Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eveMarlowe

0 bejegyzést írt és 78 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Picsába a fogadalmakkal, ma mindenkiről leírom, hogy mennyire néz ki hülyén, szóval Ördögh Nórit ma nagyanyámnak öltöztették, oké, a negyvenes évekbeli nagyanyámnak, de akkor is. Még Majka is reménykedik abban, hogy leszakad róla a ruha, és csak igazat adni tudok: jót tenne a műsornak. Elhangzanak a…..
Teljesen érthetetlen, miért van betojva a teljes magyar kormányzat a Sátántól Soros Györgytől, a rejtőzködő magyar milliárdosok egyikétől, hiszen a palinak alig van annyi pénze, hogy a leggazdagabb magyarok 100-as listájára valahogy felférjen. Hatmilliárd forint, ennyi pénze van csak, ebből…..
Egy dolgot szoktak látványosan elfelejteni a tévés kreatívok: attól, hogy valaki ún. közepesen híres köcsög, még nem biztos, hogy vicces, az pedig korántsem tuti, hogy ha a párja is bekerül egy műsorba, akkor ő is vicces lesz. Ezért veszélyes műfaj a celebpáros vetélkedő, és többek között ezért sem…..
A csavarlazító nem egy jó dolog. Illetve de, csavart lazítani, arra tuti jó, ara találták ki, gondolom, a neve is onnan van, de szipuzni vele nem jó. Szipuzni eleve nem jó, szétkúrja az agyadat, meg úgy amúgy mindent a szervezetedben, szóval isten ments, hogy még egyszer, de igen, volt olyan, hogy…..
eveMarlowe 2016.05.02 11:35:21
@penna: Szerintem mindig :D Erre példa: néztük a Férjemmel a Virtuózokat, egyszer csak azt mondja nekem: "Nekem annyira nem tetszik ez a Miklósa Erika!" Mondom neki, hogy azért, mert úgy néz ki, mint Rubint Réka, erre ő: "Basszus! Tééééényleg!" :D :D
Akik a '90-es években voltak gyerekek, azoknak kétféle emlékük van a korszak rajzfilmjeiről: Antall József halálakor félbe szakadt a Kacsamesék, a Cartoon Network rajzfilmjeiből pedig kiválóan meg lehetett tanulni angolul. A Cartoon Network az ezredforduló előtt a szórakoztatóipar emblematikus…..
Az M4 Sport a köztévé utóbbi 25 évének legsikeresebb vállalkozása, a több tízmillió forintért vásárolt sportjogokkal valóban olyan tartalmat tudnak képernyőre pakolni (nem az NB1-re vagy a Megye II-re gondolunk), ami érdekli a nézőket, a BL-meccsek, a magyar válogatott selejtezői és a Forma-1 a…..
Freddie nyerte A Dalt, vagyis ő indulhat el a 2016-os Eurovíziós Dalfesztiválon. A döntőben a zsűrinek négy előadót kellett kiválasztania, közülük került ki a végső győztes. Így Freddie, Oláh Gergő, a saját dalát technikai problémák miatt kétszer eljátszó Kállay-Saunders András és Petruska között…..
Ha minden igaz, szarban van a Class FM Morning Show című műsora, illetve a műsor miatt a három műsorvezető, illetve a műsor és a műsorvezetők miatt a Class FM. Az NMHH ugyanis valamiért kinézte magának Simicska Lajos rádióját, pontosabban a Morning Show december 30-i és január 4-i adását, és…..
eveMarlowe 2016.02.19 10:03:36
Elérkeztünk az utolsó elődöntőhöz a Dalban, így jövő héttől már szelektíven hallgathatunk rosszabbnál rosszabb zenéket. Az előző két adáshoz képest most nem domináltak a kertévés tehetségkutatós előadók, volt viszont nagyon klassz cigányzene, némi Django…..
eveMarlowe 2016.02.09 11:18:29
@évisokk:
Nekem is tetszett, rögtön bemászik az ember fülébe. Ilyenekkel lehet egész jó helyezést elérni.
Belterjes dagonya, kihűlt lábvíz, gátlástalan önpromó, nézőmaximalizáló, bűnös testiség. Nagyjából ezekkel a kulcsszavakkal lehetne jellemezni az év legnagyobb durranásának beharangozott Hungary's Got Talent második élő show-ját.   Horgas Eszter ezúttal nem pakolta ki a…..
eveMarlowe 2015.12.08 09:13:10
@Transylvanianmixedgrill:
Köszi! :) Kíváncsi leszek a következőre is, mmint nézettségre, nem a műsorra :P :)
A kommentelők azt hiszik, egy kritikusnak vagy tévével foglalkozó bloggernek semmi más nem okoz kéjesebb örömöt, mint egy bukott, vagy rosszul sikerült tévéműsor. Mert milyen jó fikázni, ugye. Kurvára nem így van. Nekünk ugyanis néznünk kell ezeket a műsorokat, és sokkal jobb…..
Mintha csak összebeszélt volna az RTL és a TV2, a Got Talent szombati adása után a Sztárban sztár vasárnap untatott halálra, pedig a műsor ne volt sokkal rosszabb, mint a múlt heti, sőt, egyszerűen csak most lett tele a tököm vele és jutottam el oda, hogy a következő két hetet…..
eveMarlowe 2015.11.09 10:22:20
@Mostanában: Lájkolom, zseniális!!! :D :D
Én egy szórakoztató műsoron röhögni akarok. Nem elmélkedni, nem elgondolkodni, nem jobb emberré válni és tanulni valami Nagy Dolgot, megtudni magamról, esetleg a világról valami olyat, hogy a fal adja a másikat, lófaszt. Röhögni akarok, és kész. A magyar tévék műsorán…..
Ahogy azt sejteni lehetett, és meg is jósoltuk: Király Viktor a The Voice legutóbbi párbajadásában alulmaradt csapattársa, Jordan Smith-szel szemben, Adam Levine mester inkább a fiatalabb srácot vitte magával a jövő héten élő adássorozatba. Van ám itt még valami. A The Voice…..
eveMarlowe 2015.10.27 10:26:44
@Ronald:
És már most teltházas koncertet adott vagy fog adni New Yorkban, szal szerintem ő már nyert is :D Hajrá neki!
Mindig igyekszünk figyelemmel kísérni a közmédia saját zenés műsor próbálkozását, A Dalt, aminek ugye annyi a lényege, hogy Rákay Philip, Csiszár Jenő és a szakmai grémium eldönti, hogy szerintük milyen dallal ildomos indulni egy olyan komoly zenei eseményen, mint az…..
A Sztárban sztár az a tévés formátum, ami viszonylag egyszerű elvek mentén működik: ismert énekesek hülyét csinálnak magukból, mi meg röhögünk rajtuk. Az egyes produkciók mellé kellenek persze felvezető kisfilmek a felkészülés nehézségeiről, a magas sarkú cipőben…..
eveMarlowe 2015.09.28 13:49:45
@mézescsók:
Igen, igen értem én és igazad is van, hogy elsőre szerencsésebb lenne, ha könnyebben emészthető előadók még könnyebben emészthető számait választanák! Mert mégiscsak igazságtalanabb, ha már az elsőnél megszívja az illető és ezzel együtt ki is esik...Mert ugye Bereczki anno ugyan megszívta, de utána első lett. Lehet, hogy Janza Kata is így lett volna, szóval ezért tartom unfair-nek ezt az első adás után már ki is esik valamelyik játékos dolgot.
Azon lamentáltam, hogy az első három adás során ugyanúgy lehetne szavazni és a 3 adás átlaga alapján esne ki a legrosszabb, vagy a 3 legrosszabb vagy mittomén. Így már azért csak kiderül, hogy kinek van hozzá affinitása, meg 3-ból csak lesz olyan, ami nem szívás. Na de értitek, szóval nagyobb az esélye, hogy kiderüljön ki tök béna alapból az egészhez.
eveMarlowe 2015.09.28 14:16:35
@Paleee:
Igen. Minden.
eveMarlowe 2015.09.29 11:34:44
@RobiLya:
Most komolyan Varga Viktor? Mohammed Fatima? Biga? ...
Naszóval a vége. Ez most nem lesz egy hagyományos, rendes hogyvolt, mert az élő kibeszélőben mindent kitárgyalt a kedves-lelkes közösség és a visszajáró trollsereg, amit gondolt, szóval minek. És őszintén szólva kibaszottul el is fáradtam már, jó lesz már egy olyan reggel,…..
eveMarlowe 2015.06.01 10:37:16
Már látom a fényt az alagút végén, igaz, ahogy közeledek felé, Gólem áll benne térdig érő fosszínű halászgatyában és mélyen kivágott, molyrágta pólóban, a kezében egy Éden Hotel feliratos kártyával, és azt mondja, hogy a lakók a 34 555. napon vannak túl, Botox és…..
eveMarlowe 2015.05.29 11:12:20
@Bujumburi:
Hát van már benne jóóóó nagy tapasztalata ;)