Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pikacsu (törölt)

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Berlin felé, Budapesten át, tankok helyett motorral, avagy a történelem ismétli önmagát?..
pikacsu (törölt) 2015.05.06 18:38:02
@Hiryu2,01: Ez annyira jellemzpő volt rád.
Én is megnézném, de honnan is vetted, hogy az amerikai pokol angyalai sztálingrádban akarnának nácikra megemlékezni? Honnan a párhuzam? Ezzel most gyakorlatilag azt állítod, hogy a német hatóságok hasonló okból jogosan nem engedik be az orosz motorosokat, akikről már meggyőzően "bizonyítottad", egyébként minden forrás nékül, hogy valamiféle félkatonai titkosszolgálati erőszak szervezet lenne. Van egy sanda gyanúm, hogy te sem engedheted meg magadnak azt a luxust, hogy első kézből, mondjuk oroszul tájékozódj bármiről amit eddig leírtál.
De ami igazán kiakasztó a cikkben az a tiboru blogjára eddig nagyon nem jellemző picsogó stílus, a pincsizés, az erőltetett párhuzamok, a "majd én megmondom neked hogy értsd" belemagyarázás. Jézus Mária és motoros szent József.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Oké, bevallom, nagy a pofám. Nem vagyok teljesen túl a dolgon, mivel még nem váltam el, és nem osztottuk szét a vagyont, amit kizárólag és egyes egyedül én teremtettem meg. De. Az elmúlt egy évben egy ízben találkoztam a…..
Szépségápolás Borotválkozás 2014.04.10 17:52:22
Srácok! Ebben a posztunkban most nektek kedvezünk és leírjuk, hogy hogyan tudtok egy sima és puha arcfelületet elérni, ami után a csajok biztosan odaáig lesznek! ;) A borotválkozásnak két fajtája van: a száraz és a nedves borotválkozás. Mi utóbbit ajánljuk Nektek, ugyanis ezzel…..
pikacsu (törölt) 2015.02.27 15:32:27
@mogorva: "Vigyázz a művelt és intelligens emberrel, nála senki sem tud tahóbunkóbb lenni, és megalázóbban elhajtani a halál faxára ;)"

Nash szerencsés, hogy nálad ez nem áll fenn.. :)
Külpolitikai közhellyel élve „törékeny béke és tűzszünet honol” Kelet-Ukrajnában, ahol bár a legutóbbi minszki megállapodásnak megfelelően mindkét fél azt állítja, hogy fokozatosan vonja ki csapatait és nehézfegyverzetét a térségből, a valóságban továbbra is fennáll…..
Újfajta vezeték nélküli optikai kommunikáció forradalmasíthatja az internet világát. A LED „izzós” Li-fi technológiával ugyanis minden fényforrás egyben internet csatlakozási pont is lehet.  Az eszköz működésének lényege, hogy egy jelfeldolgozó technikával…..
  Újabb árnyalattal gazdagodott a Budapesti Zsidó Hitközség mostanában igen színesnek tűnő élete. Nem vagyok járatos a történelmi, vallási és egyéb megemlékezések dramaturgiájában, mindenesetre úgy érzem, hogy a budapesti gettó felszabadításának 70. évfordulója…..
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); De segítsetek, nőben nem vagyok annyira penge Bak nőt például keveset ismerek, saját magam felén kívül, amiben ott van a rangkór, nagyravágyás, pénz megbecsülése, biztonságra törekvés, és család összetartási vágy, sokat…..
pikacsu (törölt) 2014.12.16 01:25:57
@DuBarry: és nem túl prűdek hozzá, hogy ki is éljék?
pikacsu (törölt) 2014.12.18 13:59:24
@DuBarry: Szóval, ha kapcsolatban azok akkor az különös pech :)
pikacsu (törölt) 2014.12.18 22:47:37
@DuBarry: ismerek egy prűd bakot monogám kapcsolatban.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); A bak úgynevezett kardinális földjegy, tehát új dolgokat indít el a világban. A bak, ha szakítasz bele, nem akar visszajönni. Bakja válogatja, van, amelyik bosszút áll (mondjuk terjeszt rólad ezt-azt, megpróbál anyagilag…..
pikacsu (törölt) 2014.12.16 16:16:48
Chez DuBarry El vagyok ájulva 2014.11.24 12:20:38
Mikor öregszik már meg ez a ribanc?:)   http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2846524/Jennifer-Lopez-45-reveals-toned-stomach-daring-wrap-dress-Selena-Gomez-22-covers-head-toe-American-Music-Awards.html..
pikacsu (törölt) 2014.11.29 00:35:15
@Lilienfeld: Hálaadás?
Chez DuBarry A divatnők 2014.11.10 00:10:58
Szerdán olyan eseményen jártam, ahol pesti divatnők voltak.Nem tudom, honnan kúsztak ezek elő, ilyeneket nem látsz utcán, de még a merdzsókba, bömbikbe belesve sem, gazdag emberek összejövetelen sem látsz, ott inkább ízléstelenség uralkodik, ezek valahol járnak-kelnek, vannak, de inkább csak…..
pikacsu (törölt) 2014.11.20 06:27:22
@Guadalupei Szűz: értem amit mondasz, szimpatikus is, de a sok-keves gazdag-szegeny borzasztoan relatív. Ami neked meg kényelmesen megtehető az Bangladeshben a luxus csúcsa. Ami még nekünk elérhetetlen luxus az valakinek apropénz. Ha ebben nőtt fel valaki akkor ő egy új hajót érez feleslegesnek :)
pikacsu (törölt) 2014.11.20 06:33:16
@Guadalupei Szűz: van különbség, de az biztos, hogy nem arányos. Viszont pont a ruhákban a méretre készítést pláne az egyedi modellt szoktàk megfizettetni.
pikacsu (törölt) 2014.11.20 21:48:50
@Guadalupei Szűz: Azt én se. :)
Amikor azt látom, hogy valakinek sok a pénze, de nincs ízlése, akkor az egy fajta megnyugvás, de amikor sok pénz és jó ízlés jön szembe, akkor én is úgy vagyok vele mint Dubarry: diszkréten kerülget az irigység. :)