Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SoylentGrün

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
autózz! Mazsolarajzás 2017.04.16 20:48:07
Húsvét van. Ezt több dologból lehet tudni. Egyik a naptár, a másik az, hogy rajzanak a mazsolák. Hetvennel az autópálya belső sávjában, hússzal lakott területen. Azt sem tudják, hol vannak. Nem érti, miért villogják-dudálják le a fejüket, fogalmuk nincs a KRESZ-ről, de van jogsijuk, van…..
Évtizedek óta imádjuk a Kinder-tojást, naponta gyerekek milliói pattintják ki izgatottan a sárga kis kapszulát, és szerelik össze a benne lévő játékokat. Közben elmajszolják a csokit, a csomagolás és a sárga kis műanyag kapszula pedig megy a kukába. Pedig egy kis kreativitással elég sok mindenre…..
Amióta megjelentek a kis méretű digitális fényképezőgépek, és pláne az okostelefonok, a koncerteken felbukkant egy raklap olyan idióta, aki ahelyett, hogy a zenét élvezné, ugrabugrálna, léggitározna vagy táncolna, mást se csinál, mint magát operatőrnek vagy fotóriporternek képzelve nyomkodja a…..
Mindenki azon sír mostanában, mennyire nehéz jó fiatal informatikusokat találni. Meg ha talál is az ember néhányat, megtartani őket hosszú távon meg szinte lehetetlennek tűnik. Biztos rengeteg kifinomult oka van a jelenségnek, de ki szeretnék emelni most két fontos gondolatot, miszerint Az IT…..
SoylentGrün 2016.06.19 22:44:22
@gizmo26666: a rendszergazda-losereket mi - programozók - a tesztelőkkel és takarítókkal egy kategóriába soroltuk XD
„Mutasd meg nekem, mi újat hozott Mohamed, és csak rossz és embertelen dolgokat fogsz találni, mint az a rendelkezése, hogy az általa hirdetett hitet karddal kell terjeszteni” – szólt XVI. Benedek pápa egyik idézett mondata Regensburgban, ami kiakasztotta az európai…..