Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Puncylla

0 bejegyzést írt és 278 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nyúlünnep utáni első munkanapon köszöntök mindenkit, végre meg fog íródni a JLB utolsó része, ami igazából nem is JLB, hanem JLGY, mert bizony Vivi itt Jött, Látott és Győzött. Anikó szerint is így van ez, hisz a JLGY az bizony a JLB különkiadása..ám legyen. Könnyebb lesz címet adni ennek a 39…..
Puncylla 2021.09.23 12:51:55
@LaciHogyVoltol: Éppen azon morfondírozok, hogyan lehet színész ezzel a hanggal és beszédmóddal.
Látta ezt már valaki igazándiból szerepelni, pl. színházban?
O bella ciao, bella ciao, bella ciao , ciao, ciao, Fálki nem tűnt el, se nem távozott angolosan, se semmi ilyesmi, egyszerűen annyi történt, hogy a posztíróknak is vannak olyan napjaik, amikor nincs erre 3-4 órájuk/poszt. Meg ugye hétvége is volt, meg főcsoportdöntő és épp A nagy pénzrablást is…..
Puncylla 2021.01.26 16:43:33
Puncylla 2021.01.26 16:49:34
@Puncylla: ide járni
Puncylla 2021.01.26 17:00:15
@Gia: Megöregedtem, azt hiszem.
A műsor meg unalmas, nincs benne érdemi megbeszélnivaló.
Ismét PP köszönt minket, immár a megjavított asztalon, ami piros helyett kék színben pompázik. A párbaj előtti estébe kapcsolódunk be, a villalakók lefekvéshez készülődnek. A zuhany alatti első pár mondatot feliratozzák a szerkesztők így nem maradunk le a világmegváltó gondolatokról, a szöveg…..
Puncylla 2020.12.01 14:16:46
Robival indítjuk a mai adást, a villa lakóit leginkább az foglalkoztatja, hogy az új beköltöző a barackot vagy inkább a tojásos virslit részesíti-e előnyben. Vivi nem akar rákérdezni ma még, majd inkább holnap, mert akkor mennyivel jobb lesz, de Danit nem olyan fából faragták, hogy várjon, jobb az…..
Puncylla 2020.11.27 21:37:11
@dmr94: Tetszik! Csináld tovább!
A prt scr nálam is leszedi a képeket az rtlmost-ról (is).
Peti nagy lendülettel köszönt minket ezen az elátkozott estén. Úgy kísér minket ma végig a retteneten, mint egy infantilis, szadista Vergilius Dantét a Pokolban. Nyomasztó rész lesz tehát a mai. Peti lezárja a nézői szavazást, azaz megtudjuk, hogy a lakosság (rendőrségi szóvivős dialektusban…..
Puncylla 2020.11.22 21:46:15
@Nátha ellen bálna: Nem volt kötelező, de alázták rendesen Virágot.
És amikor már tudták, hogy a nézőknek ez nem tetszett, akkor - a kiválasztó táblánál - többen hangsúlyozták, hogy ha lehetne, Virágot választanák. Tehát kicsit még folytatták az alázást.
Üdv, én is új vagyok, mint Laura, és kicsit szégyellem is magam, hogy ilyen jó részt kaptam, miután Dzsudibíéknek 5, szerintem elég unalmas nap jutott. Puskás Peti köszönt minket, sok erőt kíván Anikónak, meg nem nevezett ok miatt. Rákeresve kiderül, hogy Anikónak valamilyen sürgős, komolyabb…..
Puncylla 2020.11.22 11:06:55
@Penimegamásik: Én is Virágra szavaztam. Pedig nem gondoltam mindent végig, csak úgy ösztönösen.
Ancsa jutott mára megint, akinek rémlik, hogy valami külföldi nevű csávó költözött be tegnap, Di-vel kezdődik, forognak a kerekek, mi a faszom is volt te, DIÉGÓ, csak egy kicsit ment mellé Ancsám, négyes alá. Ancsa aggódik Merci miatt (mondhatott volna ladát is, ötös), ugyanis Vivi, Amanda és Gina…..
Tegnap óta megjavították a könyöklőt, így Ancsa nyugodt szívvel nehezedhet rá, míg elsorolja nekünk az összes válaszadási lehetőségünket a napi szavazásra, vagyis hogy ki szerintünk a legőszintébb villalakó, nem tudom nem észrevenni, hogy a felsorolásból véletlenül kimaradt a szoli. Ma reggel Mónak…..
Puncylla 2020.11.17 12:00:49
@Niemandhäuser:
Olivér? A zsigeri tahó?
Hódos Hajnalka (Sixx elődje) jellemezte így.
És milyen igaza volt.
Péter fogad minket, a kreatívosokat idén egy fémforgácsoló üzemből válogatták össze, a napi kérdés, hogy legyen-e Digónak bulija, csak remélni merem, hogy a szavazóknak van annyi humorérzéke, hogy egy nagy kövér nemet szavaznak meg a végére, a kurvaéletbeismár. Egyébként meg szeretnék innen megkérni…..
Puncylla 2020.11.16 14:17:44
@akkorsem: Az főleg attól függ, mennyi pénzt szán rá a Retek.
Meg persze a szerkik kreativitásától is, különösen most, hogy a járvány miatt mindent a villán belül kell megoldani.
Lehet, hogy még látogatók se mehetnek be?
Nincsenek vérmes reményeim.
Drága feleim, mielőtt még nagyon belemelegednénk, tereljük az elvárásokat a helyes mederbe, ez a VV10 első hogyvoltja, és még az sem teljesen kizárt, hogy egyben az utolsó is, mert egyelőre nem állt össze a csapat,. Ennek ellenére nekem ma reggel 3.51-kor kipattant a szemem, az agyam pedig az…..
Puncylla 2020.11.16 12:27:31
spinoffashion A huszas éveinkben 2020.01.02 20:09:38
A huszas éveink elején.      A bódog kariajándékozás után: és az ütős zsírsárkány szilveszteri bulikák és petárdázás után,  a kaja és pia hegyek elpusztítása után átverekedtük végre magunkat  a jövőbe. De Itt már nem szarozhatunk  tovább, a ződek azonnal ránkdörrennek ha a…..
Puncylla 2020.02.26 12:31:55
  Sajnos elfeledkeztem róla, hogy mára programom van, így eléggé sietve kell összeraknom a tegnapi öfit, de azért nézzük meg, mi jutott mára: Anikó outfitje so 80’as évek, igencsak kimeríthették az ünnepek ezt a lányt, ha hagyta hogy Baukó Éva régi fodrásza vegye kezelésbe.…..
Puncylla 2018.12.30 09:54:40
@Sanda.Ipse: @Bekkara: Érthetetlen ez a két poll, pontosabban a különbségek. Egyiken Roli vezet, a másikon Zsuzsu, de nagyon.
Nyilván más-más populáció véleményét jelenítik meg, de akkor is, túl nagy a különbség.
Anikó garbóban, ami plusz pont, és itt jegyezném meg, hogy baszki, Ancsa, nehogy elhidd mán, hogy rühellek, dikk, mer nemis. De ha legközelebb az a magas, szőke, Kásás Tamás-mosolyú öltöztető fiú egy csőgatyával közelít feléd, akkor ugorj fel és fejeljed le, mert így a műanyag dömpert a tévé elől…..
Puncylla 2018.12.29 09:58:00
@Gia: De legalább Greg megvédte Vivient. Mondta, hogy a foga legalább szép.
Puncylla 2018.12.29 12:27:14
@moletty: Sixx nem a szavak embere. Honnan is ismerné az idézettek jelentését?
Péter fogad minket, és rettentő lelkes, mert ezen a héten az agyhalottak kapnak két pónilovat, hogy megtudják, mi az a felelősség, és Péternek már attól feláll, ha csak kimondja, hogy PÓNI, melyet az alább látható módon illusztrál...
Puncylla 2018.12.28 12:26:29
@mobilos perpetuum: Itt nem éremes érvelni!
Egyesek hiszik, mert hinni akarják, hogy Zsu azt se tudja, hogyan kell feldarabolni egy csokiszeletet.
Péter vezeti a mai párbajmozdonyt, és a felvezetőben természetesen máris szóba kerül a hét - mit a hét - a hónap! drámája, Csoki kiköltözött, ennek okairól Péter vagy nem lett tájékoztatava, vagy ő mást gondol minderről, mert ahogy ő fogalmaz, Csokit kizárták Zsu testi épségének veszélyeztetése…..
Puncylla 2018.12.24 16:09:10
@mobilos perpetuum: Szavaztam. És örömmel látom, hogy Zsuzsu az első.
Puncylla 2018.12.24 19:36:13
@Sanda.Ipse: Látom, megtaláltad.
A helyzet óráról-órára változik. Én a 162. szavazó voltam, most pedig 287-nél tartunk. Most már Roli vezet.
Honnan ez a sok szavazó?
Bajusszal indítjuk az adást, és csak most jöttem rá, hogy a csávó durván kopaszodik, ezért az a büdös nagy félrefésült frufru a homlokán. De mondjuk, nem fáj ez, meg a mai világban már olyan hajat ültetnek be neki, amilyet akar, szóval szarni bele. Viszont a villában újabb csodás hét indult, az…..
Anikó csinos a farmer szettjében és a félretűzött hajával plusz hatalmas beleéléssel, ennek köszönhetően legalább három pével mondja, hogy ez itt már megint a póverbájbigbrádör. Egyem a szívét, izgul is. Már, hogy holnap kiválasztás. Csoki és Ginu csap majd össze a mi kegyeinkért. Aham. Eldönthetjük…..
Puncylla 2018.12.02 23:22:49
@Mók_Ica: Azt, hogy igazából megmondom őszintén.
Előzetesben annyit, hogy nem lesz hosszú a mai összefoglaló, röviden két téma volt amiről nem tudtunk leszakadni, arról viszont kurva sokáig nem, úgyhogy sajnálom kedves elégedetlenkedők, de ebben szerintem ennyi van. Anikó a mai konferansziénk, meg kell jegyeznem hogy egyre jobban belejön a…..
Puncylla 2018.12.02 17:14:13
Puncylla 2018.12.02 23:19:41
Pornóbajuszkirállyal kezdünk, és faguriga legyek, ha nem kezdem teljesen megszokni azt a hülye szőrzetet Péter fején. Ebben mondjuk sokat segített, hogy éppen most néztem a moziban Freddie Mercury életét, és hát ott sem mentek a szomszédba egy kis bajuszért. De nézzük mai fő témánkat, Csokifasz…..
Puncylla 2018.11.29 00:24:40
Nehezített pálya a mostani, mert garantáltan nem engem vártatok, de az van komáim, hogy sixx atyánk bokros teendői miatt sajnos kénytelen volt ideiglenesen lemondani a trashadagjáról, ezért mára az átlagon aluli színvonal meg az ócska viccek jutottak, dehát ezt a békát most le kell nyelni. Anikó van…..
Puncylla 2018.11.22 15:53:52
@,,: Boxhét? Az pénzbe kerül.
Piákat beadni olcsóbb, attól is megvan a "műsor", ami hozza a nézettséget.
Úgy látszik.
Nagy a nyomás gyerekek, most hogy megtudtam, hogy Pávó Réka is minket olvas (sziaRéka), úgyhogy hajnalban keltem, hogy a szajrét időben és minőségi formában kapjátok, bár a kommenteket olvasva, ha 5 előtt jön a poszt sapkában, az a baj, ha 5 után sapka nélkül, akkor meg amiatt vonyítanak egyesek,…..
Este elaludtam mielőtt benézhettem volna a villába, úgyhogy most két cigi meg egy kávé után prüszkölve kapcsolok, hogy dik, itt van az első párbaj a nyakunkon, hogy repül az idő, hajjakmeg tesókáim. Miután tegnap kiosztották a játékosoknak a Marvel hőseit is porba döngölő szuperképességeket, erről…..
Puncylla 2018.11.17 20:35:08
@SzilajSzilard: Én is Hunort mondom. (Lány nem nyerheti.)
Láttam én már falon pókot, láttam én már fűben nyuszit, török börtönben pont nem voltam, de a Való Világ villájában a.k.a. A LUXUSBÖRTÖNBEN eltöltöttem 24 kobalt kemény órát, amikor volt szerencsém történelmi kárszegezés részese lenni. De tisztes távolságból, az eseménynek háttal, magzat pózban…..
Kilencedikre nagyot köll gurítani a szarból is, tartja a közismert albán tévés mondás, és azzal folytatja, hogy egyébként csak szétkenődik a (mű)gyepen, amivel messze egyetértünk, sőt, szóval a lakókkal szemben nagy elvárások vannak támasztva. A műsorvezetéssel szemben is, a Belevalót a rutinból…..
Puncylla 2018.11.06 10:00:33
@szociál: Attól függ, mennyi pénzt szánnak rá.
Ha rendeznek egy boxmeccset pl. Csoki és Radics között, meg két lány között, az olyasmik dobnának rajta.
De ha csak punnyadnak meg gyűlölködnek a vellában, akkor 7 meg a 8.
Fanni büszkébben viseli a védelmi nyakéket, mint instaceleb a kölcsöngyémántokat. Jól áll neki, nem vitás, sőt, Robi megfigyelte, hogy a hónaljszőréhez is passzol. A lány olyan boldog, hogy még ezt az észrevételt is őszinte kacajjal fogadja ahelyett, hogy letolná a láncot  Robi vicces kis torkán.…..
Puncylla 2018.11.06 09:50:44