Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fonak

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Paraszt: Careless whisper 2011.03.12 15:33:38
Thu de thaj!!! ..
Fonak 2011.03.15 09:12:37
Oké, a nyolcvankét Julia Roberts portréval a testén, a chilei újságárus Miljenko Parserisas Bukovic a legnagyobb Julia Roberts rajongó...
Tudtad? Öregszem... 2009.04.23 18:16:40
...pedig még harminc sem vagyok.Érdekes dolgot vettem észre magamon: mostanában szereztem meg Deák Billtől a Hatvan csapást című lemezt, s a Junkiestől a Degenerációt. S tudjátok, melyik tetszik jobban? Deák Bill. A Junkies túl zajos. :-)Nektek van valami hasonló…..
Idióta kacatok Banánfa 2009.01.06 21:35:00
Bár erősen kétlem, hogy ebből valaha is banán lesz, hiszen 10 dolláros árával, meg méreteivel mini banán nőhet rajta, de rendes nem. Ettől függetlenül poén, hogy az ember asztalán banánfa van.Lighter..
Mindkettő! Egyszerű mozdulattal le lehet nyitni a zuhanyt és máris vízesés lesz belőle, hát nem csodás az élet?  http://www.bossini.it/ ..
Ha igen, kérj egyet húsvétra, mert ezzel szinte végtelen ideig hallgathatod ahogy kinyílik a sör és még csak nem is leszel részeg. Japán, mi más lenne. Bandai ..
Fonak 2009.04.26 04:20:18
Idióta kacatok Mosdók királya 2009.04.21 17:23:00
Egyszerűen nem találok szavakat, a víz lefolyik szépen, ha ilyenem lenne, nagy lenne a számlám, mert egész nap ott ülnék és ezt nézném. Eumar ..
Subba Populär 2009.04.08 11:27:00
A kérdést fel kellene tennünk, de nem látjuk értelmét. Na azért adjuk meg a tiszeteletet, és a sikerélményt: Emlékeztek még a Populär-ra? Mi is csak hiúságból, ha nem ismernénk, nem lehetnénk tovább büszkék magunkra. Ebből a formációból nőtte ki magát a mai Neo.…..
Konzervatórium Régiek új embere 2009.03.30 06:02:00
Ugyan van még néhány – normális körülmények között érdektelen – bizonytalanító tényező (pölö, hogy pontosan milyen mértékű támogatást is kért a szocialista miniszterelnök-jelölt az SZDSZ-től), azonban talán kimondhatjuk: a hátra lévő bő egy évben Bajnai…..
hángörienidiocc Ösztönzés? 2009.03.30 09:38:23
Gyurcsány ment, és hosszas kabaré, komédia és tragikomédia után érkezett Bajnai - legalábbis most úgy néz ki. Én a magam részéről, így frissiben, mindössze egy gondolatot szeretnék elmondani.Az Index.hu azt írja Bajnai leendő(?) csomagjáról, hogy:A lépések a munkára…..
Szabi tavaly nyáron biztonsági ajtót vásárolt, amiről hamar kiderült, hogy nem is olyan biztonságos, mint amennyibe került. 1 hónap után a zár tönkrement, a garancia ügyében a forgalmazó és a beszállító egymásra mutogatott, de a perrel fenyegtés végül hatásosnak bizonyult.…..
Fonak 2009.03.20 23:21:28
@handras: Körülbelül ezeket akartam leírni én is.
Azt meg nem tudom, hogy egyesek miért vesznek meg szó szerint minden szart. Szakadt csomagolásban. Ajtót szerelje be a gyártó, vállaljon garanciát. Ja, és legyen valami kis referenciája. Mert ez annyira nem olcsó ajtó volt, főleg ha megnézzük az ár-érték arányt.
Tizensok ponton záródó. Ja. Panelhoz létezik sokkal értelmesebb megoldás is. Persze azokra általában várni kell, nem megy raktárról. De könyörgöm, ez nem olyan, mintha venne egy széket vagy egy képkeretet a falra.
Így járt az emberünk. Legközelebb tudni fogja talán.
Buherátor alábbi sztorija bizonyítja, hogy mindig vannak kivételek. Persze biztosan megosztja majd a társaságot, hogy nem szabályosan járt el a rendőr, hiszen meg kellett volna büntetnie levélírónkat. Egy olyan világban, ahol most a válság a kedvenc szófordulat, talán egy kicsivel…..
Fonak 2009.03.20 21:07:53
@107!: Ez jó. Ilyen nekem is volt. Pécsett a Perczel utcában. megálltam a parkolóban, vettem a jegyet, és mikor visszamentem, ott várt a lelkes fiatal rendőr, kérte a papírokat. Pár perc nézegetés után komoly arccal, mintha baj lenne, szólt, hogy "Azt tudja-e hogy mindjárt lejár a műszaki?"
Majdnem egy hónap volt...
Teszem hozzá, ez egy szűk utca, amíg "intézkedett" jó kis tömeg összegyűlt, mert természetesen az út közepén állt meg az autóval, kikerülni képtelenség volt...
 :UPDATE: MyVip törölte a felhasználókat. Köszönöm! :UPDATE2: Újabb jelöltek. Mi kell ahhoz, hogy az ember úgy gondolja, hogy ő most átböngészi az összes 12-14 éves Budapesti csajt? Jelentős fáradtság, és egy kis kíváncsiság: vajon tényleg olyan merészek a mai…..
Subba Végre péntek: Picsa részeg 2009.02.13 12:27:00
Új értelmet nyert a picsarészeg fogalma. Videó a retardált rocker lányról, aki a seggén keresztül baszik be valami elképesztő állapotra. A feladat, amit meg akar aztán oldani nem nagyon sikerül neki. Háttérben a látványtól síró macskák vinnyogása, priceless. ..
Előre szólunk, nyissátok ki az ablakokat, kristálypoharakat és csillárokat fedezékbe. Következik az Ultimátum zenekar zseniális klippje, a Harcos. A szövegérthetőség nem 100-as, vagy kurva jó szövegíró az egyébként karosszérialakatos tuningfreak-nek kinéző énekes, mert…..
Anonim levélírónk ugyan nem nyújtotta hosszúra mondókáját, ám három beszédes képe sok mindenre magyarázatot adhat azzal kapcsolatban, hogy mért tart itt a magyar közlekedési kultúra. Nem hittem volna, hogy valaha is írni fogok nektek, de ez kiverte a biztosítékot: Érdekes…..
Fonak 2009.02.28 03:18:43
@Hurrá Torpedó: Nem, olcsóbb venni rendszámtáblát. 2-3 dollárért meg lehet venni és kb 5-ért elpostázzák Magyarországra
Fonak 2009.02.28 03:20:58
@a_királyfi_lova: Nem kötelező előre a rendszám, elég körbenézni. Csak meg kell lennie. Tipikus BMW-s dolog előre BMW jelet rakni. A rendszámtábla helyére. Igaz a 4x4 tulajok sem panaszkodhatnak.
Ezúttal a Best magazin hozta el nekünk a napi betevőt (a kép klikkre nagyul): A cikkból kiderül, hogy Tünde az egy okos ember, csak megfelelő összegért kész magából komplett idiótát csinálni, mint nyilván történt a jelen kétoldalas nagyinterjú esetében is. Mi mással…..
Fonak 2008.05.17 19:13:31
www.iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?tab=images&userID=9205322#
jányokkal című kép
de a verás képeket érdemes megnézni
nem tudom, hogy rémisztgetni akar, vagy valamit lát
Subba Megvan a Subba himnusza! 2008.03.27 14:34:00
Emlékeztek még, amikor pár éve az Anima Sound System remixelte (irtó pocsékul) a Himnuszt, mekkora politikai botrány és társadalmi felzúdulás volt belőle (persze a reklám jól jött az épp szétesőfélben és leszállóágban lévő popcsapatnak). Na de ez mindegy is, mert hála a…..
Annyi minden történik egy kis közösségben, hát még egy nagyban! Heti vicces: - Fideszke- Próbálj meg vele szemezni- Itt is- Magyar Pornó Színház- My father and me RÉGI JÁTÉKOS, ÚJ KÉP!!!- Fletó fiatalon megállóban- Rossz kutyus- Mire készül?- Anyám- Sokan megkérdezik mi…..
Tulajdonképpen azóta kavarognak bennünk az érzések, hogy előkerült az archívumból ez a fotó. Egyrészt mélységesen elkeserítőek azok a mélységes ráncok, másrészt mivel ez egy régi - körülbelül ötéves - kép, és nem nagyon nézzük Stah Micukó egyetlen megmaradt…..
- Napszemüveg minden helyzetben  - Csokiszirének - Gyümölcsöskosár - Pszichopatákra és aberrált kreténekre gyúrok - Pongó fogat ..