Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ertsey Nikolett

7 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mentsük meg Kajlát Búcsúzom 2016.01.05 15:31:53
Drága Barátaim! Elérkezett az idő. Búcsúzom Tőletek. Sajnálom, de ezt már nem bírom tovább. Érzem, nemsoká jobb lesz. Már semmi nem fog fájni. Köszönöm, hogy ennyi mindent tettetek értem, gondoltatok rám, szerettetek. Olyanok is, akiket nem is ismertem. Csak a gazdáimat sajnálom. Ők nagyon…..
Ertsey Nikolett 2016.01.12 16:06:46
@Orsi Erdő: Köszönjük az együttérzést. Furcsa, hogy így kellett meghalnia. Mikor megtaláltuk 2 és fél éve, majdnem belehalt egy bélelzáródásba, már úgy került hozzánk. Újból és újból megmentettük.Ha jól számolom,6 alkalommal. És mégis ez lett a vége.Felfoghatatlan.És értelmetlen. És igen, nekem ő volt a "szőrös gyerekem". Borzasztó veszteség, értelmetlen halál.
Ertsey Nikolett 2016.01.12 16:07:46
@Muzslai Zsitva Ágnes: Köszönjük és mi is sajnáljuk Bundás elvesztését.
Ertsey Nikolett 2016.01.12 16:10:19
@Mária Magdolna Nagy: Sokat gondolkoztunk mi is a vendettán. De meg kellett értenünk, hogy Kajla nem a rosszat akarta kihozni belőlünk. Ez már nem hozza vissza. Ha a rendőrséggel sikerül együttműködni, jó. És fontos, hogy "nem kapják meg a gyűlöletünket". Kajla számunkra maga a szeretet. Ezt nem vehetik el. Örökké a szívünkben él.
Kedves Barátaim! Itt az ideje, hogy bejelentkezzek. Már 2 hete itthon vagyok, és majdnem minden megy a régi kerékvágásban. A szőnyeg az enyém, finomakat eszem, elmúlt a depresszióm, már csak ritkán sírok álmomban, nagyokat sétálunk, a kis zsivány pedig egyre többet lóg rajtam.…..
Sziasztok Mindenki! Végre eljött ez a nap is, hazajöttem! Képzeljétek, a Gazdi már délelőtt megfőzte nekem a vacsorát, finom húslevest sok-sok zöldséggel, rizzsel, mindjárt vacsorázunk! És szép tiszta a szőnyegem is, látszik, hogy csak arra várt, hogy elheverjek rajta. Rögtön…..
Kedves Kétlábú Barátaim! Nem fogjátok elhinni, de olyan jól vagyok, hogy Varga doki azt mondta, haza mehetek holnap! Úgyhogy elkezdtem csomagolni, a kutyalelkemet ünneplőbe öltöztetem, végre a családommal lehetek! Ma eljött a gazdi meglátogatni, sétáltunk egy jó nagyot a…..
Kedves Barátaim!  Képzeljétek, ma már sokkal jobban vagyok, igaz, még igen gyengus vagyok. Ma is meglátogattak a gazdijaim, magukkal hozták a kis bőgőmasinát is, és kivittek sétálni is, és bár Varga doki csak 10 percet engedélyezett, nagyon boldog voltam! Nem győztem csóválni…..
Kedves Kétlábú barátaim!   A nevem Kajla, a képekből megértitek majd rögtön, miért hívnak így:) Én egy rodéziai ridgeback keverék kutyus vagyok, tehát az őseim valaha még Afrikában vadásztak oroszlánra, nekem már csak a tücskök és a pockok maradtak, de az sem egyszerű…..
Kedves Kétlábú követőim! Remek érzés, hogy ennyien elolvastátok már most a történetemet és aggódtok értem! Ennyi szeretettől biztosan hamarabb meggyógyulok és a gazdáimban is tartjátok a lelket! Remélem, azok is olvasnak, akik bántottak, és jobb belátásra térnek.  Ma…..