Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Péter G. György

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ön tudja kedves Olvasó, hogy melyek a lakásvédelmi rendszerének gyenge láncszemei?   Remélem igen, - de ha mégsem akkor olvassa el írásomat és tájékozódjon. Már csak azért is érdemes képezni magunkat, mert a profi betörők is ezt teszik... Mit sem érnek a méregdrága…..
Péter G. György 2014.11.10 14:07:24
@cenzuratroll bosszanto: Ez egy jó eszköz... :-). Régen élek Dél-Amerikéban ( is, meg itt is ), ott elléggé elterjedt, pedug néhol még nálunk is kicsit vadabbak a viszonyok.
Péter G. György 2014.11.10 16:39:52
@Szelid sunmalac: Abszolút nem vitatkoznék, de :

1. Valószínűleg még nem találkoztál ilyen cuccal a valóságban, csak képen, de kérlek hidd el, hogy a tettes ( betörő/rabló ) első reakciója nem a "szellőztethetnénk egyet itt " lesz :-), de ha mégis, sz elég létványos dolog szóval ha más nem, a tűzoltó általában befut. Mindemellett nem egy elműködésre elég a benne lévő töltet, így ha az "inger" fennmarad, a működés ismétlődhet ciklikusan. Kombinálható stroboszkóppal ( az egész köd villog ilyenkor, ld. száloptika ), szirénával a fokozott hatás kedvéért, de erre általában nincs szükség, de sokszor már a meglévő rendszer tartalmazza.

2. Az oldal egy "under construction" állapotú lap, , kb. 4-5 nap és műkszik rendesen ( a Face oldalon azért sok infó van ), az eszköz még nagyon új itthon. Árakat fel lehet sorolni, de nem teljesen korrekt, hiszen a költségeket nagyban befolyásolja a védendő helyiség nagysága, alaprajza, meglévő tech, stb. Egy átlagos családi ház 1 szintjének a védelme olyan 300.000 Ft körüli bruttó pénz.