Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Inori

23 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Inori blogja Mozdulatlanul 2009.03.29 05:32:59
Miért kell az embernek olyan dolgokkal harcolnia amik már évekkel ezelőtt elmúltak? Van egy banális válasz: Mert belevésődtek a lelkébe. De van egy nyugatalanítóbb lehetőség is: Hogy neki jó volt az adott helyzet és most nem bír kimozduli a vonzásából. Aki még akkor sem képes…..
Inori blogja Szép világ jön... 2009.03.23 01:36:00
Nem tervezek hosszan írni hiszen ezt már leírták előttem jópáran: Se Orbán, se Gyurcsány nem tudja megoldani bársonyosan a reformot. Az éveken át tartó semmittevésnek csúnya ára lesz, és ebből a szélsőséges erők fognak megerősödve kikerülni. Nem azért mert meg tudnák…..
Inori blogja Idilli ébredés... 2009.03.21 04:00:00
Múlt hét szombaton történt hogy éppen csak kiléptem az álmok közül és hirtelen belémhasított hogy a valóságban vagyok egy "A kúrva anyád..." formájában ami a nappaliból szűrödött fel a televízióból. Most, félreértések elkerülése végett, nem arról van szó…..
Inori blogja Könyvfüggőség? 2009.03.21 03:43:00
A Németországban történt ámokfutás után német politikusok fölvetették hogy száműzni kell az agresszív játékokat az EU polcairól. Most azt nem kívánom fírtatni hogy az erotika és az erőszak mióta része a művészetnek és az ember lényének, csak a hozzáállás érdekel…..
Inori blogja Impresszió 2 2008.11.09 03:33:00
Mostanában sokat beszélgetek valakivel, aki túlságosan is hasonlít az egyik énemre. Ráadásul pont arra, amelyiket el akarom nyomni magamban. Szóval mikor a véleményével szembesülök akkor ugyanazokba a megválaszolatlan kérdésekbe futok, amiket már föltettem magamnak…..
Inori blogja Fura nyugalom 2008.11.16 01:34:00
Mostanában úgy érzem hogy stabil környezetbe kerültem,és végre nekiállhatok befejezni amit 4 éve elkezdtem.Most a nagy kötetbe írok egy novellát ami a jelen felszínes kapcsolatairól szól,"A csönd" címmel...fura érzés újra átlapozni azokat a vázlatokat miket például…..
Ketté szedtem és ez a vége.Mivel mostanában alig volt időm írni ide,felhasználtam az egyik dolgozatom.Remélem nem nagyon untattam a hallgatót... Konklúzió     "Amíg vágóhidak vannak, addig csataterek is lesznek!" Lev Nyikolajevics Tolsztoj    …..
Inori blogja Impresszió 2008.11.09 03:16:00
Vajon mi készteti az embert még évek múltán is, hogy kötődjön egy lányhoz, aki már régen „eltűnt”. 2 év piszok nagy időnek tűnik, és mégis. Már nem is teljesen úgy néz ki, biztos, hogy már másmilyen a személyisége.  Szóval már abban a formájában nem is…..
„Egyetlen ok miatt adta fel az ember a vadászó-gyűjtögető életmódját: csak hogy sört készíthessen és mámorba igya magát - állította Josef Reichholf német evolúciókutató.”(http://hvg.hu/Tudomany/20081025_kokori_ember_drogozott.aspx).” Ma ez ragadta meg a…..
Inori blogja Valamiért... 2008.11.07 17:15:00
Nem értem miért nem bírok egészen őszintén viselkedni társaságban.Annak idején bármerre jártam mindenhol másmilyennek ismertek,mert beállítottam magam valamilyen szerepbe és azt játszottam(opportunizmus maximumra járatva).Mikor 20 lettem akkor megígértem magamnak hogy abba hagyom…..
Friend of Liberty Hitlerjugend 2.0? 2008.10.26 14:58:00
Már megint elmaradt a forradalom. Ráadásul a gyújtóbombák sem robbantak be 23-án (Nekünk Baszkföld kell? Dehogy kell, rohadjatok meg!), de legalább ismét avatott a gárda. Ezúttal már gyerekeket is. Hogy ez a Hitlerjugend 2.0 megalapozását jelenti-e, nem tudom, de azért szívesen…..
Inori blogja Paradoxon 2008.10.26 13:44:00
Furcsa hogy mostanában a liberalizmus védekező állásba szorult.Csakis saját magának köszönheti mert megadta a jogokat azoknak is akik csakis azért nyitogathatják a szájukat diktatúráért kiáltva mert voltak liberalisták akik lehetővé tették ezt nekik.Az ember olyan teremtmény aki…..
Inori blogja Tehetetlenség 2008.10.20 00:26:00
Néha olyan borzasztó tehetetlennek érzem magam. Mintha már üres lenne a nézőtér, de még mindig csak fönt lennék a színpadon valamiért. De miért? Erősen úgy érzem hogy még nem tettem meg valamit. Ahogy csak piszmogok az írásaim között borzasztóan dühös vagyok magamra,végül…..
„Mindaddig, amíg az Ember könyörtelen pusztítója lesz az alacsonyabb szintű élőlényeknek, nem fogja ismerni sem az egészséget, sem a békét.” Pitagorasz   Előszó   Annak ellenére, hogy sokan a pusztán a táplálkozásfilozófia területének tekintik a…..
"http://index.hu/velemeny/jegyzet/libatomo1517/"Istenkém de igaza van.Érdemes elolvasni!..
Az ember jártában-keltében nem győz rácsodálkozni a világra. Arra, hogy néha még a legmerészebb emberi fantázia se tudja überelni a valóságot. Az interneten ez halmozottan jelentkezik: mindaz a társadalmi kontrol, ami hétköznapjainkat meghatározza, mindazok az elvárások, amiket…..
Inori blogja Jövevény 2008.10.05 01:34:58
Nemrég gyarapult a családunk egy kismacskával. Igazából ez nem nagy szám, ha nem ez lenne a harmadik és Anya már kezd kifogyni a türelemből, mivel annak idején egy macskát sem akart. Ennek ellenére az 5 éve nagy nehezen kikönyörgött egy mellé még kettőt befogadtunk. Ez azt…..
Inori blogja Empátia 2008.10.05 01:13:00
  Ma lapozgattam a fórumok között és megakadt a szemem egy topikon, amit egy fiatal lány nyitott. Arra volt kíváncsi, hogy mi történik, a cicájával miután meghal. Erre megérkezett legalább három felhasználó és közölték vele, hogy semmi lett, de „ne aggódjon, mert ez…..
    Albert Györgyi tegnap elhunyt. Részvétem a családjának, de nem róla fogok írni, mindössze egy ide vágó apróság: Mikor a hírt meghallottam volt egy megérzésem hogy az origo.hu-n „botrány” lehet. Vagyis akkor még lehetett kommentálni a hírt, ez a…..
Inori blogja Tünetek I. 2008.09.21 01:32:45
Most előadom, hogy mit is értek pánikbetegség alatt, csak hogy a laikusok is mélyebben bepillanthassanak ennek a dolognak a működésébe. Hogy minek írom ezt le? Gyakran látom, hogy a többség legyint, hogy „agybaj” és hogy ilyen nem is létezik. Előre bocsájtom, hogy csak a…..
    Ez egy olyan téma, ami jócskán érint mivel mindkét szülőm tanár, így lehetőségem van kétfelől szemlélni a dolgokat. Alapvetően van egy olyan vélemény ma Magyarországon (máshol nem tudom, ennyire nem vagyok tájékozott) hogy a diákokat megillető jogok köre…..
Inori blogja Péntek esti kaland 2008.08.16 06:28:01
Lehet hogy írok kicsit a közbiztonságról,mivel ma hajnalban vertek meg,és még igen-igen lüktet a fejem.A lényeg a lényeg hogy hallottam róla hogy minden egyes péntek este 6-7 verekedés van,de nem gondoltam hogy pont ma este én is megtapasztalhatom közelről ezt az élményt.Mázlim…..
Jócskán átpolitizált téma,én pedig csak annak apropóján fogok vele foglalkozni hogy Mamámat éppen ötödjére rabolták ki. Most habzó szájjal üvölthetném hogy „pusztuljon el az összes cigány”,mivel közvetlenül is érintett vagyok.De ez így persze jóval…..