Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Baluguru

2978 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A matematikatanár dühös az osztályra, mert nagyon buták a gyerekek. - Ha ez így megy tovább, év végén az 50 százalék megbukik. Pistike erre hangosan felröhög. - Te meg mit röhögsz, Pistike? - Nem is vagyunk annyian...
A szöszi hazavisz egy tálat és boldogan újságolja a férjének: - Nézd Drágám, milyen törésálló tálat vettem! Ezután ledobja a földre, hogy bebizonyítsa, milyen jó vásárt csinált. A tál darabokra törik, mire a szöszi morfondírozva: Vagy hőálló?..
Egy alapos vizsgálat után így szól a nőgyógyász orvos a pácienséhez: - Kedves hölgyem, ha este megérkezik a férje, .... - Nem vagyok férjnél. - szakította meg a nő. - Ha találkozni fog a vőlegényével... - Nem vagyok eljegyezve. - Akkor mondja meg a barátjának... - Nincsen és…..
Vásárlói vélemény Miután közölték velem, hogy a golyóim úgy néztek ki, mint egy öregedő rasztafári feje, elhatároztam, hogy fejest ugrok a dolgok közepébe és veszek egy ilyen krémet, mivel a korábbi borotválási próbálkozásaim csak csekély sikerrel jártak és majdnem…..
Bemegy a skót az élelmiszerboltba: - Kérek egy kiló kenyeret! - Parancsoljon, uram de figyelmeztetnem kell, hogy a kenyér a mai naptól drágább lett. - Akkor adjon tegnapit!..
Érdekes, hogy az ember miket el nem képezel. Szerintem ezekből jó néhány meg is valósul(t). ..
A rendőrnek gyereke születik. - Tudtam, hogy fiú lesz - ujjong az újdonsült apa Mire a gyereket fogó nővér: - Nem fiú ez, hanem kislány, és tessék már elengedni a kisujjamat!..
A 2022-es, 22. Labdarúgó-Világbajnokságot 2022.június10. és július 10. között Qatar fogja megrendezni. 2010.december 02-án, így döntött a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség. Íme néhány, a nagy sportesemény a látványtervéből!      ..
A szőke nő előszezonban megy tengerpartra nyaralni. Az idegenvezető figyelmezteti a turistákat: - Kérem vigyázzanak, az évnek ebben a szakában még elég hideg a víz. - Hány fokos? - kérdi a szöszi. - Tizenkilenc. - Plusz, vagy mínusz?..
Játékok, nagy fiúknak! Mielőtt a filmet megtekintitek, szíveskedjetek elolvasni az alábbi rövid fordítást!: Hihetetlen, Miniatűr vonatok csodaországa Hamburg-ból: * 500 000 munkaóra * 1300 m2 alapterület * 13 km vasúti sín * 900 db személyvonat * 12000 db vagon * 150 m2…..
Kati néni tipikus falusi asszony volt. Színes kendővel a fején, köténnyel a ruháján, karjában az elmaradhatatlan kosárral gyakran találkoztunk Vele, amikor bóklásztunk a siklósi erdőben.        Gyermekfejjel is különösen tiszteltük. Nagyon okos…..