Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Galambos_Márton

48 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tárgyalónk elég sivár. Egy cserepes virág, a falon két verzió az első címlapunkból (ahogy akkor felragasztottuk, még nem volt parafa falunk) és egy méretes tévé videokonferenciához. A jelöltek egymás után érkeznek, és ülnek le a fehér, a székektől már kikoptatott fal…..
Délután csörög a telefonom. Mit viszek magammal este a CEU Business Schooljának könyvbemutatójára – hangzik a kérdés. Soros György is ott lesz, a biztonságiak aggódnak. Megnyugtatom a pr-est, hogy csak a telefonom lesz nálam, majd eléggé meglepődök a Greshamben, amikor minden…..
Fellegi Tamás négyoldalas interjút adott a Forbesnak. Minden nem fért el ott, már jelent meg a blogon kimaradt részt. Itt a második, egyben utolsó kiegészítés. Prezit használ? Elkezdtem, de azért az elmúlt húsz évben nagyon megszoktam a PowerPointot, egyelőre átmenetben vagyok…..
Fellegi Tamás interjút adott a Forbesnak. A lapban szó esik a kinti alapítványról, az amerikai zártkörű klubbokról és küldetéstudatról, illetve a magyar klientúraépítésről is. Itt egy kimaradt rész a Malévről, és az IMF-ről. Sokat utazik. Nem hiányzik a Malév? De…..
Vastaps. A Prezi budapesti központjában vagyunk. A meredek színházteremben 300-an jöttek össze, főleg diákok. Sztárokat látnak Árvai Péterben, Somlai-Fischer Ádámban, Fehér Gyulában és Balogh Péterben. Tapsolnak, ha megjelennek. Most ott vannak mindahányan, és élvezik. Ez egy…..
A Forbes címlapjait Magyarország legjobban őrzött stúdiójában fotózzuk. A KFKI-nak a budai Normafától jó ötperces autózásra lévő gigantikus telepén sugárzó anyagok is vannak. Falak, szögesdrót, marcona biztonsági szolgálat. Már bejutni sem egyszerű, de a fás, erdős…..
Egy körül érkezett és fél hatig a Fehér Házban volt pénteken Árvai Péter, a Prezi egyik alapítója és ügyvezető igazgatója. Az 5 és fél órából kb. 3-5 percet beszélt Obamával – mondta el a Forbesnak szombaton, telefonon. Árvait magával ragadta az élmény, Obama ugyanis a…..
Hosszú Katinkának hiányoznak a délutáni alvások. Amióta sportügynökséget alapított férjével, nem jut rá idő. Állunk a Zoonk Stúdió Bartók Béla úti műtermének előszobájában és beszélgetünk. Angolul, mert ott van a férje is. „Soha nem gondoltam volna, hogy Katinka…..
Mit gondol Csányi Sándor, az OTP elnök-vezérigazgatója az áfacsalás-ügyről? A Forbes címlapinterjújában rákérdeztünk, de a lapba nem fért be. Ezért is van blogunk. Forbes: A NAV korábbi alkalmazottja, Horváth András nemrég az ön támogatását hiányolta, amikor arról…..
Túllép az illendőség határain az, ahogy a MOL az elmúlt időkben a horvát kormánnyal kommunikált – idézte a Porfolio a horvát Hina hírügynökségen keresztül Ivan Vrdoljakot. A horvát gazdasági miniszter Csányi Sándor Forbes-interjújára reagált, amely szerint felajánlották…..
Húsz másodperc csend. Máshol is soknak tűnt volna, de Csányi Sándor irodájának bőrkanapéján érthetetlenül hosszú idő volt. Az OTP elnök-vezérigazgatója a jobb tenyerébe engedte az arcát, és gondolkozott. Az nem valószínű, hogy a kérdésemen, azt már végiggondolhatta…..
Aki fél éve még biztosnak hitte a helyét a magyar médiapiacon, ma már azon aggódik, hogy ki lesz az új tulaj. Egy év múlva gyökeresen más háttere lesz a hazai médiacégeknek.  A médiavilág döntéshozói és dörgölőzői évente kétszer összegyűlnek Siófokon, hogy…..
Egy szakember szerint Budapest egyik legizgalmasabb projektje áldozatul esett a gányolásnak.Többször írtam már a CET-ről, ami szerintem most az egyik legizgalmasabb budapesti projekt: merész, eredeti, mégis esztétikus, tetszik a funkciója, az a szerep, amit betölthet a IX. kerületben…..
Galambos_Márton 2011.01.12 11:50:48
  Szombattól keddig tart az MTV óbudai központjában az nemzetközi INPUT tévés fesztivál. (AHírszerző és a Kreatív már írt róla.) A világ legjobb közszolgálati tévés alkotásait (dokuk, riportok, tényfeltárások, stb.) vetítik négy napon át,…..
A tegnapi jövőnéző, lamentáló poszt után, itt a baloldali térfélről szóló rész.A Népszabadság sorsa legizgalmasabb. A több éves vergődés (példányszámcsökkenés, hirdetési bevétlek eltűnése) után két tényező jelenthetne esélyt a lapnak. Nyolc év után újra ellenzéki…..
Nagy nevek az Antagonon. Martin József Péter elemzése után, jöjjön Vajda Éva cikke arról, hogy mit kezdett a sajtó 2009-ben a H1N1-gyel.  A média "a legtöbb kérdésben a felvillantásnál maradt, elültetve bennünk, médiafogyasztókban a kételyt, és nem járt utána annak,…..
Galambos_Márton 2010.02.19 12:06:26
Az ország korrupt, de ez nem baj, mert nem érthető pontosan hogyan, és egyébként is olyan játékos az egész. Az m1 kevés nézőjének ez maradhatott meg a vasárnapi A szólás szabadsága után, amiben Kovács Árpád, Hack Péter és Fodor István (volt Ericsson vezér, Bölcsek…..
Címlapján hirdeti a HVG, hogy a lap 65. oldalán a csujjogatásról, mint döntés-előkészítésről ír. Ott azonban csak egy olyan cikket találtunk, ami egy pátyi, nem túl izgalmas, népszavazásról szól. Hol itt a csujjogatás? Hol van a lapban egyáltalán csujjogatás? Most…..
A Reakció és a Comment.com után nem akarnánk túl sok bőrt lehúzni az innen is, onnan is különösen szerencsétlenre sikerült Duna tévé vs. Apáti-Tóth Kata vs. normális ország versenyfutásból, de:  Hogyan lehet egy adás után kitenni egy riportert? Amikor felvették nem…..
VENDÉGPOSZT. A The Economist – igen, az a bizonyos, minden hetilapok legpatinásabbika – legutóbbi számba bekerült egy olyan cikk (a lap hagyományaihoz híven név nélkül), amely minden bizonnyal kiütné a biztosítékot szinte bármely magyar szerkesztőnél. Az…..
Könnyen lehet, hogy 2011-ben olyan főszerkesztője lesz a Népszabadságnak, akit nem a szerkesztőség választ. Akárhogy is olvasom újra és újra az e-masa hírét, ez következik belőle. „Az 1,5 millió forint értékű aranyrészvény vétójoga egészen addig fennmarad, amíg a lap…..