Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sandrativadar

0 bejegyzést írt és 127 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már javárban zajlanak az RTL Klub tehetségkutatójának castingjai, amiből az egyik mentor most kiszáll. Radics Gigi két év után döntött úgy, hogy nem akar még egy évadban szerepelni, inkább a zenei karrierjére koncentrál, írja a Blikk. "Mentornak lenni nemes feladat, de sok forgatási idővel,…..
Az X Faktor vasárnap esti műsorában ment le az a jelenet, amelyben egy saját bevallása szerint Amerikában már befutott és ismert, de Magyarországon még nem annyira ismert Miriam nevű énekesnő megdobta mikrofonnal a zsűrit, mert nem tetszett neki, hogy a zsűrinek nem tetszett a produkciója. Azóta a…..
Ez rövidke kedvcsináló után megérkezett a Queen, azon belül is Freddie Mercury életét feldolgozó Bohemian Rhapsody című film első hivatalos trailere. A Rami Malek főszereplésével készülő, novemberben bemutatásra kerülő film hivatalos beharangozóját lentebb láthatjátok...
Értem én, hogy nem kellene csodálkozni, meg hónapok óta ez van, meg mit várok a TV2-től. Ez mind megvan és sajnos le is gyalulta az agyamat. Mert most őszintén, írjuk tele az indexet vagy a c:c-t azzal, hogy a lakájmédia valamelyik nyúlványa megint szándékosan, aljas, előre megfontolt szándékból…..
sandrativadar 2018.04.05 03:06:24
@Mr. Neutron: Ja, hogy ez komoly, amit leírtál? Pedig elsőre nagyom díjaztam, igazi jó humornak tűnt. Na de ezek után? Most már egyszerűen csak nevetséges az, amit itt közzé tettél. Vagy lehet, hogy lefizetnek?
Tessék, csak elő kell venni egy ötéves posztot, hát legyen. Spoiler: más szórakozásának elkúrására tökéletesen alkalmas információtöredék egy irodalmi műről, filmről, színdarabról vagy tévéműsorról. Spoilerfób: aki a fentiektől kiütést kap és bekommentel. Troll: aki tudja, mi számít spoilernek…..
sandrativadar 2018.02.28 09:16:57
@zitoka: Jé, tényleg :) Nem olvastam el rendesen a legtetejét. Köszi !
A fenti, üvöltözős, toporzékolós numetálba oltott popzenével igyekszünk majd helyt állni az idei Eurovíziós dalversenyen. Az AWS tulajdonképpen kegyelemkenyéren jutott tovább a közönségszavazós szakaszba, hiszen a szakmai zsűri a nyolc döntős (AWS, Dánielfy Gergely, Heincz Gábor Biga, Horváth Tamás,…..
Hivatalosan is megvan, mikor kezdik újra a Kevin Spacey botránya miatt októberben leállított utolsó House of Cards-évad (Kártyavár) forgatását. A Variety cikke szerint a Netflix tartalomigazgatója, Ted Sarandos erősítette meg, hogy jövő év elején indítják újra a munkát, de már Spacey nélkül. A…..
sandrativadar 2018.02.02 08:31:17
@Bardóczy Béla: Stohl nem erőszaktevő
sandrativadar 2018.02.02 20:26:12
@Bardóczy Béla: ebben igazad van !
sandrativadar 2018.02.15 03:11:42
@fenrirr: Mindenben igazad van ! Én csak azért nem őt említettem, mert ebben a posztban a szexuális erőszakról van szó.
  Olyat mutatunk, amilyet eddig még sose, pedig a Tények szolgált már pár kellemes perccel az internetes népművészeknek. Történt ugyanis, hogy van ez az OLAF-vizsgálat, aminek az utóélete egyre kínosabb fura urainknak: Orbán Viktor vejéről kiderülni látszik, hogy olyan bűnszövetkezetben elkövetett…..
2017 egyik legnagyobb felfedezettje Dorina, egy 13 éves kalocsai lány, akinek Buli Buli című száma brutális sikert aratott az interneten, jelenleg 8,6 millió lejátszásnál tart. Ráugrott a média is (az Index videóját vele itt lehet megnézni), mindenki akart egy darabot az új szenzációból, akinek nem…..
Még soha nem nyert külföldi előadó a magyar X-Faktorban, de együttes sem, ma ezt is megéltük. Gáspár Laci volt a mentoruk, tehetségkutató-veteránok, a cseh-szlovák közös X-Faktorban már van egy második helyük. Kár, hogy minden előadásuk tökegyforma, és legfeljebb egy bárban, liftzenének vagy…..
A Demcsák-ügyként elhíresült friss médiabotrányka újabb, ha van Isten, utolsó darabkája is a helyére került ma reggel, amikor az ATV-ben két heti meló után kóros fáradságra hivatkozással felmondó Demcsák Zsuzsa egy negyedórás interjúban mesélte el, ő hogy látja a történéseket, amikről itt és itt is…..
sandrativadar 2017.09.22 08:26:50
@Transylvanianmixedgrill: A szívemből szóltál, bár kissé hosszú mondatban :)
Volt tegnap egy Demcsák-Szanyi beszélgetés az ATV reggeli műsorában, ez itt: Nehéz nem észrevenni, hogy a műsorvezető izé, nem túl összeszedett, összevissza beszél, a kérdéseket nem tudja feltenni, a súgógépről sem tud olvasni, a hangja galuskás, bizonytalan.  Az ATV vezetőségének sem tetszett,…..
sandrativadar 2017.09.16 10:34:27
@dr. Szopjatok Lemind 002: Te már csak tudod, hiszen együtt ittatok a bárban =D
  Isten látja lelkemet, én nem akartam a fináléról írni. Már én untam ugyanazt leírni hétről hétre, nem okozott semmmiféle örömöt az, hogy egy középszerű évadot ostoroztam hétről hétre, mert minden ellenkező híreszteléssel ellentétben van nekem sokkal jobb dolgom, mint vasárnap reggel hatkor arról…..
sandrativadar 2016.12.18 14:07:31
@DirtyHarry: szívemből szóltál :) Elolvasom mindig a comment:com blogot főleg sixx miatt.- bár igaz, hogy egy perc X Faktort se néztem, nem bírnám ki, ezért nem is erőltetem. Na de most sixx elkezdte, hogy milyen nagyot énekelt a győztes lány Tóth Gabival, na mondom adok egy esélyt magamnak, meghallgatom, miről maradtam le idén is és évről évre. Nagy kár volt elhinnem sixx dicsérő szavait.... Viszont megfogadom, hogy ezentúl soha nem olvasok X Faktoros blogot =D
Az X-Faktor kapcsán sokszor felmerül, hogy akkor ez egy tehetségkutató-e vagy sztárgyár, vagy esetleg az RTL kasszáját arannyal a plafonig tömő pénzgyár, pedig egyik sem. Ez egy olyan műsor amin elméletileg szórakozhatnánk, csak nem hagyják. A legjobb évada eddig az volt az X-Faktornak, amikor Jimmy…..
A 24: Legacy címmel érkező 24-leágazás (folytatás? spinoff? reboot?) eredetileg nem jött volna létre, és a The Walking Dead-ből ismert Corey Hawkins soha nem játszhatta volna el Eric Carter ex-Army Ranger szerepét, ha minden Kiefer Sutherlanden múlik. Az első verzió szerint ugyanis Kiefer azt…..
sandrativadar 2016.06.24 08:49:42
Egészen szürreális napokat élünk: nem elég, hogy a válogatottunk nemcsak nem ég le, de egyenesen az Eb eddigi legszórakoztatóbb meccsét játssza Portugália ellen, és így most már harmadszor telnek meg nagyobb köztereink ünneplő szurkolók ezreivel, de olyanok is megtörténhetnek, hogy Hajdú B. István…..
sandrativadar 2016.06.23 11:08:33
@dr. Szopjatokle Mind: Nem jutunk ki az EB-re? Hiszen OTT VAGYUNK! Erről a hozzászólásról és az itt használt nevedről lemérhető az intelligenciád. Ugye megkérdezed tőlem, hogy szerintem mennyi az IQ-d? Tedd meg, kérlek :)
A Metallica két gitárosa volt az, akik eljátszhatták az NHL Stanley Kupa döntőjében (amely mellesleg a San Jose Sharks és a Pittsburgh Penguins között zajlott) az amerikaiak nemzeti himnuszát. Biztos több helyen láttátok már, hogy akár a rockosított verzió sem okoz az USÁ-ban…..
sandrativadar 2016.06.08 11:41:21
A Guitarplayer.com értesülései szerint Brian Johnson túl van egy új fülmonitor tesztelésén és készen áll arra, hogy visszatérjen a világot jelentő deszkákra. Az új műszer erősebb és tisztább hangot képes produkálni, így a hallásvesztés kockázata minimálisra csökkenthető...
sandrativadar 2016.06.06 08:43:54
Osztrák, cseh és svéd kutatók együttes erővel próbálták megfejteni Freddie Mercury énekhangjának titkát. A kutatások folyamán kimutatták, hogy az egykori Queen frontember a mongol torokénekesek által kifejlesztett torzítási és morgási technikákat is felhasznált az énekhangjában, ezért lett olyan…..
sandrativadar 2016.04.22 12:53:46
@theshattered: Nagyon szépen köszönöm!
Kezdem a lényeggel: a Duna TV Oscar-közvetítése, pontosabban az, ahogy a stúdióban megbeszélte a három műsorvezető azt, ami történt, ami várható, és úgy általában, hogy mi zajlik, az rendben volt. Lehet, hogy azért mondom, mert eredeti nyelven néztem, úgyhogy nem tudom milyen volt a szinkrontolmács…..
sandrativadar 2016.02.29 08:54:19
@furmintszaraz: akinek nagy a melle, annak a mellénye is az :)
Otto a Homeland ötödik évadában alakította a CIA berlini állomásfőnökét, kifejezetten jól, hadd tegyem hozzá gyorsan, mind a karakter, mind a színésznő átlagon felüli volt egy eleve nagyon jó évadban. Az akciósorozat annyira bejött neki, hogy elvállalta Rebecca…..
Berendelte a bevezető pilot epizódot a 24: Legacy című sorozatból a Fox, idén el si kezdődik a forgatás - írja a 24spoilers.com. A hírt Dana Walden és Gary Newman, a Fox Television Group elnöke és vezérigazgatója jelentette be. Az új széria készítői a 20th Century Fox Television, az Imagine…..
sandrativadar 2016.01.19 02:05:18
@Az igazi Trebics: Nem kötelező nézni! És ha ennyire unod, akkor miért is nem felejtesz el a témával foglalkozni?
Kedves Olvasók! Az év ezen szakaszában általában számot vetünk azzal, hogy mit is csináltunk egy éven keresztül. Ha valaki hosszabb ideje olvas minket talán emlékszik is egy-két ilyen év végi összegzőre. Idén nem dobálózunk a számokkal. Sok cikket írtunk, rengeteg interjút…..
Szóval amikor Gesztei Károly a ma reggeli Mokkában azt kezdi el taglalni, hogy nagyon jót dugott tegnap éjjel, és mint kiderült, ő maga kérte a riporter Vujity Tvrtkót ma hajnal 3:24-kor, hogy majd akikor bent lesz a műsorban, akkor ugyan kérdezze már meg tőle, hogy milyen volt az…..
A legutóbbi is vicces volt, ezen is lehet röhögni. Kevin meg lesz megint.  ..
sandrativadar 2015.12.14 06:13:01
@TheBeardBard: Nagyon tetszik amit írtál =D Egyetértek!