Regisztráció Blogot indítok
Adatok
roostand (törölt)

0 bejegyzést írt és 81 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mérkőzés képe annyira nem volt gyászos, mint amit az eredmény mutat, értékelte Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője a Linzben látottakat. A 4-0-s vereség oka, hogy mindenben egy kicsit jobb volt az ellenfél. Kedden ismét tévéközvetítéses meccset játszik a magyar bajnok,…..
roostand (törölt) 2010.02.02 15:14:42
@AG 2.0: .3." Etikai vétséget újságírói tevékenység közben tanúsított méltatlan magatartással, valamint megjelent írással, képpel, rádióadásban elhangzott, televízióban sugárzott, az Interneten közzétett, az újságírói műfajokhoz tartozó alkotással lehet elkövetni."

2.1.5. A sajtószabadság gyakorlása nem sértheti a közerkölcsöt. A közerkölcs fogalmát az eljáró tanács értelmezi, és erre az értelmezésre figyelemmel állapíthatja meg a közerkölcs sérelmét, vagy állapítja meg az etikai vétség hiányát. Tekintettel arra, hogy a „közerkölcs” csak aktuálisan, az adott helyzetben határozható meg, az eljárás során felmerülő kétség esetén az eljáró tanácsok számára az etikai bizottság e tárgyban hozott állásfoglalása irányadó.

Nézd én nem tudom ki vagy. Különösebben nem is érdekel.Amit viszont művelsz az kritikán aluli.
Kurva anyázol,cinikus vagy,aki nem osztja a véleményed az nem ember.Mint blog írónak tudomásul kellene venned,hogy igen is vannak tőled független ,MÁS vélemények ,ha tetszik ,ha nem.Nyilván ezt te megteheted ,mivel te itt író is vagy nem csak olvasó és kommentező,ezért nincs is aki kontroláljon.
Hozzászólásaid méltatlanok erre a blogra.Ki vagyok akadva rajtad.Kitiltasz embereket,mert nem osztják a véleményed.Ééés??? Mivan akkor ,ha valaki nem ért veled egyett?? Összedől a világ?? Nem.Gondolj már bele ,mit érne ez a blog ,ha mindenki ugyan azt fújná.Minden oké,vagy adott esetben ,minden szar. Nem hiszem,hogy ennyien lennénk.Én szeretném azt hinni ,hogy a vélemény szabad,még ha, néha nem is esik jól az embernek.Persze ez alól vannak kivételek.DE! Mint tanultuk:" exceptio probat regulam"
roostand (törölt) 2010.02.02 16:26:22
@brunzwik: Nyugodt vagyok:))Véleményt mondtam,mint ahogy te is megtetted most.
Véleményem továbbra is fenttartom.
Innentől kezdve ,olvasás,kommentezés befejezve!:))
Sziasztok
Jégkorong Linz–Fehérvár 4-0 2010.01.31 21:23:16
Továbbra sem megy Ausztriában a magyar bajnoknak, Linzben mindhárom harmadot elvesztette. Pedig 0-0-nál egy emberhátrányos helyzetben Martz vezetést szerezhetett volna, de a vasat találta el. Ezután a Linz irányított, és sokkal aktívabb volt, Palkovicsék erejéből szépítő…..
roostand (törölt) 2010.02.01 08:52:50
@F. Kapus: Azért a tavalyi végjáték érdekesen alakult.Sikerült az Innsbruckot bevinni a rájátszásba.
Vaze:Nem kell komoly képzettség. Nem magyarok .Ennyi.Biztos,hogy érted mire gondolok.:)
Lehet optimista vagyok ,de én ezzel a játékos állománnyal a hatodik helyre vártam,várom a csapatot.
Tragédia történt a svédországi Sollefteában, a Solleftea HK és a Ramsele IK U18-as meccsén, írja vezető anyagában az Expressen online kiadása. A találkozón egy támadóharmadba belőtt korong nyakon találta Roland Hedberg játékvezetőt. A 62 éves bíró összeesett a palánk…..
roostand (törölt) 2010.01.31 08:29:03
Részvétem a bíró családjának!

@beach head:Neked is. Egy ócska provokátor vagy.
Egyébként ,Kanadai vagy Orosz. Mindkét ország magáénak akarja tudni ezt a szép sportágat.Ilyen beírás után nem csodálom,hogy számodra követhetetlen.
Jégkorong Fehérvár–Linz 3-2 2010.01.01 20:50:00
Óriási meccset nyert meg 2010 első napján a Sapa Fehérvár AV19. A meglehetősen zavaros első harmadban furcsa góllal szerzett vezetést az ellenfél, a másodikban két gólra nőtt a hátrányunk, pedig előtte több lehetőségünk volt az egyenlítéshez. Palkovics révén a 37. percben…..
roostand (törölt) 2010.01.01 22:54:02
@miki78: Görény!!! Szálj le a fiamról a szélhámos apósoddal együtt!!
Miután kitellett a becsület Dunaújvárosban,itt somfordáltok Fehérváron.Osztod az észt az apósod lent a tojásházban kifikázza a Benket,a Hetényit,amikor meg jól megy valemelyiküknek,megpróbáljátok bekiabálni.Milyen nulla szintű emberek vagytok ti? Nem megy neki??
Tavaly a Sofi 3 gólt szerzett akkor hol voltatok?? Akkor éppen a Benket ajnároztátok,sajna neki sem ment.Hogy jössz te(ti) ahhoz ,hogy bármelyik játékosról véleményt nyílváníts?? Jellemtelen emberek vagytok!!!
Hidd el, nekem menni fog!!:))
roostand (törölt) 2010.01.01 23:48:19
@Lajos a mizse: Nem! Nem ez az!:)) Viszont legalább megmosolyogtattál. Jó poén:))
Dunaújváros központjában neveznek így egy épületet,ahol több vállalkozás működik,közöttük egy barátom boltja is ott prosperál,akinek szintén közevan a fehérvári jégkoronghoz.Nos ő annyival van előrébb nálam ,hogy hónapokkal ezelőtt megmondta ezeknek a jó firmáknak ,hogy oda be sem menjenek a jégkorongról beszélni.
roostand (törölt) 2010.01.02 20:54:51
@miki78:
Most akkor mégis ismerjük egymást?:))
"nem mintha nem tudnánk a kilétét..)"
Te írtad! Bárkitől elfogadom a kritikát amit a fiamra mond.Sőt ha ismernél tudnád ,hogy nálam nagyobb kritikusa nincs.Amikor valaki NEM TE(TI),azt mondja ,hogy jól játszott (nem a mostani mecssről beszélek) Én max. annyit mondok :"nem volt rossz"
Letagadni saját magad,letagadni ,hogy Tapló becenevü ismerősöd(a nevet nem én adtam neki) Két éve volt lent ..?? Hááát Ezek szerint te nem is az vagy akinek gondollak,soha nem is volt köze az apósodnak a dunaújvárosi jégkoronghoz,nem egy Kb.1.65 magas ,barna hajú ember vagy,nem fogtál velem kezet. "évek óta a legnagyobb tehetségnek tartjuk, erről ennyit!"ÍÍÍÍmádom a többes számot!!

Erősen ajánlom figyelmedbe ezt a videót!Főleg a végét!www.youtube.com/watch?v=EG1lgDDKDxU

Na a fent leírtakért nem kritizálhatod!
Az Újpest játéktudása maximumát nyújtotta, de voltak, akik nem bírták a feszültséget, nyilatkozta a 7-9-es Újpest–Dab.Docler után Pék György, a hazaiak vezetőedzője. Szilassy Zoltán, a vendégek csapatkapitánya úgy vélte, a sokgólos meccs biztató jel a Magyar Kupa és a…..
roostand (törölt) 2009.11.28 17:31:41
@miki78: Te és az apósod,rendesen vicc számba mentek.Amikor lehetőség volt lépni nem léptek a nagy svéd befektetők. Nem kellett volna mást csinálni mint azt amit az idősebb Azari meglépett.Persze szájtépésben ,okoskodásban tivagytok ketten a legjobbak.2 éve még labdának mondtátok a korongot,most pedig lassan mesteredzők lesztek.
tele is a sajtó ,Ferber mester eredményeivel,mióta elment innen.Az Újvárosiak pedig szórják a hamut a fejükre ,hogy elengedték.Egy vicc vagy !!
Gábor fiam meghalt éjfélkor szívinfarktusban! – írta blogunknak sms-ben id. Ocskay Gábor, az Alba Volán ügyvezetője. A klub válogatott hokisa harmincnégy éves volt. Az MTI hírösszefoglalója szerint a játékosokat és a vezetőedzőt sokkolta a halálhír."Gábor éjfélkor…..
Az Alba Volán a vártnál nehezebb sorozat végén, de a nehézségeket feledtető két mérkőzéssel szerezte meg zsinórban hetedik, összességében tizedik magyar bajnoki címét. A végső döfést kettős emberhátrányban vitte be Nathan Martz. Az UTE az utolsó 145 percben gólképtelennek…..
roostand (törölt) 2009.03.22 00:23:09
@Bambalazs: :)))DD B.F.:)))D
Percekkel ezelőtt kaptuk meg Imre Lajos csapatvezetőtől Pat Cortina szövetségi kapitány előzetes, 37 fős vb-keretét. A névsor hangsúlyozottan nem végleges, még bekerülhet, aki a hátralévő mérkőzéseken kiemelkedő teljesítményt nyújt. Vannak meglepetések. A csapat gerince…..
roostand (törölt) 2009.03.18 19:17:36
@zse77: "Sztem reálisan nézve sincs ott a helye. Aki emberileg nem tud felnőni egy vb-hez, az mindegy hogy szakmailag milyen, és az elmúlt jó pár héten bizonyította, hogy ezen a téren még bőven van mit fejlődnie."
Szerintem meg belehet fejezni a sárdobálást!Te milyen elmúlt jó pár hétről beszélsz??
Emberileg reg.név mögé bújva ,lehúzni valakit,akit igazábol nem is ismersz!!! Korrekt vagy!
Köszönöm nem vagyok kíváncsi a válaszodra!
roostand (törölt) 2009.03.19 06:55:58
@zse77: Nem! Mert aki olvassa a blogot az már ,régen tudja ,kit takar a nick. nevem! A te kedvedért csupán!
Üdvözlettel:Nagy István
roostand (törölt) 2009.03.19 13:16:31
@zse77:


"Ha az Isten Változás és nem Állandóság, ha Isten Növekedés és Fejlődés, akkor nincs többé szükség a megbocsátás fogalmára. A megbocsátás puszta fogalma eleve feltételezi a rosszat, az Eredendő Bűnt. De ha a fejlődés próbálgatás és tévedés útján való növekedés, akkor hogy lehet a tévedés bűn? Ha egyszer hozzátartozik a növekedéshez? Miért, egy anya talán úgy érzi, hogy meg kell bocsátania a gyerekének, hogy éretlen almát evett vagy a tüzes kályhára tette a kezét? Szerettél már valaha igazán valakit vagy valamit? Például egy nőt: voltál már szerelmes? Ha tényleg igazán szeretted, ugye, sose jutott eszedbe, hogy megbocsáss neki valamit? Igaz? Akármit csinált, azt mind helyesnek találtad, nem? Akármilyen fájdalmat okozott vele. Akit szeretünk, annak nem kell megbocsátani. Megbocsátani azoknak kell, akiket nem szeretünk."
James Jones
Az UTE az OB I.-döntő harmadik mérkőzésén is 100 százalék fölött teljesített – már ha ez lehetséges –, az Alba Volán harmadjára sem hozta azt, amire az EBEL-szezon közben képesnek tűnt, és ez az első két találkozóval ellentétben elegendőnek bizonyult a…..
roostand (törölt) 2009.03.18 10:00:51
@rol71: Ugyan írd már ide a nevedet! Kivel is vagy te 13 éve napi kapcsolatban?? Nem gondolom ,hogy te egyáltalán ismered a fiam,hiszen ,ha ismernéd ,tudnád ,hogy 98 -ban kezdett el korongozni!Ezért volt a mezszáma nagyon sokáig 89!! Innentől kezdve a szavahihetőséged ,matematikai fogalom,az az = 0!Nem oszt és nem szoroz!
roostand (törölt) 2009.03.18 10:03:34
@F. Kapus: Egyet értek!
roostand (törölt) 2009.03.18 10:05:00
@F. Kapus: Egyetértek!!))
Van még két nap az Alba Volán–Újpesti TE döntő első mérkőzéséig, addig is játékra hívjuk nyájas olvasóinkat. Szavazzanak, önök szerint kié lesz a végső siker. Sőt arról is, söpörhet-e bármelyik csapat, vagy sem. Beletettük a gépbe mind a nyolc opciót. ..
roostand (törölt) 2009.03.12 08:32:11
@qx92: Szia! Nem értelek sem téged,sem a többi "szakértőt"!!
Azzal,hogy brutál eredményeket vártok a volántól,saját csapatotokat becsülitek le!Vagy bójának nézed,saját csapatod játékosait?A dunaferrből az a korosztály ,annó,végigverte a fél világot!Igen is nagyon ügyes ,tehetséges srácok vannak a soraikba.Sajnálatos ,hogy nem előbb történt edző váltás!Én azért adnék JP szavára,aki lenyilatkozta :osztálybeli külömbség volt a két csapat között!))
Az Utéban sem ,bóják fognak pályára lépni.Ott is vannak jó játékosok.
Ezért nem gondolom ,hogy nagy mellénnyel mennének ki a jégre a Volán játékosai.
roostand (törölt) 2009.03.12 13:57:35
@qx92: Én nem jelentettem ki semmit! Idéztem!Az ,hogy a huhogók,én megmondtam előre,meg Ocskai ligázók mit mondanak????? Kit érdekel!!!??Sőt pont erről beszéltem ,hogy nem akármilyen csapat se az egyik(DAB),se a másik(UTE)!
Gondolom te mást olvastál ki belőle!
Természetesen ,bízom a volánban,hogy jó játékkal megnyeri a bajnokságot!
Egyszer sem vezetett ellenünk Ukrajna, a végén mégis eggyel nagyobb szám került a neve mellé: a büntetőket jobban lőtték játékosai. Válogatottunk utolsó lett a rigai olimpiai selejtezőkön, de jól küzdött, pontot szerzett, rengeteg tapasztalattal gazdagodott. Gyors…..
roostand (törölt) 2009.02.08 19:35:46
roostand (törölt) 2009.02.08 20:07:05
@Szanee: Neharagudj te melyik meccset nézted??Szerintem háttal ültél a csehkettőnek. Mogyi rugalmas????Te ez röplapda vagy kosár. Ez a tulajdonsága valamikor régebben volt.ÁÁÁ nem is megyek bele.
Jóval az EBEL-átlag feletti szint az, amivel itt találkozunk, értékelte Énekes Lajos edző a rigai olimpiai selejtezők első két mérkőzésének tapasztalatait. Aztán elmesélte nekünk, mi indent csinált a csapat szombaton, és hogyan készül Ukrajna ellen. A válogatott története…..
Kapusaink közül Szuper Levente és Hetényi Zoltán öltözik át a mai mérkőzésre, közülük Szuper fog kezdeni, tudta meg blogunk Énekes Lajostól. Az edző elmondta, a csütörtök délelőtti tréning a vártnál is jobban sikerült, de ez még csupán az edzés, és nemcsak ez határozza…..
A rigai olimpiai selejtezőkön bedobták az első korongot, Olaszország és Ukrajna meccsét itt lehet követni, alant meg kommentálni. Elvben egyenlő erők küzdelme ez most...
roostand (törölt) 2009.02.05 14:46:56
roostand (törölt) 2009.02.05 15:08:46
Az Alba Volán első sorát két helyen is meg kell bontani a Graz elleni mérkőzésre. Palkovics Krisztián lázas beteg, még az is kérdéses, hogy Innsbruckban pályára léphet-e. Horváth Andrásnak a válla sérült meg Villachban, legalább két meccset ki kell hagynia. Jégre léphet…..
Pék György szövetségi edző készségesen állt rendelkezésünkre, és tőle szokatlanul hosszasan értékelte az ijesztő eredményű magyar–olasz mérkőzésen látottakat."Ez az olasz csapat minden csapatrészében, a játék minden momentumában jobb volt nálunk. Nem lehet azt…..
Az elsőfokú határozat értelmében január 30-ig nem vehet részt hivatalos személyként jégkorongmérkőzésen Kóger István. A november 30-ai UTE–Alba Volán mérkőzés 57. percében a vendégek vezetőedzőjét végleges kiállítással sújtotta a játékvezető.Végleges…..
Jégkorong Nagy és Budai kimaradt 2008.11.06 13:52:00
Pat Cortina meghozta a legnehezebb döntést: kialakította a végleges keretet. Az utolsó körben a kapus Budai Krisztián és a csatár Nagy Gergő nem fért bele a legjobb 22-be. Megírjuk azt is, milyen sorokkal áll fel a csapat a szerbek elleni mérkőzésen. Énekes Lajos, a válogatott…..
A magyar jégkorong-válogatott november 7. és 9. között olimpiai selejtezőket játszik a következő körbe kerülésért. Ahhoz, hogy a csapat kijusson a 2010-es vancouveri játékokra, még egy fordulót kellene sikerrel vennie. Annak a csoportnak a küzdelmeit Rigában játsszák majd, 2009…..
Mármint a szapporói győzők közül, és egyelőre – Pat Cortina szövetségi kapitány végrehajtotta az első keretszűkítést a jövő hét végi olimpiai selejtezők előtt. A több fiatal játékost is tartalmazó névsort a Magyar Jégkorong Szövetség honlapján találtuk.A…..
Az elmúlt fordulók legnagyobb meglepetése a Ferencváros NZ-Stars feletti győzelme volt. Megmutatjuk mind az öt gólt. Egy bődületes kék vonalas lövés és egy hihetetlen védőhiba is kellett a Pindák-fiúk szép sikeréhez. Ezenkívül tovább után látható a Kontinentális Kupa…..
A jövő heti MJSZ-elnökségi ülésen többek között döntés születik egy többéves terv sorsáról. Indul-e a junior válogatott az OB 1-ben, vagy sem? Körbejártuk a kérdést. A szövetség tervei szerint a szezonkezdettől december elejéig, tehát a világbajnokságra tervezett…..
Három újabb névvel bővült az OB 1-ben az Érsekújvárral közösen induló Bp. Stars játékoskerete. Egy junior- és két felnőtt válogatott, egy ősdunaújvárosi és két ősújpesti, egy kapus és két hátvéd költözik a káposztásmegyeri klubhoz. Kangyal Balázs klubigazgató…..
A korábbi információkkal ellentétben nem Baróti Zsolt, hanem Pék György lesz a 2008/09-es szezonban az Újpesti TE mestere. A klub honlapján olvasható hír szerint a junior és az ifjúsági válogatott sikeredzője igent mondott a felkérésre, Baróti a segítőjeként dolgozhat.Blogunk…..