Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Valaki Alfonz

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tegnapi napon osztottam meg egy cikket, a női kosárlabda válogatott litvánok ellen aratott sikere után: a TAO rendszer óta, a látványsportok közül egyedül a kosárlabda indult fejlődésnek. A jégkorong inkább stagnál, a labdarúgás ugyanolyan mélyen van, mint volt, vízilabdában egyértelműen…..
Gyárfás Tamás volt az első, aki 2008-ban azt mondta Hosszú Katinkának, hagyja abba az úszást és vonuljon vissza. Ha Gyárfáson múlik, Magyarország a riói olimpiáról 3 arany- és egy ezüstéremmel kevesebbel tért volna haza. ..
Valaki Alfonz 2016.11.16 19:57:45
@Jakab.gipsz: Gyárfást az UEFA a helyén kezelte: www.youtube.com/watch?v=OlkaWpyjWDU
bircahang Harc a jogokért 2015.06.28 07:07:00
Ismerősöm, Buzinkó Barnabás ököritófülpösi születésű, székely származású férfi, de ő magát nigériai származású, japán identitású biszexuális transznőnek vallja. Barnabást tavaly a rémisztő Orbán-diktatúra kiüldözte Londonba, az Egyesült Brit Köztársaság…..
Valaki Alfonz 2015.06.29 09:36:47
@Sexual Harassment Panda: Az igaz, hogy öregszik, de hogy bevándorlókra lenne szükség, az nem. Ahogy a II. világháború után is meg tudtuk oldani bevándorlók nélkül a veszteségeink pótlását, úgy most is meg lehetne. Nem kell ide semmilyen bevándorló. Inkább a mérhetetlen önzés helyett kellene 3-4 gyereket vállalniuk a magyar családoknak, és rögtön nem lenne semmi baj.
Tegnapi posztunkban írtuk, hogy A Dal honlapján összekeverték a szavazást lezáró Tatár Csillát Liluval, így: Hogy ne érhesse az a vád a comment:com-ot, hogy mi állandóan csak baszogatjuk a közmédiát, most segítünk megkülönböztetni Lilut és Tatár Csillát, csak aztán…..
Valaki Alfonz 2015.03.01 17:39:24
A Bécsben minden év január elsején megrendezett újévi koncert mindig a legpatinásabb és legnagyobb felhajtással járó esemény épp ezért, keveseknek adatik meg, hogy eljussanak rá. Szerencsére napjainkban már lehetőségünk van közvetítéseken keresztül élvezni az eleganciát, a…..