Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Travelguide.Csilla

14 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A belga főváros soha nem vonzott különösebben. Hogy mégis eltöltöttem ott három napot március elején, az a szemtelenül olcsó repülőjegynek és az összes európai főváros meglátogatását célul kitűző tervemnek volt köszönhető. Brüsszel nem került közelebb a szívemhez az…..
For English please scroll down Régóta szerettem volna afrikai országba utazni, de eddig valahogy mindig távol maradtam a kontinens két legnépszerűbb úticéljától. A sok eltérő vélemény és a magyar turisták fejében élő kép az „olcsó, de piszkos és gyomorrontásos”…..
For English please scroll down Görögország az egyik leghosszabb partszakasszal rendelkező ország a világon – tengerpartjainak hossza összesen mintegy 16.000 km. A szigetek és a szárazföld mentén számtalan gyönyörű kis strandot és hangulatos öblöt találunk, melyek nem csak…..
For English and Spanish please scroll down Mai interjúnkban az édesapja révén félig magyar származású Lenkével beszélgetünk Guatemaláról, Moszkváról, és arról, hogy miért tetszik neki annyira a Budapesti Állatkert Elefántháza.Forrás/Source: https://www.behance.net Nagyon…..
For English please scroll down A síszezon közepén járunk, a hóhelyzet pedig ha itthon nem is, de Európában nagyon jó. Aki még nem tudja, hol síeljen idén, annak összegyűjtöttük Franciaország, Olaszország és Ausztria legjobb síelőhelyeit. Az olasz síparadicsomokra általában a…..
For English please scroll down Róma, Párizs, Velence – kétségtelenül ideális, bár kissé standard helyszínei egy romantikus külföldi hétvégének. Azoknak, akik inkább valami másra vágynak, most mutatunk öt tökéletesen romantikus, de mégis különleges úticélt Valentin napra…..
For English please scroll down Mai interjúnkban Ritával beszélgetünk arról, hogy milyen azt az életet élni, amelyiket szeretnénk.  Forrás/Source: A sárga ruhás lány „Nincs otthonom. Mert nem is lehet csak egy otthonom, hiszen az egész világ az otthonom!” Kérlek mesélj egy…..
For English please scroll down Milyen lenne Amerika édességek nélkül? Valószínűleg sivár és unalmas. És egészséges. De nincs mit tenni, az ország egyszerűen a desszertek földje; bárhol is járjunk, pralinék és kekszek várnak minden benzinkútnál, az éttermekben pedig…..
For English please scroll down Imádok mindent, ami olasz. Rajongásom e stílusos, életvidám, hangos és hebrencs nemzet iránt összefügg a történelem szeretetével, s minthogy a múlt emlékeiben az ország szintén nagyon gazdag, tökéletes hely számomra. Első római vakációmra 2010…..
For English please scroll down Néhány napja két lengyelországi vendégházat mutattunk be, melyek egész évben tökéletes helyszínt biztosítanak a kikapcsolódni vágyóknak. Az idilli környezetért és a vidék nyugalmáért azonban nem muszáj külföldre utaznunk. Budapesttől alig egy…..
For English please scroll down Mit gondol egy angol Magyarországról és miért költözik Budapestre? Mai interjúnkban Nicky-vel beszélgetünk. Forrás/Source: http://thewell-travelledpostcard.com/ Mit csinálsz itt Magyarországon? 2012 nyarán költöztem Budapestre a barátom miatt, aki…..
For English please scroll down Szenteste minden nemzet asztalára a legfinomabb és legkülönlegesebb ételek kerülnek. Míg mi beiglit készítünk, az amerikaiak pekándiós pitét majszolnak, a mexikóiak kukoricaháncsba tekert tortillával készülnek, a lengyelek pedig 12 fogást esznek…..
For English please scroll down A karácsonyi készülődés sokaknak az év legjobban várt időszaka, advent izgalmas és örömteli hetei azonban az év végi hajtással együtt fárasztóak is tudnak lenni. Ilyenkor az embernek kedve lenne elszökni egy csendes és nyugodt helyre. A…..