Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Adogató

19 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kisgyerek sír, egy gyerek bepisil, bekakil, éhes, és nem értjük egy szavát sem. Egy kisgyerek cuki, tökéletesek a vonásai, nincs egy hiba sem rajta. Egy kisgyerek sokat beszél, vagy először csak gagyog, mindig le kell kötni valamivel, különben unatkozik és csak bajt okoz. Egy…..
Adogató Neked van WC-d? 2015.12.01 14:47:49
Szóval? Van hova kimenned?Ma a Föld népessége felének az otthonában nincs bekötve a vezetékes víz, és 2,5 milliárd ember él olyan otthonban, amelyben nincs vécé. A világon naponta 2000 gyermek hal meg olyan hasmenéses megbetegedésben, amely a tiszta ivóvíz és a vécé hiányára…..
Streedfood-ot enni menő, de azt is csak a menő helyen enni a menő, hogy találkozhass közben az emberekkel, akik menők. Selfie-t lőni menő, selfie-n szerepelni menő emberekkel még menőbb. Fura, de ma menő a szakáll, és az igazi férfiak minimum norvég favágónak kell, hogy…..
Félmillió forint sok vagy kevés, ha adományozásról van szó? Elég sok, főként, ha ez egy közösségi adománygyűjtő oldalra érkezik. Egy októberi vasárnapon a hazai közösségi adománygyűjtés egyik legnagyobb magánszemélytől érkezett felajánlása érkezett az adjukössze.hu…..
Gyakorlatilag soha nem látott mértékben mozgatta meg az önkéntes segítőket és az adományozókat az elmúlt hónapokban a menekült helyzet, és hihetetlen mennyiségű adomány kiosztását szervezték meg a civilek. Úgy alakult azonban, hogy a menekültek  eltűntek a szemünk elől, a…..
Szinte elképzelhetetlen, hogy létezzen jelenleg az országban olyan ember, aki nem szembesült a menekült problémával, szerencsére sokan nem is mennek el szó nélkül mellette és segíteni szeretnének. Öt pontban szedtük össze, hogyan tud, aki szeretne, a legegyszerűbben támogatást,…..
Adogató A tökéletes dokkolás 2015.06.26 11:32:01
Egy újabb gyöngyszemre bukkantunk a kreatív társadalmi reklámok piacán. Ez a norvég kampány a felelős alkoholfogyasztásra hívja fel a figyelmet. Az egész őrülten laza! Ha valahogy, hát így érdemes egy-egy (egyébként csöppet sem szexi) ügyben megszólítani az embereket! Ne…..
Adogató Szexi másodállás 2015.06.10 12:04:45
Vannak helyek ahol mások a gondok, mint nálunk. Ezért máshogy kell egy jótékony kampányt átgondolni és megtervezni. Peruban a tűzoltók önkéntesként dolgoznak, hiába állami az állami felügyelet, pénzt, fizetést csak adományok útján kaphatnak. Na ezekért az adományokért…..
1. Brit tudósok kimutatták, hogy aki felajánlja az adója 1%-át, az jobban alszik, szebb lesz a bőre és dúsabb lesz a haja. Néhány esetben fogyásról is beszámoltak a kutatók.2. Több országból is titkos ügynökök érkeztek Magyarországra, hogy megszerezzék az 1%-os rendszer titkos…..
Az 1% hungarikum. Igen, mi magyarok találtuk ki. Okkal lehetünk, lehetnénk rá büszkék. Hozzánk járnak más országok tanulni. Valamiért azonban túl sok félreértés, vagy csak közöny kíséri. És ezért még mindig az adózóknak közel a fele NEM ajánlja fel, egyébként jótékony…..
Adogató (Ki)csalók? 2015.04.29 10:05:58
Budapest utcáin, aluljáróin járva biztos találkoztál már adománykérőkkel. Van aki képeslapot, van aki matricacsomagot akar a kezedbe nyomni, van aki semmit, hanem csak beszélgetne. Érezted már, hogy át akarnak verni? De sosem tudtad eldönteni jók-e a megérzéseid? Adunk pár…..
Biztos Te is (biztos nem is egyszer) végigfutattad magadban azt, amikor dollármilliomos sztár vagy, azt sem tudod hányadik orosz kaviárt fogyasztod a többezer dolláros pezsgőd mellé, és bérelt helye van a jachtodnak a világ több kikötőjében is. Ilyenkor az a mozi is le szokott menni,…..
Én mondjuk nem. Miért, te igen? Ja, biztos megvan az a helyzet, amikor azt nyomják a képedbe, hogy adjál már valami jótékony célra – hja, csak hogy én meg nem szeretem, ha más jobban tudja, hogy mire költsem el azt a pénzt, amiért én – igen, nem más, hanem én - dolgoztam meg!…..
Még másfél hónapig lehet felajánlani az szja 1+1 százalékát valamely magyar országon bejegyzett civil szervezetnek és egyháznak, vagy a kiemelt költségvetési előirányzatnak. Évről évre megismétlődik, hogy az adózók valamivel kevesebb, mint a fele nem él azzal a…..
Jön a Húsvét, meg hát tavasz van ugye, kinyílik a szívünk, itt az ideje jótékonykodni! Íme egy kis választék, hogy hol, mikor, és hogyan lehet jó ügyeket támogatni. Április 2. Az Autizmus világnapja. Ebből az alkalomból számos rendezvény, és megmozdulás lesz, például…..
Adogató Egyenesen az utcáról 2015.03.30 15:03:58
Vannak dolgok, amikről nagyon nehéz beszélni. Vannak ügyek, amik nem népszerűek, nem szexik, és nagyon megosztóak. Ilyen a hajléktalan ügy is. Nagyon nehéz a hajléktalanokkal foglalkozó civil szervezeteknek megszólítani az adományozókat, mert (főleg a városi emberek)…..
Adogató Adakozó karakterológia 2015.03.25 11:28:34
Valamilyen viszonya mindenkinek van az adományozással, felelősségvállalással. Legfeljebb az, hogy nem gondol róla semmit. De milyenek is nagyjából (szerintünk és Magyarországon) az adományozó típusok? A régi idők „öregje” – Ez nem az állam dolga lenne? – kérdezi.…..
Idős hölgy elbizonytalanodva lép előttem a lépcsőn. Magától mozdul felé a testem, magától karol belé a kezem. Utána lép csak működésbe az agyam: „Segíthetek?” De addigra már belekarolva át is segítem a következő lépcsőfokon, majd aggódva figyelem, biztos, jól…..
Adogató Te mikor adtál utoljára? 2015.03.24 13:51:18
Szükséged van valamire? Nem tudsz élni anélkül, hogy el nem készül kedvenc filmed folytatása? Akkor adj bele te is. Ma már teljesen megszokott, hogy a közösség összedobjon a neten egy projektre, mert beszállni egy ilyenbe maga a coolság. De tényleg. Még a kedvenc Forma-1 csapatodnak…..