Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MarcG

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nyári főszezonban hétről hétre kerül bele a Wizz Air a hírekbe, legtöbbször inkább negatív kontextusban. Megkérdeztük a légitársaság kommunikációs illetékesét, hogyan élik meg és hogyan kezelik a mindennapi kríziseket, mi a kríziskommunikációs megközelítésük. Interjú Radó Andrással, a Wizz Air…..
Egy új felmérés azt vizsgálta, hogy melyek a legkoszosabb helyek egy repülőn, és a válasz korántsem megnyugtató. Viszont kifejezetten meglepő eredményekkel találkozhatunk...
MarcG 2018.11.06 14:22:56
franciapirítós A "kisPárizs" 2018.10.25 20:43:53
Mindenféle képpen szerettem volna a blogra és úgy érzem "kell" is, egy ilyen bemutatkozó, hogy mégis honnan írok. Honnan jön ez az egész, francia pirítós dolog?! Ha bár ez csak egy része a tartalmamnak és a válasznak, annál szívesebben osztom meg: Tök fura mert én is mint mindenki más,…..
Egy olyan repülőgéppel ment Biskekbe, aminek ez a feladata...
MarcG 2018.09.04 12:17:14
@Helga Beauty Salon: Hagyjuk csak ki a deszant dobást (bár miért ne lehetne ezt a feladatot a magyar honvédségnek gyakorolnia, hiszen - elvileg - felderítőink világhírűek?) még egy sima ejtőernyős ugrást sem lehet belőle végrehajtani... a válságövezetből való mentést is csak ott tudják kivitelezni ahol van lépcső a beszálláshoz... az ajtók utasok beszállítására alkalmasak, nem teher berakodására...
ez egy utasszállító repülőgép.
De tényleg felesleges lett volna olyan katonai célú repülőgépet venni, amit katonai célú felhasználásra gyártottak.
Persze mindannyian tudjuk, hogy ez nem is erről szól.
A szocialista Magyarország mindennapjait - eredeti színes fotókkal bemutató - sorozatunk folytatódik az MTI Fotóarchívummal összefogva, immár a negyedik résszel, amivel elérkeztünk 1960-ba.  1960. augusztus 26. Kislány libákkal a sekély vízben a fonyódi Balatonparton. MTI Fotó: Járai Rudolf..
MarcG 2018.07.20 12:16:32
@A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél: Én ismerem a Tabánt Szolnokon, nincs tükrözve a kép. Valószínűleg egy nyári napon készült, szerintem olyan dél-egy óra körül. Ilyenkor a nap dél-délnyugat irányból süt és elég magasan is áll. A festő árnyékán látszik inkább a napsütés iránya.
Dalmácia fővárosában, Zadarban található az az egyedi kőből faragott orgona, melyet az Adriai-tenger hullámai szólaltatnak meg. Az ember és természet kreatív összjátékából született csodálatos hangszer a népszerű horvát város háborúsúlytotta hangulatát igyekszik kicsit színesebbé, vidámabbá tenni.…..
MarcG 2018.05.25 09:12:16
Mindenki azt mondta elég lesz egy nap is, Haifaban "nincs semmi". A város egy istentelen meredek hegyre épült. Azaz akárhova akarsz menni, tuti felfelé kell mened, sohasem lefelé. Nyugodt, jó hely, izgalmas. Az építészete egy nagy semmi, de Tel Aviv is ugyanez. De ha már erről beszélünk, meg kell…..
Ha már kiveséztük a vietnami karácsonyokat, most már nem megyek el szó nélkül a szilveszter mellett sem és egy olyan filmmel zárom az évet, mely nem is egy, hanem négy esztendő legutolsó napján át idézi meg a hatvanas évek közepének nyugtalan világát. George Lucas két nagy közönségsikert is…..
1980-as évek. Az egykori RUC (észak-ír brit rendőrség) tagja egy darts-nyíllal a nyakában egy zavargás során..
Pontosan 74 évvel ezelőtt született meg a Sárkány, ennek alkalmából vegyünk elő pár érdekességet róla. #1 Bruce Lee filmes karrierje rettentő fiatalon, 3 hónapos korában kezdődött, hála apjának, aki vándorszínész volt. A sokat betegeskedő gyerek első komolyabb…..
MarcG 2014.11.27 19:18:56
@Hefe: kérdésedre válaszolva...
Jesse Raymond Glover (October 15, 1935 – June 27, 2012) was Bruce Lee's first student[1] and first assistant instructor in the United States. He met Lee in 1959, as they both attended Edison Technical College[2] and was the one who first taught Lee judo.[3] Glover was a psychology major[citation needed] and a champion judoka.
Forrás: en.wikipedia.org/wiki/Jesse_Glover
Erről a címről biztosan mindenkinek a 19. századi viktoriánus korszakbéli állapotok villannak be. Sötét, mocskos utcák, ahol a Hasfelmetsző áldozatainak sikolyai visszhangzanak. Jól értesültebbeknek a nyolcvanas évek egekbe szökő munkanélkülisége jut eszébe, a nehéziparra épített százezres városok…..
MarcG 2014.11.13 08:03:10