Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wanami

37 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kicsiknek minden új, és minden napjuk tele van új felfedezésekkel. Ahogy lépésről lépésre felfedezik a környezetet, az életük első napjától kezdve a szervezetük folyamatosan fejlődik. A csecsemők bőre olyan puha és finom, hogy mi felnőttek, gyakran megcsodáljuk a szépségüket és a…..
SPECIÁLIS NARANCSBŐR ELLENI csomag   -         alakformáló és zsírégető -         látványosan csökkenti a bőr alatt felhalmozott zsírréteget -         serkenti a mikro keringést és erősíti az izomzatot Katalógus ár: 16190 Ft Eredeti ára: 18320 Ft Gyors és ingyenes regisztráció után vásárold…..
SPECIÁLIS FOGYÓKÚRÁS csomag   TÖKÉLETES MEGOLDÁST keresel?  Íme 3 ok, amiért a FOGYÓKÚRÁS csomagot érdemes választanod: Több millió ügyfél által igazolt termékek A táplálkozási tanácsadók által ajánlott és igazolt termékkombinációk Személyi edzők és szakemberek által tesztelt és igazolt…..
KIROBBANÓ FORMÁBAN NAP, MINT NAP! TÖKÉLETES MEGOLDÁST keresel? Íme 3 ok, amiért a SPECIÁLIS ENERGETIZÁLÓ csomagot érdemes választanod: 1. Több millió ügyfél által igazolt termékek 2. A táplálkozási tanácsadók által ajánlott és igazolt termékkombinációk 3. Személyi edzők és szakemberek…..
Bemutatkozik a  SPECIÁLIS MÉREGTELENÍTŐ csomag  Egészségünk, egyensúlyunk alapja a méregtelenítés! Ez az első lépés minden esetben. TÖKÉLETES MEGOLDÁST keresel?  Íme 3 ok, amiért a SPECIÁLIS MÉREGTENÍTŐ csomagot érdemes választanod: Több millió ügyfél által igazolt termékek A táplálkozási…..
A Nyár kedvenc gyümölcse a görögdinnye! Mindenki ismeri és a legtöbbünknek nagy kedvence is.  Hoztam neked 5+1 különleges infót. Te tudtad róla ezeket???    1. A görögdinnye - a paradicsom mellett - az egyik legjobb forrása a likopinnak, tehát a görögdinnye antioxidáns hatású Laboratóriumi…..
Néhány házi gyógymód pillanatok alatt enyhítheti a leégés kellemetlen és fájdalmas tüneteit. Ismerd meg a leghatékonyabb praktikákat!   A nyári melegben nem tudsz ellenállni a csábító, strandolással és napozással járó örömöknek? Érdemes vigyáznod, mert a bőr még akkor is leéghet, ha védekezel a…..
Egyes nézetek szerint az emberi szervezetnek három szervetlen alaptáplálékra van állandó és elengedhetetlen szüksége. Nevezetesen: napfényre, tiszta levegőre és tiszta vízre. Látható, hogy a napfény, de az oxigén után mindenképpen a legfontosabb szükségletünk a víz. De vajon csak szélsőséges…..
TERMÉSZETES ANTIBIOTIKUMOK A "KONYHÁBÓL"   Ha az enyhébb fertőzéseket és gyulladásokat nem gyógyszerekkel kívánja gyógyítani, csupán ki kell nyitni a hűtőt vagy be kell menni a kamrába. A természet számos kiváló alternatívával kecsegtet, olyan növényekkel, amelyeknek antibakteriális,…..
Nemcsak szép, de gyógyító tulajdonságokkal is rendelkezik. Ki szeretne magnóliát a kertjébe? A csodálatos szépségű fa egyre több kertben kerül előkelő helyre, hiszen ámulatba ejtő, kifinomult, és utánozhatatlan pompájú virágokkal árasztja el életterünket. A keletiek nem csak szépségéért imádják,…..
4 gyakorlat az isiász okozta fájdalom enyhítésére Sokan küzdenek isiász okozta égető, elviselhetetlen fájdalommal. A betegséget érintő emberek néha úgy érezhetik, hogy rajtuk már semmi nem segíthet, és megpróbálnak együtt élni a problémával. Mutatunk egy pár tornagyakorlatot annak…..
Tudtad, hogy a petrezselyem rendkívül jó a szemnek? Készítsd el ezt a receptet, hogy megóvd a látásod! Köztudottan a sárgarépa az egyik leghatásosabb szemápoló eledelünk, de az utóbbi időben úgy tűnik számos pozitív tulajdonságával kezdi megelőzni őt a petrezselyem. Köztudottan a…..
5 superfood, amelyet akár a lakásban is termeszthetünk! Az egészséges táplálkozás elengedhetetlen tartozéka a "szuperélelmiszerek" fogyasztása. Ezek tápanyagokban, antioxidánsban, egészséges zsírokban, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag élelmiszerek, ezért semmiképp ne hagyjuk ki őket…..
Hogyan készítsünk házilag Aloe vera gyógyitalt?   Ma már nálunk is kapható a számos jó tulajdonságáról híres Aloe vera gyógynövény, amelyből pár egyszerű lépéssel magunk is tápláló italt állíthatunk elő! Használható külsőleg: horzsolások, csípések, zúzódások, égési sebek, vágott sebek, műtéti…..
Az ízületi gyulladás kezelése természetes gyógymódokkal   Az ízületi gyulladás előjelek nélkül jelentkezhet és megkeserítheti életünket. Kezelésére különös gondot fordítsunk! Tudnivalók az ízületi gyulladásról Leggyakoribb formája a lassan kialakuló (idült vagy krónikus) rheumatoid…..
A dohányzás a világ legrosszabb szenvedélye, és bár sokan tudják, megszabadulniuk tőle mégsem könnyű. Ha egyszer rabul ejtett, erős elhatározás szükséges ahhoz, hogy valaki lemondjon a cigarettáról. Nézzük, milyen pozitív hatással jár, ha sikerül lemondani a cigarettáról. Amint eldöntöttük,…..
A reflexológia egy több évszázados gyógymód. A reflexológusok célja, hogy az egész személyt (vagyis a testet, a lelket és a szellemet is gyógyítsák).  A reflexológia egyaránt használ öregnek és fiatalnak, nőnek és férfinak. Sok beteg fordul a reflexológiához olyankor, amikor más gyógymód nem…..
10 tény a Fluoridról 1. Nyugat-Európa 97%-a döntött a fluorid-mentes víz használata mellett. Közöttük Ausztria, Belgium, Dánia, Finnország, Franciaország, Németország, Izland, Olaszország, Luxemburg, Hollandia, Észak-Írország, Norvégia, Skócia, Svédország, és Svájc. (Miközben az európai…..
Sajnos a mai világban nem mindig lehet megbízni egyes termékek biztonságos voltában. Bár a gyógyszereket hivatalosan bevizsgálják, a kozmetikumok nem mennek át ilyen szigorú szűrésen. A kaliforniai Oaklandban található Centre for Environment  tesztelte a samponok és a szappanok összetevőit, és…..
A Lúgosítás fontossága szinte napi téma minden felé, de honnan tudom, hogy az ÉN szervezetem savas-e? ....és ha igen, akkor mit kell tennem, hogyan fogjak hozzá??? L ú g o s í t á sLúgosítani kell, azt már sokszor hallottuk! Honnan tudom, hogy el van-e savasodva a szervezetem?- stresszes élet-…..
A fogyás, a diéta jótékony hatásai Elhízás és az életkilátások Utalva arra, hogy a szívizomra milyen terhelést jelent ez a tünetegyüttes, Hetényi professzor tanítása szerint „minden elhízott potenciálisan szívbeteg". Hasonlókat mondhatunk el az epekő betegségeivel kapcsolatban is. A betegség…..
Hogyan neveljünk boldog gyermeket? – Vekerdy Tamás interjú A gyerekekkel való jó időtöltést nem kell napokhoz kötni – fejti ki véleményét Vekerdy Tamás pszichológus, akit a gyermek–szülő kapcsolat különféle stratégiáiról kérdeztünk. – Milyen a boldog gyermek? – A boldog szót nem szeretem,…..
Az allergiás bőrgyulladásokat kiváltó mosó- és tisztítószerek szerepe orvosi szemmel Az allergiás megbetegedések egy igazi patológiát jelentenek a modern világnak, számuk egyre csak nő, ahogy új és új, túlérzékenységet kiváltó termékek jelennek meg. Az érintéses bőrgyulladás sokszor előforduló…..
A Ganoderma lucidum (magyarul: pecsétviasz gomba, Kínában Lingzhi, Japánban Reishi) gombát az ázsiai népek több, mint 4000 éve sikeresen alkalmazzák az orvoslás terén. Kínában a "gyógynövények királya" -ként emlegetik. A kínaiak meggyőződése szerint a gomba mágikus erejénél fogva a legkülönfélébb…..
A szedentarizmusnak (mozgást mellőző életmódot él, rengeteget ül) súlyos következményei lehetnek a szervezetre nézve, mint testi, mint lelki szempontból. Épp ezért nagyon ajánlott a mozgás. A testmozgás, intenzitástól és gyakoriságtól függően, csupa jótékony hatással lehet a szervezetre:   -…..