Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jack/rendetteremt/

0 bejegyzést írt és 622 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak a szokásos: nemes szándék, pocsék kivitelezés, sértődöttség, szánalmas magyarázkodás. Balsai alkotmánybírójelölt-fideszesképviselő csodálatos törvényjavaslatáról van szó, amely nyomokban alkotmányellenes részeket tartalmazhat. Az elgondolás nagyon is helyes: jó…..
Május 23-án, hétfőn a BKV kivont a forgalomból 43 metrókocsit, "mert azok potenciális balesetveszélyt jelenthetnek", idézve Tarlós Istvánt. Előtte való héten ugyanis a megszaporodó metróhibák csúcspontjaként kiégett egy metrókocsi. A Fővárosi Közgyűlésen, ahol…..
Sokkolva vagyunk így kedd reggel: átvágja a testvérpár Alekoszt, írja a Blikk. A villa két szőke menyasszonyjelöltjének esze ágában sincs hozzámenni az okostojáshoz, csupán a hírnév kedvéért vállalkoztak arra, hogy beköltöznek a luxusbörtönbe. Ráadásul Beatrix még…..
Jack/rendetteremt/ 2011.05.17 11:15:51
@Levendula.: Hát ez szép!

A bejegyzésben említett, alpári tehenészlány nekem akkor sem kéne, ha az egyetlen nő lenne a Földön (nem még fizetni is érte!).
Vannak olyan igénytelen faszik, akiknek ez a "kapanyél kilóg a szájából" stílus bejön és ebből ez az "izé" meg tud élni?!

Úristen!
Szépen beleillett a két-har-mad! arroganciájába és a narancsdiktatúrától rettegő népszavás publicisztikákba a Matolcsy által benyújtott 2011-es költségvetést kritizálni merészelő Költségvetési Tanács tavaly decemberi kiherélése.Az [origo] szépen összefoglalta a…..
Miközben az ország az Alkotmány ünnepélyes aláírásának "lázában ég" (reméljük Schmitt Pálnak sikerül elsőre helyesen leírnia a nevét), meg 135 millió forintból ezt még képesek is megünnepelni, eközben Matolcsy a boszorkánykonyhájában már kotyvasztja a legújabb…..
Jack/rendetteremt/ 2011.04.23 15:24:07
@zero: Az a helyzet, hogy legjobb barátommal még a választások előtt vázoltuk, hogy mire számíthatunk ezektől. A 2/3-ad, a diktatúra és a minden elképzelést felülmúló aljasság is közöttük volt. Azt hiszem most már tényleg lehet csomagolni.
Sok birka meg remélem végre megmozdul. Ugyanis a túlórapénzből nagyon sokan élnek és ha az nem lenne, akkor roló le.
Meg ez a plusz 4 óra ingyen munka!!
10 év feletti munkaviszonnyal rendelkezők elbocsátása költséges.. Van még ebben az országban olyan ember, aki stabilan 10 éve dolgozik ugyanott (és nem káder)?
Már nálunk is 1-3 HÓNAPOS (!!) szerződésre veszik fel a Zembereket!!!
Lehet, hogy Fidesz beépített embere? Vagy ennyire hülye? Még egy-két ilyen videó, és követelni fogom az új alkotmány azonnali megszavazását és kihirdetését, csak hogy sírni lássam ezt a pojácát. Van bőr a képén hozzánk szólni, elképesztő. És sajnos teljes benne van a…..
Jack/rendetteremt/ 2011.04.13 18:34:54
Rédly Elemér pápai prelátus, kanonok, győri plébános, a Győri Hittudományi Főiskola tanára még február 25-én vette át a Parma fidei - Hit pajzsa díjat, és már akkor bejelentette: jövedelméből egymillió forintot ajánl fel a magyar állam külföldi, 20 ezer milliárd forintos…..
Újabb versenyző távozott a Való Világ villájából saját jószántából (vagy ép esze megőrzése érdekében, kinek hogy): a férje után egyre picsogó VV Gina után VV László sem bírta a bezártságot (vagy a folyamatos zabálást) és kiszállt az ötvenmilliós játszmából. A hit,…..
Jack/rendetteremt/ 2011.04.08 10:04:52
@renesains: Na igen. Egyszerűen hihetetlen, hogy ugyanarról az emberről van szó. Maguk alá gyűrték ezek a buta, csintalan, huszonéves kiskölkök.
Jack/rendetteremt/ 2011.04.08 10:26:52
@Sigismundus: Folyamatosan háborgok mióta képernyőn van ez a foshalmaz. Szerintem jogosan.
Remélem ha valamelyik idióta bent felköti magát azt is leadják majd és alányesnek valami szomorú zenét..
Pilu Bagóháború 2011.03.10 17:23:00
Már nem is merek utánaszámolni, hogy hány éve szívom ezt a vackot. Büdös, iszonyatosan drága és rombol. Ráadásul felmenőim között többen érintettek daganatos betegségekben, így elmondhatom, hogy két kézzel fogom azt a fejszét, amivel magam alatt vágom a fát. A…..
Jack/rendetteremt/ 2011.03.31 04:14:00
Voltak nekem is függőségeim, jobbára ártalmatlanok (pl. képregénygyűjtés). Leszoknom csak úgy sikerült, hogy AZONNAL abbahagytam őket. A fokozatosan kevesebből sokszor több lett.

Sohasem dohányoztam (ki sem próbáltam). Gyerekkorom óta gyűlölöm a dohányzást. Sajnos édesanyám dohányzik. És igen, ő az a fajta, akire azt mondom ebből a szempontból, hogy beteg. Amikor nem volt pénzünk semmire, akkor az utolsó párszáz forintot cigire költötte vagy elment kölcsönkérni. Ha jön hozzánk valaki látogatóba (akár én barátaim/párom stb) az első kérdései között van az illetőhöz, hogy dohányzik e. Ha igen, akkor rögtön jön a "gyere ki velem" és a mindenféle dohánymárkákról, szokásokról képes órákat beszélni. Ha beledöglik is szívja. Ha bármilyen megjegyzést kap ezért, rögtön vérig van sértve.

Nagy hatékonysággal voltam képes a barátaim zömét leszoktatni. Például Gábort, akinek sosem volt pénze számítógépre. Kiszámoltam, hogy hány hónapig kell félretennie azt a pénzt, amit felgyújt és elszív, hogy meglegyen a gépe. Meg is lett neki végül és azóta sem gyújtott rá.

Néhány éve radikálisan lecsökkentettem azon napok számát, mikor elmegyek egy pubba a haverjaimmal vagy szórakozni valahova esetleg megnézni egy koncertet. Legfőképpen a dohányosok miatt. A francnak sem hiányzik, hogy kiégjen a szeme attól a hihetetlen mennyiségű füsttől, amit egy zárt helyiségbe beengednek. Meg hogy olyan szaga legyen, mint egy csövesnek és mikor hazaért mehet mindene a mosógépbe. Az egészségkárosításról nem is beszélve. Elegem lett ebből.

Én továbbmennék. A társadalom hibás, igen. Mikor meglátok egy szociális szmókert, a feje fölött rögtön ott villog a birka jelző. Már gyerekkorban rá kell világítani arra, hogy kolonizálódni nem feltétlenül egészséges. Egyszerűen borzalmas végignézni az embereken, hogy ki mi mindent a társadalomhoz való tartozás érdekében csinál. Persze a kiközösítés rémét nehéz vállalni. Középiskolában végignéztem, ahogy menőék (pia, bagó, drog kombó) hogy csinálnak szenvedélybetegeket egyenként az addig ilyesmit maguktól megtagadó osztálytársaimból a szocializálódás erejével (de jó fej vagy, tartozz te is közénk stb). Azóta hányingerem van az ilyesmitől.

A többit, amit írni szerettem volna a témában, már említették előttem.

Még annyit, hogy a dohányosnak NINCS mentsége. Semmi. Szimplán felidegesedek, mikor azzal jönnek, hogy az autók így meg úgy. Én sem szemetelek azért, mert a többiektől ezt látom..
Reggel 9-kor futottam bele a következő címekbe, amik a Lázár-hanganyag után pár nappal óriási botrányt ígértek.Hírszerző: "Haljál éhen! - újabb markáns Fidesz-vélemény a szegényekről"NOL: " 'Hát akkor haljál éhen' - fideszes képviselőnő a…..
Jack/rendetteremt/ 2011.03.26 13:07:27
A KDNP és az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) honlapot és kampányt indított annak érdekében, hogy "szemben a 2002 és 2010 közötti évek fiatalokat elüldöző politikájával- praktikus információval, tanácsokkal és erkölcsi támogatással lássa el azokat a…..
Jack/rendetteremt/ 2011.03.26 06:35:35
@Trisztán: Ti melyik párhuzamos univerzumban éltek mégis? Milyen cuccot toltok, amitől ilyen beteg az egész bagázs? Ki az, aki pénzt ad ilyen baromságra? Nem kellene néha kikirándulni a valóságba az iroda ablaka mögül? Álljatok le a cuccról! Teljesen elveszett a realitásérzéketek.
Vastagbőr Nem, ezt se mondta 2011.03.22 12:15:00
Kósa a Lázár-videó kapcsán hamisító szocialistákról beszélt, de nem fejtette ki, hogy a Kurucinfót vagy a Hírszerzőt tartja-e annak. A fórumokon, blogokon a fideszdroidok ínhüvelygyulladásig védték Lázár 2008-as szavait. Bár a "Hazudtunk reggel, éjjel, meg este"…..
A földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter mellett dolgozik a Földrajzinév-bizottság, immár 1989 óta. Feladata, hogy szakmai véleményt adjon a földrajzi neveket érintő döntés előtt. 21 tagját a különböző minisztériumok delegálják, valamint a Közigazgatási és…..
Kemény nap volt ma, talán már a holnapi telihold érezteti a hatását, vagy nem tudom. A rendkívül erős termésből is kiemelkedik a maga nemes egyszerűségével és nagyfokú abszurditásával a Magyar Termék Nonprofit Kft.-hez kapcsolódó "baki". A múlt heti Heti Válasz…..
Vastagbőr Benyújtották 2011.03.14 13:01:00
Ahogy megígérték, a FIDESZ-KDNP alkotmányjavaslatát ma Lázár János és Harrach Péter beterjesztették az Országgyűlés elé. Március 22-én kezdődhet róla az általános vita, és április 18-án lehet a zárószavazása.(fotó:fidesz.hu) Lázár azt mondta, remélik, hogy "a…..
Kicsit sajnálom Szócska Miklóst, az egészségügyért felelős államtitkárt. Jó fejű, értelmes politikusnak tűnik, nem beszél össze-vissza, nagyobb botrányok sincsenek vele meg a tárcánál, igaz, a mélyben az egészségügy csendben rohad tovább. A Széll Kálmán tervben nem sok…..
Kérem szépen, a hazai képregénykiadás újabb mérföldkőhöz érkezett, hiszen április közepétől magyarul is megvásárolható a The Walking Dead - Vol. 1: Days Gone Bye című nyitórésze/füzete. A kepregeny.hu adja ki, és voltak olyan jó arcok, hogy a magyarul The Walking Dead -…..
Február 28-án nyújtotta néhány fideszes képviselő a dohányzás szigorításáról szóló törvényjavaslatot, melynek értelmében A: zárt légtérben nem jelölhető ki dohányzóhely - közforgalmú intézményekben (lehet kocsma és hivatal is) - vonaton - munkahelyen (lehet kocsma…..
 A „cigánybűnözés” keretezés kifulladt, ahogy a Jobbik is.Nagyon messze áll a Jobbik hecckampánya a valóságtól. Végigsétáltam a cigánysoron, benéztem a kapualjakba. Romos házak, betört ablakok, de tiszta udvarok. Nem áll halomban a szemét, mint ahogy azt a…..
Tarlós Istvánnal kapcsolatban reggel még az volt a friss hír, hogy most épp nyílt levélben harcolnak a Budai Fonódóért. Késő délelőtt aztán előállt egy sokrétű sajtótájékoztatóval:  - valószínűleg átvállalja az állam a BKV 77 milliárdos adósságát, neki már…..
Jack/rendetteremt/ 2011.03.02 16:53:33
@MagyarZizzi: Ezt remélem csak viccnek szántad. Komolyan.
Vastagbőr SP 2011.02.22 14:01:00
Aktuálpolitika a 40 milliós játszmában. Petra és Katalin meg is szívta ...  ..
Jack/rendetteremt/ 2011.02.22 14:30:07
@zero: Pedig olyan emlékezetes minden megnyilvánulása.. ;)
Levegőt sem tud egyszerűen venni.. :D
Jack/rendetteremt/ 2011.02.22 14:35:43
@Seduxen: :D
Jack/rendetteremt/ 2011.02.22 14:38:09
@Fungie: Valami ilyesmire gondoltam.. :D
A 16%-os egykulcsos adó bejelentése után már pontosan lehetett látni, hogy bizony a bruttó 300 ezer forint alatt kereső gyermektelen munkavállalók rosszabbul fognak járni. Nem csak mi, hanem rengetegen mondták, hogy ez így azért nem egészen fair ... De a Fidesz leszarta lepöccintette…..