Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pro Blogger

138 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy coloradoi pár, Eligio “Eli” Regalado és felesége Kaitlyn, jogi lépéseket váltott ki azzal, hogy állítólag több millió dollárt csaltak ki befektetőkből egy regisztrálatlan kriptotokennel, az INDXcoinnal. Ezt a tokent mélyen vallásos keresztényeknek adták el, mint "Isten által támogatott"…..
Az Apple, az Európai Bizottság nyomására, egy példátlan lépésre szánta el magát: megnyitja NFC chipjének kapuit a harmadik fél szolgáltatók számára. Ez a döntés egy 2022-ben indított trösztellenes ügy lezárásának része, amellyel az amerikai vállalat elkerülheti a több milliárd dolláros bírságot...
Az Európai Unió friss döntése egy újabb fontos lépés a pénzügyi átláthatóság és biztonság felé. A pénzmosás elleni harc keretében a tagállamok közötti szabályozási különbségeket most egységesítik és ez kiterjed a kriptopénzek világára is. A változások célja, hogy megnehezítse a csalók, a szervezett…..
Bitcoin árfolyamának 50 hetes egyszerű mozgóátlaga (SMA) először haladta meg a 200 hetes SMA-t a történelemben. A piaci szakértők "aranykereszteződésnek" nevezik ezt a jelenséget, ami az eszközárak pozitív irányú változását jelzi, és most ez a jelzés megjelent a Bitcoin (BTC) heti árdiagramján...
Az Apple megelőzte a Samsungot a mobiltelefon-piacon, több iPhone-t adva el, mint bármilyen más mobil a világon...
A legfrissebb tech hír az, hogy az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet (SEC) jóváhagyta az első valódi bitcoin ETF-eket, de ez nem ment zökkenőmentesen. Lássuk, mi áll a döntés mögött és milyen hatással lehet ez a kriptopénz világra!..
Hat évnyi jogi csatározás után az Apple pénzt fizet vissza a vásárlóinak. Nézzük, mi történt pontosan!..
A Microsoft megelőzte az Apple-t, és most már ők a világ legértékesebb vállalata. Ez nagy változást jelent a technológiai iparban, szóval nézzük meg, mi áll a háttérben!..
Valószínűleg már hallottál róla, de mostantól hivatalos: a Bitcoin végre egy szabályozott befektetési termék lett. Ez egy hatalmas lépés mind a kripto világában, mind a befektetők számára. Nézzük meg közelebbről, mit is jelent ez valójában!..
Egy igazán izgalmas technológiai újdonságról érkeztek új hírek: az Apple bejelentette az Apple Vision Pro megjelenését, ami egy kibővített és virtuális valóság szemüveget jelent. Lássuk, mi mindenre számíthatunk ettől az új kütyütől!..
Apple Blog Valóban elegendő 8Gb? 2023.11.10 16:33:29
Az új generációs Apple Macbook Pro modellek piacra kerülésével egyre több szakértő és felhasználó teszi fel a kérdést: vajon elegendő-e az alapkonfigurációban kínált 8 GB rendszermemória a modern felhasználói igények kielégítésére? Az Apple egyik vezető szóvivője szerint a gépeikben található 8 GB…..
A BlackRock a világ legnagyobb vagyonkezelője egy Ethereum alapú ETF (Exchange Traded Fund) bevezetésének előkészületeit kezdte meg. Ez a lépés jelentős kilengéseket okozott a kriptopiacon, különösen az Ethereum árfolyamában...
Apple Blog Apple Watch akksi bajok 2023.11.08 07:23:00
A technológiai innovációk világában az új szoftverfrissítések gyakran hoznak magukkal izgalmas újításokat, de néha váratlan problémákat is. Az Apple Watch tulajdonosok egy csoportja nemrégiben szembesült egy ilyen kellemetlen meglepetéssel, amikor az eszközeik akkumulátorának élettartama…..
A digitális korban a kriptovaluták világa egyre inkább átszövi a mindennapokat, de nem minden történet végződik sikerként. Egy olyan eset került napvilágra, amely a kriptovaluta és a bűnözés összefonódását mutatja be, rávilágítva arra, hogy a törvény keze még a börtönfalak mögött is eléri a…..
A kriptovaluta piacot nemrégiben egy olyan esemény rázta meg, amelynek hatásai még hosszú ideig érezhetők lesznek. Sam Bankman-Fried, a tavaly csődbe ment FTX kriptotőzsde vezetője, aki jelentős ügyfélpénzeket utalt át a tulajdonában álló Alameda Research céghez, bűnösnek találtatott mind a hét…..
A technológiai fejlődés és a hírnév különös találkozása történetét hozza el nekünk Barbra Streisand legújabb kalandja. Az ikonikus énekesnő és színésznő, aki hamarosan piacra dobja várva várt önéletrajzi könyvét, "My Name is Barbra" címmel, nemrégiben szembesült a modern kor egyik apró, de számára…..
Az Apple hajnalban tartott egy nagyon izgalmas bemutatót, ahol a legújabb technológiai fejlesztéseiket mutatták be. Az esemény, melyet "ijesztően gyors" néven hirdettek az új M3-as chipcsalád bemutatására összpontosított. Az Apple ezen az eseményen ismét úttörő szerepet vállalt, hiszen ők az elsők,…..
Az Apple a múlt héten jelentette be októberi eseményét, amely egy különleges időpontban, október 30-án, 5:00-kor kezdődik a Csendes-óceáni idő szerint. Ez az első alkalom, hogy az Apple esti időpontban rendez eseményt, így az egész tech világ izgatottan várja a bemutatót...
Rövidesen érkezik az iOS 17.1, amely nem csak apró hibajavításokat tartalmaz, hanem számos új funkciót és fejlesztést is, amelyek az iPhone felhasználók életét könnyebbé teszik...
Az Apple mindig is az innováció élvonalában állt és reméljük, hogy a közeljövőben sem lesz ez másképp. Bár sokan várták már az összehajtható iPhone megjelenését, úgy tűnik, hogy az Apple egy másik irányba mozdulhat el: az összehajtható iPad felé...
A kriptovaluta világában nem ritka, hogy vállalkozások hatalmas hozamokkal próbálják magukhoz vonzani a befektetőket. Azonban nem minden arany, ami fénylik és ez a Samandriel-Group esetében is bebizonyosodott. A vállalkozás, amely a magyar kriptopiac egyik szereplőjeként tűnt fel, olyan hozamokat…..
Tudod, mennyire ingatag és kiszámíthatatlan tud lenni a kriptovaluták világa. Éppen ezért nem szabad mindent készpénznek venni, amit hallasz vagy olvasol. Nemrégiben egy igen érdekes esemény történt a Bitcoin piacán, amelynek következtében az árfolyam hirtelen 3000 dollárt ugrott...
Mindig izgatottan várjuk az Apple újdonságait, és most egy igazi csemegét hoztam neked: az új Apple Pencil megérkezett. És nem, nem csak egy egyszerű frissítésről van szó. Az Apple komoly változásokkal rukkolt elő...
Az Apple Wallet alkalmazás új funkciójával az Egyesült Királyságban élő felhasználók most már a brit bankjaik folyószámla-egyenlegét is nyomon követhetik. Az innováció nem csak az egyenlegek megtekintését teszi lehetővé, hanem a tranzakciók előzményeit is áttekinthetik a felhasználók. Ráadásul,…..
Az Apple a táblagépek piacán ismét újításra készül. A hírek szerint a vállalat több új iPad modellen dolgozik, amelyek a közeljövőben kerülhetnek bemutatásra. Nézzük meg, milyen újdonságokra számíthatunk!..