Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Műhód

8 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az sem jelent mindig garanciát, ha az ember hosszú, alapos tervezés és tájékozódás után indul neki a világnak. Erre példa a mai poszt is, melynek szerzője, ana Kanadában próbált meg boldogulni, Érte pár kellemetlen meglepetés... „Elsősorban azért írom meg történetemet,…..
A Magyar Televízió a közmédia új rendszerében kiemelten figyel arra, hogy minőségi, pártatlan, naprakész és az állampolgárokat mindenben kiszolgáló hírszolgáltatást nyújtson. Munkatársaink szakmai felkészültsége, elhivatottsága a garancia arra, hogy nézőink mindig…..
Bár még nincs vége az évnek, az biztos, hogy nálam tévés produkciók tekintetében a Top5-ben benne lesz a Spektrum TV saját gyártású természetfilm sorozata, A Láthatatlan Madárfotós, amit karácsonykor mutat be a csatorna. Hogy ez így lesz, már júniusban sejtettem, amikor egy…..
Méltó döntő volt, mert- a világ két legjobb teniszezője több, mint 4 órás, 5 szettes mérkőzést vívott- az egyikük 13-szoros GS bajnok, a másikuk meg a világ jelenlegi legjobbja- mind a ketten megérdemelték volna a győzelmet- az elmúlt 23 GS tornából ők nyertek 19-et- Rafa…..
Hát wimbledoni döntő aligha.Nem azért, mert ez a két ember ne tudna ilyet bármikor, vagy az egyik nincs formában, vagy valami hasonló, hanem mert olyan csak egyszer volt.Jó, kicsit jobb azért éppen lehet:)De azért valószínűbb valami egyszerűbb meccs, ha annyira talán nem is…..
Salakblog - Minden, ami tenisz No.1 2009.01.31 10:55:00
Serena visszavette azt, ami az övé.Ő a világelső.Azt hiszem, hogy a többiek csak ideiglenesen vezették a világranglistát...
Serenát egy Grand Slam döntőben csak úgy megverni nem lehet. Ahhoz valakit Venusnak kell hívni, esetleg Sharapovának. Vagy annyira pimaszul teniszezni, mint Marat tette, 2000-ben a US Open döntőjében, bizonyos Pete Sampras ellen. De Dinara nem Marat, Dinara Dinara.Ha Marat lenne, nem lenne…..
Műhód 2009.01.31 10:55:47
@FedererRafa:
Kispajtás!
Egy másik dimenzióban tekereg az agyad.
Oda kéne inkább írogatnod!
Műhód 2009.01.31 11:03:56
@FedererRafa:
Biztosan van olyan fórum, ahol szalonképes vagy ezzel a stílussal.
Szegény Szerénke valóban szerencsétlen alkattal rendelkezik ehhez a játékhoz.
Éppen ezért is zseniális, hogy a nagy testével is ilyen eredményes.
Salakblog - Minden, ami tenisz 5:14 2009.01.30 20:04:00
A nagy döbbenetben elsiklottunk a tény felett, miszerint Rafa és Nando elődöntője minden idők leghosszabb Ausztrál Open mérkőzése lett. 1991-ben vívott Boris Becker és Omar Camporese egy 5 óra 11 perces meccset Melbourne-ben, ezt most három perccel múlta felül a két spanyol. A…..
Szlovák Paradicsom, Slovensky raj Eredetileg: Felső Magyarország Paradicsoma                                                      A terület vitathatatlanul a Kárpát-medence legszebb tájai közé tartozik. Hajts Béla (1872-1926) a Kárpát Egyesület Iglói Osztályának egykori elnöke nevezte…..
  „75 méteres létrarendszer, olyan létrákkal, amikről oldalt is le lehet csúszni!”„Csak tökéletes fizikai állapotban, szédülésmentesen szabad rá vállalkozni!”„Végzetes balesethez elég egy rossz lépés!”  Ilyen és hasonló intelmekkel…..
Élménybeszámoló azoknak, akik kihagyták ezt a szuper programot és a kellemes emlékek felidézéséhez azoknak, akik eljöttek velünk. Válogatott képekből az illusztrációt megnézhetitek a galériában.Már tavaly október vége óta, mióta megjöttünk az előző kirándulásból,…..
Egy korábbi posztban már utaltam rá (sajnos több kommentező által félreértett módon), hogy bár mélységesen egyetértek azzal, hogy a BKV nem akarja engedni a bliccelést, nem biztos, hogy a 21. század Európájában erre a legcélravezetőbb, leghatékonyabb, legszínvonalasabb…..
Állítólag tüntető ováció fogadta Sas Józsefet a Mikroszkópszínpadon, amiért felfügesztett börtönre ítélték, vagy talán, mert mégsem kapott Kossuth-díjat. A Vasárnapi Bors szerint sokan be sem fértek a színházba, a közönség állva tapsolt, a politikai csasztuskák…..
Most foghatja a fejét az egyre teknőcszerűbb tinibálvány: kellett annyit farosszériázni a magyarságnak, most alig tudunk kikászálódni a szar szóviccek alól. Én a munkahelyemen igazán szokva vagyok az ilyesmihez, de a gyermekeit kiságyukban sósavcsöpögtetéssel lazító mama képe…..
Akárhogy számolom, nem jön ki. Mert ugye január 31 napos, február 28, utána március 31, ujjak és ujjközök, ahogy az oviban tanították, kivéve persze júliust és augusztust, mert ugye Augustusnak is ugyanolyan hosszú hónap járt, mint nevelőapjának, Julius Caesarnak. De hát ezzel…..
Kepes most jól megmondta a Tv2-nek, meg odavágott személyesen Bárdos Andrásnak is. Ráadásul a Tv2 Mokka című műsorában, a folyamatosan hárító Jakupcsek Gabriella előtt. Kepes szerint a Tények tényszerűen hazudott, és etikátlanul ferdített az otthonszülés szabályozásával…..
  A Hernád-áttörés A Hernád – áttörésről jó tizenegynéhány évvel ezelőtt hallottam az öcsémtől.Gyönyörű, de veszélyes hely. Vad kanyon, amit a sziklákba épített vaslábtörlőket idéző sziklatálcák, láncok, doronglétrahidak segítségével lehet…..
 A Nagy Sólyom-völgy (Velky Sokol) Ez a kanyon nagy kedvencünk.  Azért, mert zöld, mert a legvadregényesebb, mert a leghosszabb, mert legtöbbször itt áztunk ronggyá, mert itt a legtöbb bedőlt fa, mert normál vízállás esetén is itt ugrálunk a legtöbbet a patak…..
        Csingó -Tamásfalvi kilátó - Fehér patak – Klauzy tó – Fehér patak – Csingó(Cingov - Tomásovky vyhlad - Biely potok – Klauz y - Biely potok – Cingov)6 órás könnyű túra Csingó a Hernád-áttörés…..
        A Zejmár szakadék. (Zejmarska roklina)-Könnyű túra- A Paradicsom déli részén Dedinki közelében, Mlynki-Biele Vody települése szélén található a Zejmár Józsefről elnevezett kanyon.A Zejmár szakadék megmászása –a…..
  A két kedvenc egynapos túrám a Szlovák Paradicsomban. Egyik egynapos túra: Cingov – Cingov (Csingó)   A Csingói parkolóból sétálunk le a Hernád felé. Lent egy gyalogoshídról lepillanthatunk a Hernádra. Mai túránkon Csingóból a Hernád-áttörés…..
Szlovák Paradicsom BEKÖSZÖNTŐ 2007.08.14 16:56:00
  Sziasztok!  Pistikével azzal a céllal hoztuk létre ezt a blogot, hogy megosszuk Veletek a SzlovákParadicsomban és környékén szerzett tapasztalatainkat.Túraútvonalakat, a szűkebb és tágabb környék látnivalóit mutatjuk be főként a sajátélményeink alapján.Ezeken…..
comment:com Győzike akció-sci-fi 2006.10.30 17:00:00
Hát igen, Győzike. Persze gagyi, moslék, szemét, és így tovább, de azért érdemes belenézni legalább azért az egy aranyat érő mondatért. Győzikétől azt kérdezik a helyi romák, hogy mi a programod? Erre Győzi válasza: majd, ha kapok bizalmat, akkor lesz program is. És mennyire…..
Hogy miért ér meg harmincmilliót a Tv2-nek, hogy bemutassa Zalatnay Cinit, ahogy kicipeli a melleit a börtönből? Hogy a Napló stábja miért forgat ezúttal szemétgyűjtésre, patkolódíj-fizetésre, vagy kutyaszar-lapátolásra buzdító propagandafilm helyett jópofa reklámot a magyar…..