Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kalapból nyúl

0 bejegyzést írt és 141 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zoli sérelmezte, hogy kényelmi funkcióként 10%-t lenyúltak a pénzéből, amikor visszaváltotta a fesztivál végén a kártyáját, pedig mással nem lehetett fizetni. A Takarékpont válaszából kiderül, hogy az EFOTT Kft. volt a kártya kibocsátója, ők csak szponzoráltak: A múlt…..
...volt olyan eset is, amikor az adós emailben közölte velük, hogy épp most ég az autó. Csupán egyetlen baj van: mindez nem ésszerű dolog. Sőt, kifejezett ostobaság. Minden kár, amit az autóban okoz az ügyfél, az ő adósságát növeli, azaz, ha az autó megsemmisül, az…..
Kalapból nyúl 2012.06.08 13:09:37
@J.R.Ewing:
Olvasgatom itt a hozzászólásokat meg az észosztást a hitelintézetekről meg a CHF "nemisvoltazsose" CHF hitelekről, és csak az látszik, hogy alig vannak akik értenek hozzá. Főleg Ewing.
Kurva nagy gond, a hitel az biztos.
A legnagyobb probléma a lakosság pénzügyi ismereteinek totális hiánya. Sok százezren vették fel a 10-20 éves CHF alapú lakás és szabadfelhasználású hiteleket. De mire fel? Német életszínvonalat a német GDP harmadával?
És most csak lesik, hogy a CHF 246 ft. Örülhetnek, hogy szerencsére a svájci jegybank bírja tartani az 1,2 EURCHF átváltási arányt.
Persze volt aki jól járt vele, de a nagy többség megszívta.
Emlékszem amikor apám vette a Octaviaját 2003-ban. Hülyének nézte az eladó, hogy nem hitelre veszi, és egyből visszavett a mosolyból.
Senki le se szarta a devizahitelezést ebben az országban amíg baj nem lett. Most szépen törlesztünk. Ezért nincs vásárló a boltokban, mert elmegy a törlesztőre minden. Szlovákiában, Csehországban nem engedték a devizahitelezést, ott nem is festenek olyan szarul a számok. Amíg el nem tűnik egy része a hitelnek, addig itt bizony semmilyen gazdasági növekedés nem lesz, természetesen az életszínvonal se fog emelkedni.
De szegény kisvállalkozók se tudnak semmit. Fingjuk sincs a könyvelésről, nincsenek menedzsment ismereteik, a makrogazdasági összefüggésekről meg főleg nem tudnak semmit.
budapest AA, a folytatás 2012.03.27 19:11:00
Az utca ugyanaz a tipikus tizenegyedik kerületi furcsa utca, mint a környékünkön bármelyik. Ha rajtam múlna, külön nevet adnék a zónának, mittudomén, legyen Futrinka provincia, mert szerintem nincs olyan ember, akinek a Kelenföldről ne "a Déli előtt eggyel, de minek",…..
Forintblog IMF, gyere már! 2011.12.16 05:46:00
Nem tudom, ki hogy van vele, nekem most kezd igazán elegem lenni. Ezen a hét már annyira töményen jött a hülyeség, hogy ezt nehéz befogadni. Amikor  egyszerre ül tort a hatalmi gőg és az inkompetencia, akkor tényleg sok, na. Előbb-utóbb eljön az a pont, hogy az utolsó baromságnál…..
Ő hazajött, megette a kaját, és azt mondta, Ő így már nem tud élni, hogy mindig zavarja a lányom, meg nem megyünk el sehova sem. TART MÉG A SZIGETES JÁTÉK - LÁJKOLJ ÉS NYERJ SZIGETJEGYET! Sziasztok! Én most követem el szerintem életem legnagyobb hibáját! Van egy 5 éves…..
Ezért is örültem meg annyira ennek a fiúnak, aki első látásra (aztán még sokadikra is) szelídnek és érzékenynek tűnt, és mivel se humora, se jó csajozós dumája nem volt. Az én történetem sajnos se nem szép, se nem jó, de legalább tipikus, és arról szól, hogy…..
Kalapból nyúl 2011.06.29 13:40:36
Lyken nemzetközi jegyet szeretett volna venni a Keletiben, szerintem nem mondok el újdonságot, hogy rá is faragott erre. Végül is ő a hibás, hiszen tudvalevőleg aki jegyet akar, az menjen ki napokkal korábban, nemzetközi jegypénztárnál esetleg már hetekkel korábban - de itt most nem…..
Két hete tudja, hogy írok. Ő már a nagyon sokadik ember, akkora sokkot nem okozott, valahol már tisztában voltam vele egy ideje, hogy előbb-utóbb mindenki, de mindenki megérkezik ide, aztán idővel talán elém is, hogy elmondja, hogy olvas. Barátnőm jelen időben azonban ezelőtt még…..
Nagyot koppantam mert a várt mondat helyet mást kaptam.Azt hittem minden szerelmes lesz h kéri h higgyem el szeret.Mindig olvastam szakítós blogot és már akkor elhatároztam hogy ezt az egészet le kell írnom.Minden nyáron kezdődött egy közös nyaraláson ahol R. is ott volt.Már…..
Kalapból nyúl 2011.02.16 14:17:24
video.bme.hu/media/video/T%C5%91zsdei%20Spekul%C3%A1ci%C3%B3%202009-10-21%205el%C5%91ad%C3%A1s.wmv

akit érdekel a tőzsdei spekulációk előadás (ahol meg lehet tanulni a gazdasághoz vezető "könnyű" utat a posztíró szerint)
Leléptem, nem hagytam mást, csak egy papírcetlit rajta egy rövid üzenettel.    Üdv Mindenkinek!   Ma találtam rá erre az oldalra, és annyira megtetszett, hogy úgy döntöttem leírom eddigi egyetlen szakításom tanulságos történetét. Nem lesz rövid, de úgy gondolom,…..
harminc Telekinézis nélkül 2011.01.18 19:06:00
Velem is megesett, eddig csak meséltek róla, hogy van ilyen, de ha a saját szemeddel látod, akkor az valami egészen más, egy döbbenetes felfedezés: a férfiak kapcsolatuk felbomlásakor, illetve ha hirtelen egyedül találják magukat egy lakásban, drámai hirtelenséggel elveszítik azt a…..
ágy - asztal - tv Nap kérdése 2010.10.21 11:02:44
A holnap reggel induló új nyereményjátékhoz kapcsolódik a mai kép.Mi lehet ez? ..
Kalapból nyúl 2010.10.21 15:10:15
„Mi lesz, ha egyszer „máshogy” is beleül egy férfiba?? Engem nagyon zavar, de lehet, hogy bennem van a hiba, és én buktam el a teszten” - következő Levélírónk a jelenlegi barátnőjéről mesél, akivel csak egyetlen baj van: minden pasival túlságosan közvetlen,…..
Az edzőtermek általános megítélése a kívülállók szemében eléggé egyoldalú: ott gyúrják ki magukat a kétajtós szekrények, akik isszák a fehérjeturmixokat, rosszabb esetben nyomják a kokszot, a hely több tonnányi súlyzótól hemzseg, meg gyanús kinézetű…..
Kalapból nyúl 2010.09.06 14:20:28
Feleség, gyerek és közben az interneten a nagybetűs szerelem, így megy ez.A kép innenSziasztok, ez az én történetem. Tucatnyi ilyen van, de hátha érdekes.Az egész nagyjából 10 éve kezdődött. Akkor ismertem meg a feleségemet. Főiskola, koli, albérlet, buli, nagy-nagy szerelem,…..
A blogon az egyik első posztban arról írtam, hogy miként lett belőlem rántottakészítő kóklerből közepes szintű szakács. Anyám főztje, egyetemi évek, egyre jobb éttermek, növekvő igény és kíváncsiság.A saját fejlődéstörténetem mentén haladva szükségképp eljutottam…..
Kalapból nyúl 2010.08.14 15:50:38
„Úgy viselkedett a pasikkal, mint akit éppen dobott a barátja: felkaptam a vizet és megkérdeztem, akkor most mi is van? Ő azt mondta, semmi, és értsem meg, ő nem szeretne már tőlem semmit, még barátkozni sem” – hősünk tovább mereng a női lélek összefüggő és…..
Sziasztok! 27 éves lány vagyok. Mérlegképes könyvelőként kezdtem a pályafutásomat természetesen könyvelő irodában. Napi 10-12 óra robottal. És még be sem voltam jelentve!!!! Egy könyvelő irodában, Budapesten a belvárosban. Ez Magyarország. Itt kb. 2 hétig bírtam cérnával…..
Az új szlovák kormány ki akar hátrálni abból a tervezett projektből, amelynek az lenne a célja, hogy Ukrajnán és Szlovákián át Bécsig közlekedhessenek a széles nyomtávú orosz tehervonatok. MTI/APA/Kötött pálya A szlovák SITA hírügynökség csütörtökön idézett abból a…..
Komárom-Székesfehérvár, Zirc-Veszprém, Pápa-Csorna, Karcag-Tiszafüred, Lajosmizse-Kecskemét A Kötött pálya úgy értesült nem hivatalos, de megerősített forrásokból, hogy napokon, heteken belül öt olyan vasútvonalon indulnak meg ismét a személyszállító vonatok, ahol a Bajnai-…..
Sziasztok!   Sajnos elég szomorú tapasztalatom volt egy multinacionális vállalatnál.   Bevitték az önéletrajzom mielőtt megjelent az álláshirdetés , majd mikor megjelent a HR-eseken keresztül, behívtak interjúra, (középvezetői állás) ,a cicababa Hr-es, lézer szemekkel…..