Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Okádó Mikádó

0 bejegyzést írt és 293 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miklós panaszkiáltása pont annyira lesz hatékony, mint Tiborcé volt, de néha jól esik kiengedni a gőzt ugye, hát tessék. Miklós azon háborog, hogy 1.) felült a reklámoknak, és azt hitte, a Pannon mobilnet lefedettsége legalább a fővárosban tényleg  kiváló, így…..
Biztos valami makacs szennyeződés vagy vudu átok, esetleg pókcsalád telepedett a hordozható számítógépbe, azért mindig az alaplapnál jelentkezik a hiba. Veronika számítógépében állítólag lassan mindent kicserélnek, mégsem lehet pár hétnél tovább használni, a pénzt vagy…..
Okádó Mikádó 2009.09.11 22:54:15
@b[ALien] a kopasz baba: általános iskolában az énektanárunk toborzott az iskolai kórusba, volt egy kis előadásuk is, kedvcsinálónak, egyházi énekeket énekeltek több szólamban. Gyönyörű volt.
Senki sem jelentkezett csak én, hogy akarok kórustag lenni.
Erre telefonon hivták fel az anyukámat, hogy csinálják már úgy, hogy nekem ne legyen nagy megrázkódtatás, de annyira nincs hangom, hogy nem tud berakni kórusénekre.
Elküldtek kézilabdázni.
H. Zolinak meg kötelező volt a kórusba járni, annyira szép hangja volt, pedig nagyon nem akart.
Okádó Mikádó 2009.09.11 22:59:35
@hagyma: Szerintem otthon is sokakat érdekel, Londonban viszont ma nagyon beszartak mindentől, fél utcákat zártak le a rendőrök valami kis csomag miatt, meg két kutyával szimatoltatták. Az egyik spániel volt, pedig azt hittem, hogy azok nagyon buták.
Mondjuk aranyosak voltak a kutyák Police feliratú mellényben.
"Áthúzlak a vonalon". A szezon legjobb szövegével támadt egy ártatlan tűzoltóra a nyugat.hu cikkének főhőse, az öntudatos béemvés, akinek a felnije drágább, mint a legtöbb autó a környéken. Nem a Homárnak küldték, de bűn lenne nem belinkelni Borsószem Királyfi…..
Okádó Mikádó 2009.09.10 14:51:08
@Impega - a dolgozô nõ: Mar egyetlen nap alatt rengeteg ember karmajat megjavitottam, felorankent megmentik az eletemet.
Mindig visszarantanak a jardara ha lelepek az uttestre, mikor balrol nem jon semmi:)
Okádó Mikádó 2009.09.10 14:58:04
@májgeriberi: mondjuk hallom Mo-n sem egyszeru az elet, most hir az indexen, hogz verszomjas cinegek gyilkolnak a Bukkben.
Meg jo, hogy eljottem.
Okádó Mikádó 2009.09.10 15:11:02
@Sün‼: nagyon nem, csak Londonba, de kenyeret mar nem lehet itt kapni. Lehet meg nem talaltak fel. BMW-t viszont ismerik, de nem kapnak agyverzest, ha vizes lesz. Vagyis lehet, hogy akik hajlamosak erre, azok mar nem elnek. Ez az evolucio.
Naiv ügyfélnek fél évébe került, amíg a Raiffeisen kiderítette, hogy lakótársa vásárolt le 71 ezer forintot a kártyájáról, amit emiatt szerintük nem is fognak jóváírni: Februárban interneten keresztül levásároltak a bankkártyámról durván 71000 forintot. Azonnal 24 órán…..
Nem lennék most a Google helyében, mert egy felpiszkált anyánál nincs keményebb, és ők nem akárkit, hanem a Homár egyik törzskommentelőjét sértették meg, azaz nem is őt, hanem, hogy rosszabb legyen a dolog, a lányát. Az igazi, az egyetlen mamapicilánya, MPL, mint azt a Homáron…..
Okádó Mikádó 2009.09.08 12:15:35
@Impega - a dolgozô nõ: :) London lesz, már van is kibérelve egy szoba nekem.
Mert mindig azt szoktam mondani, hogy jó ha van otthon egy lakás.

Ha a Malév elkavarja a bőröndjeimet, akkor viszont nekem is lesz posztom.
Okádó Mikádó 2009.09.08 12:18:32
@illemvakond: Most jut eszembe,hogy a nevem tele van ékezetekkel.
Lehet meg kell változtatnom Ms. Mikado Okadora.
Okádó Mikádó 2009.09.08 12:22:32
@helianthus: jó hogy eszembe juttattad a titokzoknit, azt még nem pakoltam be. Egyszer a fejemet hagyom el.
A Homár teljes ollószélességben támogatja a Vállalkozások Érdekvédelmi Szövetsége önszerveződő és csak a helyi viszonyoknak megfelelően őrült bankbontási érdekvédő tevékenységét. A "válságon" ugye szénné keresik magukat a bankok, hiszen árfolyaveszteségre…..
Felháborodott dinoszauruszrajongók szülei keresték meg szerkesztőségünket, panaszolva, hogy a dínókiállítás szervezői szembeszegülnek a magyar kormánnyal. A kiállításra ugyanis a munkanappá nyilvánított szombaton is a drágább, hétvégi jegyeket árulnak.  …..
Okádó Mikádó 2009.08.30 11:48:02
@b[ALien] a kopasz baba: Kispál a kedvencem és szokok le a cigiről.
Remélem csak hasonlítunk és nem skizo vagyok két felhasználónéven.
Ilyen se volt még. Írt nekünk egy levelet a napokban Misi barátunk, a pörgős közlekedési blogger az iPodos szívásáról. Azaz csak azt hittük, hogy ő írta, mert a levél vége ez volt: "Üdvözli az ellenőrökkel és a MÁV-val bármikor megküzdő Gál Mihály". És mivel…..
Okádó Mikádó 2009.08.21 11:42:21
@Ma Ő, holnap Te vagy Én ?: Debrecenben kapták el a romákra lövöldözőket, én mostmár tényleg nem tudom mi folyik itt.

Egyik nap BL főtáblásak leszünk, másik nap virágkarnevál, harmadik nap sorozatgyilkost fogunk.......oszt idáig mindig azt mondtuk, hogy itt nincs semmi.

Lehet azért van ez, mert két hét múlva elköltözök innen?
Okádó Mikádó 2009.08.21 12:05:50
@abcd1: azt mondod? Mór után szerintem nem mernek megint nagyon mellényúlni.
Azt írja az Index, hogy egy debreceni söröző üzemeltetője és annak a testvére van benne.
Okádó Mikádó 2009.08.21 12:32:16
@abcd1: a diszkó után miért tettél felkiáltójelet? Én sörözőt tudok amúgy, illetve itt debiben most futnak a hírek, nevet is. Kicsi ez a város.
"Ilyen még nem volt a Homáron" rovatunkból ma megtudhatják, hogy néz ki egy névváltoztatási procedúra Pumaföldön. A válasz egy jelzős szerkezetben: rohadt lassú. További részletek István levelében. Az én kálváriám nem tudom mennyire illik a képbe, lévén én az…..
Okádó Mikádó 2009.08.19 12:22:48
@Frucsasz- feltételes arany sünike díjas:
Előre nem szeretném elárulni, nehogy beégjek itt a Homár előtt, ha esetleg valami miatt nem sikerül.
Majd egyszer csak beelsőzök onnan, ha már kint vagyok.
Okádó Mikádó 2009.08.20 07:33:11
@b[ALien] a kopasz baba: Mondjuk az is egy megoldás, mindjárt itt is az augusztus 20-a, meglátjuk hány tiszteletbeli Okádót avatunk ma.
 Közeleg a drivebyshooting-vadászidény, úgyhogy a Homár igazából azon lepődött meg, hogy nem a jelszót kérték Balázstól a szögesdróttal körbekerített CBA bejáratánál az ismeretlen fegyveresek:Reggelire vásároltam a sarki kisboltban három szelet tavaszi felvágottat. Nem…..
Okádó Mikádó 2009.08.19 13:18:33
@Mylady: legalább hófehér volt a cipő, hogy középvezetőnek nézz ki benne?

Nem tudom, ma úgy eszembe jutott az a csóka a fehér sportcipőben, akit nem engedtek be valahova, pedig középvezető volt:)
Okádó Mikádó 2009.08.19 13:19:36
@Hurrá Torpedó: a pluszos cipő azt jelenti, hogy nem minuszos.
Gyors reakció érkezett éjjeli posztunkra az online kerekedőoldaltól Ferencnek. A Naiv Ügyfél cipőket rendelt, az egyik fajta mégsem volt raktáron, és jó sokáig nem kapta meg a visszautalást, de a Homárpóver most is hatott. Íme: Tisztelt Tékozló Homár, kedves ügyfelünk Mint…..
Okádó Mikádó 2009.08.18 17:28:02
Bálint nem nyert eldobható fülhallgatójával, mivel az nem üti meg a 10000 forintos automatikus jótállás küszöbét: Tavasszal vettem egy fülhallgatót 4000 forintért egy "nagyáruházban", de egy ideje elég féloldalasan szól. Mivel nem daraboltam fel, nem vágtam falhoz,…..
Okádó Mikádó 2009.08.18 17:20:42
Homárné már rendelt egyszer a brands.hu-ról utánvéttel mindenféle konyhai csetreszeket, akkor minden rendben ment. Ferencnek viszont nem, ő előre utalt, egyik megrendelt cipője pedig elfogyott, de a pénzét jó ideje nem kapja vissza. Sőt, egy adott ponton önkényesen belenyúltak a…..
Okádó Mikádó 2009.08.18 17:18:52
Hogy mennyire nem ért véget, csak lappang a válság, mi sem mutatja jobban, minthogy az OTP augusztus 1.-től újabb díjjal kedveskedik papírpénz nélkül bénázó, például mobilkártyát feltöltő ügyfeleinek: Nem csalódtam az OTP-ben most sem, mikor a bankok mindegyike élve az…..
Okádó Mikádó 2009.08.17 14:04:12
@Kitalátor feljegyzete: debreceni kirendeltségre megyek dolgozni, ha kell egy ügyintéző. Évek óta olvasom a Homárt, úgyhogy ügyfélkezelésből nagyon képzett vagyok.

Itthon még kicsit gyakorlom a pulton tehénkedést és a tükör előtt azt a mondatot, hogy: "Én vagyok az Atyaúristen".
Oszt szerintem jó lesz.
Okádó Mikádó 2009.08.17 14:05:29
@Kitalátor feljegyzete: Telefonlecsapás és nem-felvevés eleve megy.
A műfajhoz képes happy enddel végződött Z. ártatlannak induló tescós vásárlása. Meg se verték, le sem vetkőztették, pedig elkövette azt a bűnt, hogy 25 ezer forintot hagyott a hipermarketben. A sztori tanulsága talán annyi, hogy a Tescóban szinte véletlenszerűen gyanúsítják…..
Okádó Mikádó 2009.08.17 11:50:03
@bug jr.: ugyanilyen ragacson akadtam meg én is. Azóta csak szépen felöltözve, szép bugyiban és lehetőleg frissen gyantázva merek elmenni vásárolni:))))
Okádó Mikádó 2009.08.17 11:55:53
@reunalla: hát már egyszer régen leírtam, egy nagyon régi posztban.
Mentem befele a férjemmel a CORA-ba, és befelé megszólalt a kapu. A biztonsági őr is látta, hogy valami nem okés, mert befelé történt, de amíg sípol a kapu addig nem engedhetnek el. Mondták, hogy pakoljam ki a táskám, hátha egy rúzs vagy valami amit ott vettem, azon rajta maradt a biztonsági csík. Mindent megnéztek, semmi, és táska nélkül is sípoltam.
Akkor hátrakísértek, szereztek egy női biztonsági őrt és egyenként le kellett vennem a ruháimat. Azzal a kézi nyavalyával mindig végighúztak, de még akkor is sípolt, mikor bugyiban, melltartóban álltam ott. Akkor mondta, hogy próbáljak meg a bugyimban egy áttetsző műanyag darabot felragasztva megtalálni egy kis fém szál van benne.
És tényleg benne volt. Pedig mosva is volt szerintem nem is egyszer, de a ragasztó nem engedte el.
Hát ennyi.
Okádó Mikádó 2009.08.17 12:10:14
@Kitalátor feljegyzete:

@1éÖ:

Figyelmetekbe ajánlanám, hogy van itt egy posztolónk is, őt tessék savazni.
A Homár egyszer az ollói alá vett egy megzavarodott, vagyis konkrétan habókos bácsikát, aki a Nyugati téren azt hitte, egy kis falu vasútállomásánál van, és neki akart vágni átlósan a Nagykorútnak.Mentőtő hívtam, a szakemberek meg majdnem szó szerint elküldtek a kurva…..
Okádó Mikádó 2009.08.17 11:02:12
@ficsilla: ha sportolsz és bokaficamod lesz igenis ellátnak.

Ha hülye barlangász vagy és beragadsz a barlangba és 20 ember egy napon keresztül mindenféle eszközökkel téged próbál kimenteni, azzal meg tényleg fizettessék ki a mentés költségét.
Volt ugye tavaly a Levi's kiváló vírusvideója, amiben fiatalok egyre extrémebb ugrásokkal találtak be a néhány számmal azért nyilván nagyobb nadrágokba. 5,5 millió youtubeozó nem tévedhet, gondolhatták a lassú, de olcsó netbookjaival taroló MSI-nél, úgyhogy megcsinálták a…..
Okádó Mikádó 2009.08.17 09:37:43
@az igazi mpl, aki egyelőre nem megy szabadságra: például kiválasztom mpl-t


@Kitalátor feljegyzete: aztán megköszönöm Kitalátornak:)
Okádó Mikádó 2009.08.17 09:40:20
@ColT: Jöttél volna elsőzni mi?
Okádó Mikádó 2009.08.17 09:55:08
@az igazi mpl, aki egyelőre nem megy szabadságra: Félelmetesen tehetséges vagyok.

Egyébként minden szülőnek meg kellene mondania a gyerekének, hogy bármit csinál akkor is szereti, a szeretetet nem kiérdemelni kell.

Ez a seggel laptopot elkapós dolog meg szerintem túlmegy a "csak azt megcsinálni, amit magától is megcsinálna"-n.
Sejtettem en, hogy hiaba a profi kidolgozasu North Face turacipo, a spanyol hegyi utakon ugy fogja szoritani a labamat, mint a rettegett inkvizicios kinzoeszkoz, a spanyolcsizma. Hat innen a cimbeli kinos szovicc, ami amugy az Estellaban megismert…..
Egy 11 hónapos kisfiú szülei mit is tehetnének, ha egy injekció utáni éjszakán a gyerek vigasztalhatatlanul zokogni kezd. Az aggodalomtól megőrülés után az ügyelet felhívása gergőbáéknak is logikus lépésnek tűnt, ám segítséget nem, csak lebaszást kaptak a rémült szülők…..
Picsázás, orális szex, alkoholistázás, drogozás, fogyatékos iskolatárs: nem lennék az OTP Bank lakossági kapcsolattartójának a helyében. A Homár természetesen a megalázott fogyasztók zászlaját lobogtatja, de néha mi is elképedünk, hogy milyen félelmetes verbális…..
Ferenc levelének elolvasása után nem hogy fotóért, de mozgóképért könyörgünk: ahogy a Főkefe unott, alulfizetett, keserű és a napi 8 órányi értelmetlennek érzett munkájába megfáradt alkalmazottja mintegy "kurvaanyátok nektek, nem köztisztaság" gondolattal a fejében…..
Okádó Mikádó 2009.08.10 10:30:29
@helianthus: heti pár kommenttel nem lehet a Homár törzsgárdájába tartozni:)
Hiába hirdeti az MLSZ weboldala, hogy "Újdonság az MLSZ és a válogatott meccsek történetében, s ez is az érdeklődők kényelmét szolgálja, hogy előrendelést lehet feladni a kiválasztott, megvenni kívánt jegyekre a világhálón is a belepojegy.ibusz.hu internetes címen."…..
A Homár-olvasók egyik nagy nyári kedvence volt az a túlmozgásos polgárőr, akiről a Homár mailhaverja, Gábor - a kommentekben emiatt később: mailhavergabor - azt állította, hogy a kocsijával le akarta szorítani az útról a velencei tó mellett. Vérmes polgárőrünk police-os…..