam. Joe szerkesztette. Érdeklődési köre az autók és ez meg is látszik. :)" - Jtom 1964. A világító kerekű Chrysler 300K..
    A hét leghülyébb kifogása versenyt esélyesen a Mall.hu ügyintézője nyeri, aki szegény panaszosunk problémája iránt mutatott mérsékelt érdeklődését azzal próbálta magyarázni, hogy neki 7 éve nincs tévéje. Oké, nem izgatják fel a műszaki cikkek, van ezzel így…..
Tegnap délután a kocsiban ülve valamelyik rádión belefutottam egy beszélgetésbe. Egy fiatal vendéglátós beszélt a szakmáról és a helyről, amit egy haverjával csinált. Értelmes volt, laza, érződött, hogy szereti és fontos neki, amit csinál. Meg is jegyeztem a hely nevét:…..
Rohamtempóban fejlődik a Budapest Airport technikai felszereltsége, egy hete üzembe állítottak 300 új poggyászkocsit. Ennek azonban ára van, menetenként 300 ft/1 euro. Az utasok értetlenkedve rángatják a kocsikat, mert ezek szerint mind olyan fejletlen környékről származnak, ahol…..
sámli 2013.05.22 17:49:18
@Transylvanianmixedgrill: A Malév egyik Boeing 767-ese. Ott áll, eladni nem tudják, (vagy nem akarják), talán még a tulajdonjog sem tiszta. Ott fog még állni egy darabig. Nem is igen repülésképes, 1-2 éve kicsit össze is törték. :( Repülési portálokon sok infót találsz róla.
Zsolt környezetében többek feladott táskájából tűnt el pár doboz vagy akár fél karton cigi is a budapesti reptéren. Ha ez tényleg évek óta megy, valakinek csak feltűnt volna, nem? És most? Az alábbi levelet küldtem ma a Budapest Airportnak: "Tisztelt Budapest Airport! Egy olyan…..
Vagy legalábbis kifejlesztett valami organikus tölteléket, amit naiv ügyfélnek nem sikerült beazonosítania. Szombaton ezt találtuk a tálcás csiremellben. Kipostoltuk a képet Tesco facebook oldalára, de nem kaptunk választ, hogy mi lehet ez. (A zöld bizé teljesen bent volt a…..
Tibor igazi Hitchcock-filmbe csöppent, ahol mindenki őt üldözte, bárhova ment, bármit csinált, pedig azt sem tudta miről van szó. Megszokott módon hatolt az Ikeába, ahol egy csapat fiatal cirkulált, akik közül egy mindig követte. Háromnegyed óra kergetőzés után végül naiv…..
Újabb ellenőri túlkapás - ezúttal a BKV egyik éjszakai járatán. Berilke fiának nem volt jegye, a kallerek pedig az egyszerűség kedvéért csupán lelökték a járműről. 2011.08.08-án fiamnak motor balesete volt. A sérülése nagyon komoly volt, újra kellett éleszteni. Arca…..
sámli 2011.08.22 14:11:23
@blackdogone: A Honvéd. Ha nem nézzük, hogy ott már nem Hungáriának hívják. Amúgy koponyaalapi törés után pár nappal sétálgatni az érdekes. Kitartó lehet.