Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tesztvilag

21 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Gearbest csapatának köszönhetően lehetőségünk volt tesztelni a Roidmi 2s bluetooth-os autós töltő és transmittert.      Külső: Maga az eszköz pici, kompakt, mégis sokoldalú. A dobozából kivéve meglepődtem a formatervezésen, erre tényleg csak egy szó van: letisztult. Sehol egy…..
A napokban volt szerencsénk kipróbálni a Nissan X-Trail benzines változatát is. Vegyes érzelmekkel és fájó szívvel adtuk vissza ezt a kicsinek nem mondható autót.     A méreteiben hatalmas és elegáns autóban nem csak ülni jó, hanem vezetni is. A megszokott Nissan kényelemre még rádobtak egy…..
Írás közben próbálom félretenni az indulataimat, de igenis eléggé fel vagyok háborodva, sőt olyannyira, hogy pár sorban meg is fogalmaztam már az illetékeseknek.. De nézzük csak a legelejéről. Életem első emlékezetes koncertje a Queen volt, ahova szüleim vittek. Ők nagyon várták én meg csak azt…..
Ha igazán finomra vágysz, akkor ezt az ételt ki kell próbálnod. Finom, és nem annyira tömítően laktató, hogy nem tudsz megmozdulni utána. Ugyanakkor azt érzed, hogy még, és még, és még ennél belőle. Egyszerűen nem tudod megunni azt az ízorgiát, amit ettől az egytál ételtől…..
Call Center teszt de valahogy más szemmel, akarjuk mondani más füllel   Nincs olyan ember, akit ne hívott volna valaki egy érdekes ajánlattal, vagy egy tuti akciós utazás lehetősége miatt. Igen telefonos üzletkötő, vagyis a call center . Hívjuk bárhogyan is, eddig nem nagyon kerültek előtérbe,…..
Tesztvilág Tűz van Babám!!! 2015.01.23 19:43:50
Az eddigi megszokott tűzoltó készülékekhez és palackokhoz képest egy merőben más tűzoltási elven működőtűzoltó eszközökről van szó, melyek magas nyomáson kálium port lövellnek ki így kémiai úton elvonják az oxigént a tűztől, ezáltal megszakítják az égési…..
  Curly veggies zöldségszeletelő Curly veggies zöldség és gyümölcs göndörítő, spirálkészítő, zöldség spirálozó. Készíts nagyszerű salátát a vékony csíkokból, vagy díszíts vele ételeket, hidegtálakat. Használata nagyon egyszerű. A zöldséget vágd a…..
Rómeó Vérzik 20 éves a zenekar, egész évben jubileumot tart, nagy meglepetésekkel, érdekességekkel. Hogy hogyan jön össze a somorjai magyar csapat és a szerelmesek napja? A fiatalok átélhetik a nagy napot a koncerten, anélkül, hogy megbánhassák.  Csapassuk együtt!…..
  Egyre több embernek van otthon orchideája, köszönhetően annak, hogy az orchidea számos színben és formában kapható. Jelenléte megszépíti a lakást, Németországban nincs olyan ház, hogy ne lenne orchidea benne. Akinek nincs, az is kap ajándékba egyet ismerőseitől. Az orchidea…..
Az internet forradalmával, és a kereskedelem átalakulásával létrejött a Binarydas   Elsőre furcsának, és valami nagyon bonyolult dolognak tartottam az internetes kereskedelmet. Főleg úgy, hogy mögötte csupán számok, és árfolyamok mozognak föl, vagy éppen lefelé a számomra…..
Hatalmas lelkesedéssel érkezett hozzánk, vagyis a Milánó Ételbárba Antal Timi, hogy a Tesztvilág gasztro műsorában elkészítsen egy ebédet. Brassóival indult a műsor, de a végén kiegészült egy kis palacsinta sütéssel, mert a Timi azt nyilatkozta a rádióban, hogy bár nem egy…..
Elsőnek, amikor megkaptuk tesztelésre ezt a kicsi valamit megmondom őszintén nem vártam semmi extrát. Oké jól néz ki, és van is rajta egy kulcstartóra akasztható kis zsinór, tehát vihetjük magunkkal. Ez a PHONE POWER 800 mini töltő egy túlélő segítőtárs, amikor lemerül a…..
Több mint nyolc évvel ezelőtt mutatták be a Roadstert, az első szárnypróbálgatás jól sikerült, meghozta a hírnevet a Teslának, pedig akadtak bőven nehézségek a megjelenés előtt. Cikkünkben az elektromos sportautó kalandos útját mutatjuk be. Sokat cikkeztünk mostanában a…..
Reméljük nagyon kevesek éltek már át kórházi kezelést, és azt is hogy cikkünk talán útmutatóként szolgál majd azoknak, akik jobbá, és élhetőbbé tehetik a betegségünk alatti kórházi lábadozásunkat. Az alábbi összeállítást köszönjük mindazoknak, akik telefont…..
Nagyon nagy öröm számunkra, és büszkék is vagyunk rá.  Aki szeretné előrendelni az meg is teheti az iroda.tesztvilag@gmail.com címünkön. Ja, és az első 500 vevő a magazin árát háromszorosan kaphatja vissza!  És ez nem vicc!..
Tesztvilág De hogyan? 2014.11.16 14:45:00
Próbálom de nem sikerül. Nem tudja valaki, hogy hogyan lehet egy JPG kép nevét megváltoztatni a world pressben ?   Nem látom hogyan, pedig fontos lenne nekem...     Köszi!..
Az úgy volt, hogy az egyik barátom berendelt. Azt mondta, hogy gyerekkora óta nem evett egy igazán jó, klasszikus fokhagymás sült oldalast. Mit tehet ilyenkor egy főzni tudó és jiddise máme típusú barátnő? Hát megfőzi... :) Méghozzá örömmel. A teljes menü így nézett ki:…..
Tesztvilag 2014.11.16 14:23:50
Azon törjük a fejünk, hogy kajás műsort készítünk. Vagyis olyan főzős TV-t. Lassan de összeáll minden ezzel kapcsolatban is, és rotyoghat a sok finomság.  Akinek van kedve küldjön majd recepteket nekünk.   De mi legyen az első kaja, ami mindenkit érdekelhet?..
A napokban láthattuk, hogy szinte minden sarkon azt lesi a rend éber őre, hogy mikor hibázunk. A suliban régen kaptunk lehetőséget a javításra. A munkahelyünkön is, ha valami nem sikerült. Ebben az esetben miért nem lehet alkalmazni a figyelmeztetést? Majd a közelgő Karácsony…..
Gyönyörű nap volt, és gondoltuk segítünk kicsit, és felhívjuk a figyelmet a balesetmentes közlekedésre, és elindítottunk egy sorozatot. A sorozat első filmje az ISAW kamerás, és a Wizmount kamera tartóval készült. Elcsépelt, hogy mindenkit hazavárnak, de ez tényleg így van. Ne…..
Tehát a név is magáért beszél. A tesztvilág az egy internetes weboldal címe, ahol tesztelünk, és kipróbálunk sok érdekes, vagy érdekesnek tűnő dolgot. De mi a francnak? Csupán csak azért, hogy mielőtt megvennél valami hülyeséget a boltban, azért jó ha szétnézel a…..