Regisztráció Blogot indítok
Adatok
buvarpocok

0 bejegyzést írt és 227 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gergely 3 levélből és 1 videóból álló anyagot küldött nekünk. Ezek intermediális erőteret képeznek, túlmutatva a vizualitás és textualitás egymásmelletiségén. Vagy mi. G levele az E-höz: Tisztelt Hölgyem/Uram! Elvileg online diktálnám a mérőállást, csakhogy a…..
Az elmúlt napokban messze terelődött a szó a Samsung tévé sorszámáról, pedig jólfejlett Homár-pozitív eset a drága. Ezúttal azonban ezt egy nagyon hasznos kanyarnak tartom, mert kibuktak azok a blog működésével kapcsolatos kérdések és problémák, amik az idejáró…..
Viktornak egy év után elege lett az ELMŰ kommunikációs nehézségeiből, és sem az általuk jegyzet 25 ezer forintos fantomtartozást, sem a visszakapcsolási díjat nem hajlandó kifizetni. Egy éve már, hogy nem tudják új ügyfélkóddal ellátni második lakását, aminek ráadásul a…..
Ingyenes országimázst kanyarított Magyarországnak a német RTL "Megmentjük a nyaralásod" c. reality sorozata. A műsorban megszivatott turisták a helyszínről telefonálnak Ralf Benkönek, aki odarepül és szétcsap az elkanászodott vendéglátósok között. Hogy-hogynem az idei évad…..
buvarpocok 2012.07.04 19:12:07
@Sün‼ ツ:
Szia Süni :D
Aki 2 év hűséggel vásárolta a Nokia Lumia telefonját, az most biztosan elszontyolódott, mint  the_daver, hogy fél év múlva esélyes, hogy nem lesz sok kompatibilis szoftver a Microsoft Appstore-jában. Merthogy jön a Windows 8, az év eleje óta kapható Lumiákat viszont csak 7.8-ig,…..
A Sziget-rendezvények letompított hangereje miatt már többször kiakadt a Homár, de most felcsillant a remény. Ma kezdődik ugyanis a Balaton Sound, aminek a hangereje állítólag akkora, hogy a tó másik oldalán is felsírnak miatta a kisdedek. Némileg árnyalja a képet, hogy a…..
Zsolt 10 napja várja, hogy véget érjen az ünnepi bódulat a Lufthansánál, és elvesztett ajándékosbőröndje megérkezzen. Eltűnésük után szinte azonnal lokalizálták a csomagokat, de december 24-ig csak az egyiket sikerült leszállítani:Egy jó ki repülős történetet szeretnék…..
buvarpocok 2010.12.27 18:12:15
Az Év Menekülése, az Év Cserbenhagyása és az Évtized Leghülyébb Szemtanúi címre egyránt pályázik egy friss karambol. Egy középkorú brit mozgássérült nő elütött egy idős házaspárt, majd cserben hagyta a földön fetrengő öregeket, és közben azt mondogatta, hogy "I…..
  2010.11.03.xhi: lenyugodtam - szaszi xhi: doromb yipp: hja tök jó tegnap beleszagolt az égő gyertyába van egy két pörkölt bajuszka : Dini: jaj :Dyipp: pókerezem egyszercsak büdi van makka meg ugrik le a konvektorról na mondom, ez se szagol többet illatos…..
buvarpocok 2010.11.04 18:35:14
The SüNews Táblák - XII. rész 2010.10.28 10:23:21
A mai tábla egy kérdés: Merre mennél tovább szabályosan? ..
buvarpocok 2010.10.30 10:04:30
buvarpocok 2010.11.02 18:02:05
@Sün‼ (vuvuzela-őstermelő):

Hááát, tudod, hogy megy ez. Eddig gyűjtögettem télire :D
Most visszatértem, de kár volt. A homár + a kommentelő egyének nagy része egy rakat foscsi, csak hogy szépen és nőiesen fogalmazzak.
De nem panaszkodom :D Most, hogy rátaláltam a sünews-ra, életem megint teljes ^^
buvarpocok 2010.11.04 18:30:52
@Sün‼ (vuvuzela-őstermelő):
há' nem tudtam, hogy van :D Az információ nem kerül ki az erdőn kívülre így a szegény pocok semmiről sem tud ^^
Warnika nem érti, az E-ON miért a felhasználó nevéhez és nem a szolgáltatási címhez köti a folyamatossági igényét:Az E-ON áramszolgáltató elindított egy bónuszkedvezményt, ami arról szól, hogy aki idén eddig pontosan fizette be a számláját (és elég nagyvonalúan ezt a…..
Igazán nem várunk sokat a MÁV-tól, de Gergő története a mi praxisunkban is kivételesen kegyetlen. Olvasónk online vett jegyet Nyíregyházára, de Budapest-Zugló vasútállomáson ugyanis a jegykiadó automata szét volt törve, a pénztáros pedig azt állította, ő nem tud online…..
buvarpocok 2010.10.27 19:48:01
@igazságos: hogy mit csinálsz?:D ne röhögtess kérlek :D más már úgyis megtette helyettem
buvarpocok 2010.10.27 20:05:14
@igazságos:
csípja? ehune
*fetreng*
Mi okból kifolyólag gondolod, hogy amolyan fő-savazó vagy itt? Mert, hogy kábé a homár 90%-a pusztul rajtad az biztos :D Mikor sűrűn fórumoztam, a tizenévesek voltak ilyen vagányak...de lehet, hogy csak fejletlenebb vagy az átlagnál. Téged egy igazi savazó brigád úgy kicsinálna, hogy nyüszítenél a megalázottságtól. Szerintem most hagyd ezt a stílust, míg nem késő ;)
buvarpocok 2010.10.28 18:48:54
@igazságos: jó neked, hogy egész nap más dolgod sincs, mint hogy itt ülsz a gép előtt és életed egyetlen boldogsága, hogy marhaságokkal untatod az ittenieket. Én is szeretnék ilyen kényelmes életet... Bár, mivel van szociális életem, nekem ez nem okozna ekkora örömöt:D
A Homár nem érti, Batman kódnevű olvasónk miért nem cserélte le egész dizájnerlaptopját, amikor a mellé kapott bőrkötésű egér elpusztult, és sem a forgalmazó, sem a gyártó nem akarta megjavítani. Igazi sznob nem javíttat, biztos van már ennél újabb, drágább és szebb…..
A sors úgy hozta, hogy a mai is magyar zászlós nap lett, íme Dixi tejfölje. Dixi lejjebb dühöng pedig örülhetne, hogy nem külföldieknek mutogatjuk az ilyesmit, és azt is beláthatná, hogy idegentől rosszabbul esik a szőrös tejföl."Hazai termelőktől hazai fogyasztóknak! Így…..
Ezt írja Vulgapicture a Tumblr-en: "Most, hogy már rég a munkahelyemen kellene lennem, de a vonat előbb bizonytalan ideig állt Pilisvörösváron egy sínre dőlt fa miatt, majd mire elvontatták a fát, rádőlt újabb kettő, és mindenkit letanácsoltak a vonatról, és rövid orkánban…..
Kisregény hosszúságú, de pompásan megírt, a feszültséget mesterien adagoló, néhol humortól csillogó levelet kaptunk Évától, aki egy külföldi nyelvtanfolyamokat közvetítő cég ügyvezetője, és egy felejthetetlennek szánt római hétvégével lepte meg a szüleit 70. és 75.…..
1997 óta létezik a Fogyasztóvédő- és Érdekszövetség Alapítvány, amit átlagfogyasztók hoztak létre, bármit is jelentsen ez. Selmeczi Balázs, a civil szervezet elnöke küldte el a Homárnak MM fogyasztó elképedt sorait, aki a Tescóban jó patriótaként igazi magyar terméket vett,…..
buvarpocok 2010.05.13 09:25:18
@Rosszindulatú Vászka:
Ennél már csak akkor lettél volna okosabb, ha meg se szólalsz...
buvarpocok 2010.05.13 09:27:33
@Rosszindulatú Vászka:
inkább mennyéé kumpit pucóni
A számítástechnikai üzletek honfoglaló pionírként viszik előre a fogyasztóvédelmet. A naponta változó készletek és árak mellett a zavartnak tűnő geek vásárlókkal könnyű kekeckedni. Hol máshol kerülhetett volna DM olyan helyzetbe, hogy a 2 nappal azelőtt vásárolt termékét…..
Én biztos vagyok benne, hogy ha az Elmü kölföldi tulajdonosai adott esetben tényleg bűnösen szerzett extraprofitot talicskáznak is ki az országból, akkor azt pont nem az ügyfélszolgálatosok bérén spórolták meg. De Edit története jól mutatja, hogy ha az embert ok nélkül…..
A drága híg cukros kávék és béna sütemények szerelmeseinek, illetve a teraszon műanyagpohárból szürcsölgető fajtájának bizonyára jó hír, hogy mégiscsak lesz Starbucks a Westendben. Pirospontnak azt mondták, hogy május 17.-én nyitnak, szal az érintettek lassan…..
buvarpocok 2010.05.05 13:25:37
@CatMother: 1160 egy süti? én ennyiből sütök mondjuk 3 tepsi muffint...pfff
buvarpocok 2010.05.05 13:27:03
buvarpocok 2010.05.05 16:13:15
@qmiklos: LOL :D kemény vagy :D
Volt már kaviccsal felszórt játszóterünk, meg diktátor wc-s nénis is, most pedig a zuglói önkormányzatnak köszönhetően ismét egy használhatatlanná tett játékról kaptunk hírt. Az (egyébként nem vadiúj) EU-s szabály szerint ugyanis kötelező a hinta kilengésének megfelelően…..
A magyar termék védjeggyel ellátott brazil, egyiptomi és kínai fűszerekről szóló posztunkra reagált a a védjegyet kibocsájtó Magyar Termék Kft. és a gyártó is, így végre tisztázhatjuk hogy mitől magyar a magyar termék. Ezek szerint minden az, ami az országban nyeri el végső…..
buvarpocok 2010.04.07 11:52:18
buvarpocok 2010.04.07 13:58:03
@Gontar: Ezt biztos nekem szántad?:D
Ez olyan gyönyörű, mintha a Homár kedvéért találták volna ki. Olvasóinkat, egy debreceni családot egyszerre, egy időben a következő figyelmességekkel halmozta el kábelszolgáltatójuk, a Digi Kft: - minden értesítés nélkül kikötötték a rendben befizetett internetet és…..
Hát most mi sem lennénk szívesen RobRoy szomszédai, úgyanis ő az a fazon, akinek minden reggel 6 és 6:30 között bekapcsol a riasztója a parkolóban. És a csajának is és mindenhol máshol, ahol szeretnék kinyitni az újonnan vett Fiat Bravo-t, ugyanis a központi zár mindkét kocsinál…..
A freemail 90 nap inaktivitás után törli a júzerek postafiókját, a lenti panasz szerint viszont most 61 nap után tette meg mindezt. A felhasználó elsiratta az eltűnt leveleit de türelmes volt, beérte volna egy bocsánatkéréssel is, ha legalább szóba állnak vele. De arra január óta…..
buvarpocok 2010.03.22 16:30:52
@BéLóg:
Nem tudom... kb. havonta egyszer látogatom, de még nem kaptam semmilyen értesítést, hogy túlzottan inaktív vagyok :)