Regisztráció Blogot indítok
Adatok
silvamarius

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarországon korán felnőttszámba veszik az embert, olyan szempontból főleg, hogy már egy gyerekkel is éppen olyan parasztok a boltban, mint egy kifejlett Naiv Ügyféllel. A Homárnak persze kevesebb gyerek írja meg az élményeit, mint szavazókorú, ezért külön üdvözöljük a 14…..
silvamarius 2009.11.17 02:49:42
@gabest1: egy hétig koptassanak, megeszed te még a vasszeget is.
Igaza volt a kicsákónak.
Mandiner blog Propaganda 2009.11.03 14:01:00
    Tudatos pártstratégia a jobbikos kommentelők internetes propagandája, derül ki egy írásos dokumentumból, ami az Index birtokába került. Nem lepődtünk meg: nekünk is csiripelték már verebek, hogy írásba foglalt útmutató alapján szállták meg a magyar online…..
Bár a 2010-es választás, mint az előző írásból kiderült, megítélésem szerint a főhatalom tekintetében eldőlt, mindez nem jelenti azt, hogy a voksolás kapcsán ne beszélhetnénk jelentős tétről. Ha abban biztosak is lehetünk, hogy a legtöbb mandátumot (ami józan számítás…..
Tetszenek még emlékezni a Z+ emlékezetes botrányára, amikor jókedvű és minden bizonnyal jó szándékú technikusok kiszivárogtatták azokat a videókat, amiken a tévé akkori üdvöskéi, köztük az azóta egész szép tévés karriert befutott Lilu meg Sebestyén Balázs illetve a…..
tvblog Összecsap az RTL és a TV2 2009.10.10 00:42:00
Till Attila vagy Stohl András? Nacsa Olivér vagy Ördög Nóra? Talmácsi Gábor vagy Oroszlán Szonja? Létezik ember e földön, aki képes lenne ezen, jelenleg ellendérdekelt duókból választani magának, tehetném fel a pusztán költői kérdést. De félre a tréfával,…..
Folytatván a tegnapi írásomat, tegyük fel, hogy a Facebook valóban lenyomja az iwiw-et. Lássuk be, erre minden lehetősége megvan. Az iwiw alig változik, egy olyan nagyvállalati csapdában vergődik, ahol a gyors reagálás hónapokig tart, és egy-egy komolyabb fejlesztés évekig. Egy…..
silvamarius 2009.09.24 23:35:48
@ElPadre: valami ilyesmit akartam írni én is.
Kedden már nem került adásba A tévé ügyvédje és a port.hu szerint két hétig még nem is fog. Az ok az lehet, hogy a köztévétől a jövő évi költségvetés tervezete elvonna 7 milliárd forintot, azaz a büdzsé egynegyedét, továbbá meghiúsult a tervezett beruházási…..
Ismét lecsapott a gyilkos ötforintos: most kaptam egy levelet Octaviától, a Naiv Ügyféltől, aki 1995-re 2000-et adott a pizzafutárnak. A futár ezután - valószínűleg, mert az akciót senki se látta - leszakította a névkártyáját a levélszekrényéről, bosszúból. Íme a…..
silvamarius 2009.09.22 22:32:16
@warezspam: direkt megkérdezték tőle h van-e kétezrese. Besz*pta a futár, nagyon helyesen. Take it easy.
silvamarius 2009.09.22 22:43:22
@Jankove: pedig az. Aljamunka. Hr-es vagyok, én is kirúgnám.
@six76: elfogytak az érvek, lépjél aludni. Reggeltől sok pizzát kell kiszállítanod :D
silvamarius 2009.09.22 23:20:03
@Jankove: mondod a futószalag mellől? ;) (Az egyik szakma amibe a legtöbb lóvét kell belerakni, hogy legyél valaki, mivel viszonlyag új a szakma és nagy a konkrencia. De ez már tényleg abszolút nem ide tartozik.)
5 Ft borravalót kapott (ami így magában tényleg gáz), amin felb@szta az agyát, bár nem kellett volna, ezért lett kirúgva. Majd felveszik máshova futárnak, ahol tanul magán uralkodni. Ennyi. Csáó
Na, aki eddig csak a képeket nézegette a Story magazinban, azt is csak messziről és hunyorogva, az a Tv2 új valóságshow-ján nagyon meg fog lepődni: mert minden hétköznap este kiderül, hogy a magyar celebek ugyanolyan átlagosak, mint megannyi autószerelő, banki ügyintéző, óvónő…..
Székely Viola Csilla, a Britain’s Top Model című modellválogató verseny legújabb évadában több száz jelentkező közül végzett az ötödik helyen. Angliában élő magyarként nem volt könnyű dolga a műsorban, hiszen amikor melegedett a helyzet, a többi lány azonnal elővette…..
Egy ország mondja: nem azt jelenti Gábor, hanem azt hogy menjetek... Ezzel nem állítjuk, hogy az SZDSZ-t az LMP szivatta meg, de faragtak, farigcsáltak. És ezzel már teljesítették az elvárt minimál programot. Piros haj van, Schiffer András van, bejutás nincs. De legalább a politika…..
dharmawantsme 2009.03.18 16:50:00
Sziasztok! Mára már elkészült a felirat! DH 5X17: http://mirror.donsystem.hu/old/index.php?fnev=desperate.housewives.s05e17.hdtv.xvid-xor.hun.srt&action=letolt&datum=1237388367&status=send Jó szórakozást! Klassz rész volt. Előzetes is van (ami most kicsit spoileresebb, mint…..
silvamarius 2009.03.24 20:31:32
@kaamir:
Az ABC szerint március 29-én is lesz :?
Még 5 rész van az évadból.
silvamarius 2009.03.24 20:33:22
"Mi olyan szocializmust akarunk, amely megtisztul a múlt lerakódásaitól, s ugyanakkor örökli mindazt a legjobbat, amit elméletünk megalapítója hozott létre, ami megtestesül népünk munkájában és erőfeszítéseiben. Olyan szocializmusra van szükségünk, amely az egész világ…..
Ez most nem politika. Jópár évvel ezelőtt volt egy olyan adó, hogy Radio Bridge. Igényes zenéket játszottak többféle stílusból. Akkoriban messze ott lehett hallani a legtöbb rockzenét, hát sűrűn volt odaállítva a kocsiban a rádió. Aztán egyszercsak bejelentették, hogy profilt…..
dharmawantsme 2008.12.10 22:40:32
Sziasztok!Még egyszer bocsánat a csúszásért. Sikerült befejeznem :)DH 05X10 felirat: http://www.feliratok.org/letoltes.php?id=7743&nev=Sz%C3%BCletett%20feles%C3%A9gek Jó szórakozást mindenkinek! Köszönöm a türelmet!..
silvamarius 2008.12.11 11:18:04
Chris Martin, a Coldplay énekese elmondta az angol Daily Expressnek, hogy még egy évet ad a zenekarának, addig kisajtol belőle mindent, és 2009 végén fel is oszlatja. A jelenleg 31 éves Martin nem gondolja, hogy még két év múlva is ebben a csapatban kéne zenélnie, és be akarja…..
 Beszélünk itt állandóan, hogy mennyire érdemein felül reprezentált az SZDSZ, arrogáns és korrupt az MSZP, programtalan és demagóg a Fidesz. Az MDF-ről nem beszélünk, mert csak egy nagy nulla kilométerkőbe vésett Dávid Ibolya van, meg egy hosszú lista, hogy kit nem segíti…..
Agónia és extázisKülön-külön látjuk a csajokat, ahogyan éppen mindenki öltözködik. Kiderül Danny barátjuk eljegyzési bulijára mennek. Mikor már mind a négyen együtt vannak, kiderül mindenki lefeküdt már Dannyvel, kivéve Charlotte, ő csak az egyik mellét mutatta meg neki.…..
comment:com Mentsük a kanalakat! 2008.05.03 15:08:00
A sportot letudtuk délután, maradtak a filmek, sorozatok, néphülyítő bűvészműsorok és tehetségkutatók estére - lássuk miből élünk! Egy kora délutáni filmmel kezdünk, mégpedig az m2 Thomas Crown ügy című darabjával, amit azért emelünk ki, mert ez nem a Pierce Brosnan féle…..
Az óriásplakátkampány tulajdonképpen bejött: nem tudom, egyébként nekiállok-e valaha is megkeresni a televízión a Story Tv nevű csatornát, amiről eddig azt sem tudtam, hogy van nálunk. De ide tért vissza Havas Henrik a róla elnevezett műsorral, szóval hangoltam, azon gondolkodva:…..