Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szarvaspápa

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van egy Kjell Heltorp nevű norvég műsorvezető, aki egy helyiérdekű (P5, Bergen) rádióban dolgozik. Na, ez a Kjellmann becenevű tavaly ősszel kitalálta, hogy vicces lenne, ha duct tape-pel betekerné magát, aztán meg lehúznák róla.  Hogy ez tényleg vicces-e, annak eldöntését…..
Sons of Anarchy nem lesz többé, amit bizonyára nem mindenki él meg tragédiaként, de engem rettenetesen elszomorít. Úgyhogy összeraktam egy online válogatáskazettát, amire rátettem a - szerintem - legjobb betétdalait. Mondjuk ettől sajnos nem lett jobb, de most már késő. Tessék. ..
szarvaspápa 2014.12.22 10:24:44
@zoranje: mi hiányzik? katey sagal son of a preacher manjét direkt hagytam ki (az első epizód óta a halálára vártam, csak meghallom a hangját, és ökölbe szorulok), meg a house of the rising sun-átiratot is (ezt a dalt már mindenki hallotta elégszer). de ha meggyőzöl, beleteszem. vagy mást hagytam ki?
A Jon Snow-t alakító 27 éves színész adott egy interjút a GQ-nak, amiben elmondta, hogy bár imád a Trónok harcában szerepelni, de eléggé fél attól, hogy ez milyen hatással lesz a karrierjére a későbbiekben. "A Trónok harca az életem, ez melóm teljes munkaidőben, szeretem. De…..
Nem tudom, mit gondolt a MÁV, vagy egyáltalán bárki, aki ezt a hirdetést jóváhagyta. De kicsit olyan lett a végeredmény, mint egy „Magyarország jobban teljesít”-be oltott Tények-riport. A megfogalmazás mondjuk tömör, csak nagyjából olyan kifinomult, mint egy agyba állított…..
Nekünk legalábbis tizenhat azonosságot sikerült összeszednünk a két sorozatból, ezeket most listaszerűen vezetjük elő. Amit csak akkor olvassanak el, ha mindkét sorozattal teljesen naprakészek. 1. Annak már egyszer szenteltünk külön posztot, hogy Charlie Hunnam (SOA) és Travis…..