Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Artudetu

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alfred Hitchcock hatását máig érezni a filmeken, a legendás rendező munkássága viszont már életében nagy hatással volt kollégáira. Az Arabeszk kapcsán kitárgyalt Stanley Donentől Brian De Palmáig jónéhányan akartak a nyomába lépni. A jobbak persze nem csupán másolni…..
A '90-es években rengeteg kezdő filmes szeretett volna Tarantino nyomdokaiba lépni, a szimpla epigonok között viszont feltűntek valódi tehetségek is. Az amerikai Doug Liman és az angol Guy Ritchie is ennek a hullámnak a hátán értek révbe. Az öreg kontinens más szegleteiben, így…..
Artudetu 2015.07.20 18:53:23
@Lazók György: :) Azt hittem, én inspiráltalak.

Valamiért nagyon szeretem ezt a filmet, mindig is szerettem. Pörgős, kicsit elmélkedős - mármint időhurok, társadalmi tanulság, stb... - ráadásul Moritz Bleitreut ez óta bírom. Van ilyen. Sok régi mozi akad, amit annyira megszerettem anno, hogy képtelen vagyok objektívan ítélni.

De ezt tudod Te jól. :)
A horrorfilmek rajongóinak nem lehet okuk panaszra, az elmúlt egy-két év során ugyanis számos remek és emlékezetes film készült ebben a műfajban. Az idei Titanic Filmfesztiválon bemutatták a Csadoros vérszívót és az Újjászületést, a Backcountry minden idők egyik legbrutálisabb medvetámadásával…..
Imáink meghallgatásra találtak és a Vertigo Médiának köszönhetően jövő héttől a hazai mozikban is megnézhetjük az elmúlt évek egyik legjobb amerikai horrorfilmjét. A Valami követ szinkronos előzetesét már megmutattuk, de a teljesség kedvéért ne maradjon ki akkor már a feliratos előzetes sem, a hazai…..
Ha poszt-apokaliptikus filmekről beszélünk, csak idő kérdése, hogy szóba kerüljön a fogalommá vált Mad Max-trilógia. Az ausztrál George Miller aprópénzből volt kénytelen leforgatni az első részt és igazából csak a folytatásban, Az országúti harcosban tudta nagyobb kompromisszumok nélkül…..
Artudetu 2015.05.24 19:24:26
@Lazók György: Tudod nagyon jó, hogy nekem Mad Max az a motoros Mad Max. A többi csak gyenge utóérzés. Ez meg...borzalom. Volt egy pont, mikor majdnem kijöttem a teremből. Ez majdnem olyan szar, mint a FF filmek....

Még keresem a szavakat, de hamarosan lesz kritika.
Filmbook Jupiter felemelkedése 2015.02.06 06:00:00
A Wachowski-tesókra rájár a rúd mióta a Mátrix-folytatásokkal felidegelték addig szerzett rajongóikat. Az egykor újító mesterként üdvözölt testvérpáros akkora bukásokat könyvelt el egymás után, hogy felfedezőjük, a sztárproducer Joel Silver is lemondott róluk.…..
Idén voltak olyan előzetesek, melyekért virrasztottunk, melyekért a körmünket rágtuk, melyektől fejünkön pörögtünk, melyektől magunkba zuhantunk vagy éppenséggel atomjaira elemeztük szét. Ha a fiam miatt több tucatszor újranézett SpongyaBob- és Minyonok-előzeteseket nem számolom, akkor azt mondanám,…..
Mint kiderült, A galaxis őrzői, azaz az idei év egyik legnagyobb sikere itthon nem jelenik meg sem BD-n, sem BD3D-n. A filmet itthon home videón forgalmazó Pro Video az imént a következő hivatalos közleményt jelentette meg facebook-oldalukon: "Tisztelt Vásárló!Ezúton szeretnénk…..
Artudetu 2014.11.19 21:18:26
@Zalaba_Ferenc: :) Azért a két nicket nem lehetett nehéz párosítani...
Artudetu 2014.11.19 20:28:21
@Zalaba_Ferenc: Tudhatod nagyon jól, hogy rajtam eddig sem múlt. Sok mindent kétszer is megvettem, sok mindent le is cseréltem. S bár már lényegesen kevesebbet kell vennem, ami igazán tetszik, azt még most is teljes áron veszem. Én még mindig gyűjtő (meg hülye) vagyok.

Viszont a Transformers4 BD teljes áron vásárlására nem tudsz rábeszélni. Az pofátlanság és szemétség.
Artudetu 2014.11.19 21:16:56
@Oblath Ádám: Részemről igen. Ami érdekel, azt igen. SW VII -et kétszer annyiért is.

Elvégre az EPI-et is ennyiért vettem DVD-n.
Megosztó. Nagyon szereted, nagyon utálod, vonogatod a vállad. Az már az első vélemények alapján is látszik, hogy a Csillagok között eme három hozzáállás gyakorlóit egyenlő arányban fogja képviseltetni - kb. úgy, mint utoljára a Prometheus. Az is kapott egy kibeszélő posztot,…..
Artudetu 2014.11.08 21:04:28
@Zalaba_Ferenc:

Oké. De akkor az emberiség sokkal fejlettebb változatának - akik féreglyukakat tesznek ide-oda!!! - miért volt szüksége Cooperre?

Másrészt, a későbbi, sokkal fejletetteb változat hogyan jutott el odáig, hogy féreglyukat tud csinálni?? Pontosabban először nem is volt féreglyuk, mert addig el kellett jutniuk, hogy legyen. Időparadoxon?

Vagy csak én nem értem?
Artudetu 2014.11.08 21:42:20
@Zalaba_Ferenc:

De ha már eljutottak a sokkal fejletteb változathoz, akkor minek önmagukat megmenteni a múltban? Vagy szerinted ez egy másik idősík?
Artudetu 2014.11.08 21:55:03
@Zalaba_Ferenc:
Értem. Tehát valójában nem is a Cooper nemzedékének a jövője a kérdés, hanem a fejletebb változat jövője. A jövőben. Csak úgy gondolták, itt a pont, ahol le kell térni az idővonalról.