Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr.Helyesi

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz Hé, Viktor! 2015.12.10 13:53:55
Dear prime minister, kedves Viktor!   Hóvarjú? Igazán nem táncolni vagy rodeózni akarok harcokban megfáradt idegrendszereden, de a napokban történtek után úgy érzem szólnom kell: EZ ÍGY NEM JÓ!  Jú nó, bogaram, minálunk Júeszében az nem úgy megy, hogy a közbeszerzésen…..
- Apúúúúúúúú! Tudod mit kérek karácsonyra? - Mit, kislányom? - A közbeszerzést! - Ugyan, azt nem lehet. - Neked mindent lehet! Te meg tudod változtatni a múltat ha kell, és mi akár november elsejétől ismét indulhatunk közbeszerzésen. Pityu örülne, én meg írnék egy…..
Iszonyú. Vicces. Röhejes. Annyira de annyira szívesen írnék valamit kedvenc kapitányom és a választók - a politika és köznép internetes találkozása -  Tumblr kalandjáról, de a röhögéstől egyelőre nem tudok :-D     Átkattintasz, görgetsz lefelé serényen és a…..
Mr.Helyesi 2015.11.23 02:44:54
@Imola Helyesi:
No, anyjukom, megint előadtad magad.
Mikor veszed észre, hogy mennyire cziki vagy?
Varánusz Orbán paranoiája 2015.11.07 09:09:35
Viktorunk üldözési mániája nem új keletű. Mégis meglepő, hogy a legváratlanabb pillanatokban kerül elő, mint tegnap egy látszólag ártatlan Navra interjúban: "Azért itthon korábban összerakta a hátországát. „Navracsicskák” hálózata, Nézőpont Intézet... Azt nem…..
Mr.Helyesi 2015.11.07 09:32:55
@látjátok feleim szümtükkel:
Apósom is kommunista!
Azért szeretem én ezt a mi baloldali ellenzékünket, mert vagy néma kussban szemlélik Viktorunk ügyködését - lásd: pozitív semlegesség - vagy ha életjelet adnak magukról akkor is egymással vesznek össze. Azzal az ábránddal, hogy ezek egyszer valami értelmeset is fognak csinálni,…..
Mr.Helyesi 2015.11.06 20:52:15
@gazoló:
Kérem a családi VHS kazettákat személyiségi jogaink rá való tekintettel törölni!!!
Le lehet nyugodni a picsába, a Nagy Kérdés nem kérdés többé: Viktor megnevezte az utódját. Oké, nem mondta ki konkrétan, hogy lázárrogánpéter, de azért a leírás amit adott róla eldöntötte a kérdést. Legalábbis szerintem. 52 éves lesz mindjárt, áll a stadizóleum, Viktor…..
Mr.Helyesi 2015.10.13 15:08:10
@Baszki, nincs már mit ellopni...:
Elnézést a feleségemért, buta egy liba, viszont sokat okoskodik.
Öreg oligarcha szívatóval indul, de ha felveszi a fordulatot és bepörög, ki tudja mi lesz a vége. Márpedig úgy néz ki, Nemzeti Lajosunk bepörgött, és az átdisznólkodott évtizedek után kerékkötője lenne a nernek. Rajta, pontosabban a kénye-kedvén múlna, hogy van aznap…..
Mr.Helyesi 2014.11.27 15:19:09
@hacsaturján:
Juhéjjjjjj, vegyed, vigyed a banyát !
Még tanú is szívesen leszek !
A korrupciós-diplomáciai botrány kellős közepén kitanáta' kormányunk mi lehet az az egyetlen dolog, amitől egyszerre kapna agyfaszt az összes külföldi korrupciókritikus és a hazai közvélemény is: A ne zavarj, épp lopok törvény után januártól jön a szabadabb lopást segítő…..
Mondták nekem páran, hogy adjunk egy esélyt ennek a Gergőnek, majd bizonyít. Na, ez elsőre sikerült is. Az zuglói önkormányzat alakuló ülésén személyesen akadályozta meg, hogy az éhezők viadala pokol elszabaduljon: Nem kellett őt kísértésbe vinni, odatalált egyedül is, és…..
Mr.Helyesi 2014.11.19 17:02:50
@Imola Helyesi:
Gyere haza, sokat ittál. Látszik, hogy nem bírod, és csak kiröhögnek itt is.
Mr.Helyesi 2014.11.19 17:26:58
@hacsaturján: @Spániel:
Viszem, viszem. És bocsássatok meg neki, amióta esik-kel szegénykém a vak komondoron, azóta nagyon nehéz neki.
Na, tökfejek, például ezért szar a nerista kontraszelekció. Mert egymás között elképzelni sem tudjátok, hogy lehet valami máshogy, reagálhat valaki másképp, mint Móricka elképzeli.  Ez az ember nem Jóbarát André:         Lehet a reklámadós meakulpa megtette a…..
Mr.Helyesi 2014.11.11 13:59:54
@Imola Helyesi:
Imádom, amikor ilyen kis dühös vagy, szívemcsücske. Ilyenkor vagy nekem a legszebb!
De nem tartalak fenn munkaidőben: adj a libsi bandának, hogy tuggyák hol lakik a Magyarok Istene!
Mr.Helyesi 2014.11.11 13:52:55
@doggfather:
Kikérem magamnak, h családunk fenntartóját munkavégzése miatt és főleg közben kritizálja, neki rendes kereső foglalkozása van, amit nem veszíthet el!
Egy világ választott el tőle. Nem értettünk mi egyet szinte semmiben. Máshonnan jöttünk, máshova mentünk. Mégis nagyon sajnálom, hogy ilyen fiatalon elment. Az utunk csak egyszer keresztezte egymást. Márciusban a Blogalization bloggervita után odajött hozzám, és kicsit feszengve…..
Mr.Helyesi 2014.11.10 11:48:27
@rupertwinston:
Azért sikerült a nekrológ címében is lebuzizni. Sokkal több volt ő, mint melegjogi aktivista