Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Slysoft

0 bejegyzést írt és 206 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A korkülönbségből adódik az ősi urban legend, hogy idősebb nővel mindig jobb a szex. Az állandó huzavonából, hogy ki van kivel, mindkét fél jól járt, mert a szex az jó volt. Egyébként régi szabály: az utolsó szexbe mégiscsak belead apait, anyait az ember, tehát mindig jó. Az…..
Vasárnapra tartogatom az értelmetlen posztokat. Vagy csak én nem értem mi a poén? Innen loptuk a képetKedves Szakítós!Közreadnám én is a rövidke kis sztorimat. Szóval egy nem túl egyenes férfiúval sikerült összekavarnom magam. Én komoly(abb) kapcsolatot terveztem volna, ő…..
A lányszív-lányszopat saga folytatódik: itt van Lady, a tegnapi bi-történet másik fele, hogy elmesélje a történetet a saját szemszögébőlNote: a levélformátum nem igazán tud formázásokat megjeleníteni, én kérek elnézést.Helló világ! Lady vagyok. :-) A kis „szerelmi…..
Szép kerek történet, megválaszolt kérdésekkel, és levont tanulságokkal. A szabadság, a buli és a tetoválás fontosabb, mint a ház és a szerelem. Ez van. Munka helyemen ismerkedtünk meg. Csinos lány, szemében csillogás, szerelem?! Összejöttünk. 8 hónap csodálatos…..
Tele van a szekrény csontvázakkal: elrontott, félbehagyott, tönkrement szerelmek, néha befigyel egy házastárrsal közös ingatlan, vagy három gyerek. Rita besokkalt a 15 éves kapcsolattól, nem ment neki a versenyzés, ezzel jól összetörte a levélíró szívét.Sziasztok!…..
Túl az Óperencián Jamaika 2008.08.01 20:52:00
Jamaika egy, a Nagy-Antillák szigetcsoporthoz tartozó 240 km hosszú és 80 km széles szigetország. A Karib-tengeren helyezkedik el, A Közép-Amerikai szárazföldtől 680 km-re keletre, Kubától 150 km-re délre és az Hispaniola nevű szigeten lévő Haititől és Dominikától…..
Slysoft 2008.08.01 21:05:40
Miért választ a lány olyan pasit, aki vele egy utcában lakik? Most tényleg ki kell mondjuk hivatalosan, hogy ilyen hibát soha nem szabad elkövetni? De soha! Innen loptuk a képet az első rövidebb: adott volt a pasim, aki 2 órára lakott tőlem, máig nem tudom miért, de hétvégenként…..
 Egy csodás regényt adunk ma közre, egy tehetséges lány tollából. Persze érthető, ha a szerelmet nem egy pársoros versben, hanem egy regényben tudják csak elbeszélni, de hogy a rock közéjük álljon. A történet egy dolgot megmagyaráz: a lányok és a fiúk között örök…..
Ezt a Bravóból átmentett érzelmes love storyt javasoljuk mindenkinek elolvasásra, akinek nulla önbizalma van, és nem meri, amit merni kell. Pedig olyan jól indult a srác, aki most tanácsokat vár. Segítsetek neki. Innen loptuk a képet Bocsi, hogy így erőlködöm már a tárgyban is,…..
Túl az Óperencián Haiti 2008.07.30 19:00:00
  A közép-amerikai Hispaniola sziget nyugati részén fekvő, egyharmad magyarországnyi állam 1804-ben nyerte el függetlenségét. A Kolumbusz által felfedezett szigeten található egykori francia gyarmat régebben "Saint Dominique" néven volt ismert.A Haiti országnév…..
Története  Kolumbusz második útja alkalmával kötött ki a szigeten 1493. november 19-én, s az általa San Juan Bautista névre keresztelt sziget Spanyolország fennhatósága alá került. A sziget gyarmatosításaJuan Ponce de León partra szállásával kezdődött meg, aki 1508…..
Annyira viccelnék, de magyar gárdistákkal és mélymagyarokkal tarkított országunkban még félreérthető lennék, pedig ha két barátnő szeret egymásba, az ugyanolyan, mintha egy fiú meg egy lány. Az egyetemi korrektúrázás a legdurvább petting, és még a két barátnő is egymásba…..
Slysoft 2008.07.28 07:24:30
A jófajta baráti társaságban a hálózat olyan szinten keveredik-kavarodik, hogy kibogozni nem lehet. Ilyenkor jön a Gordiuszi-csomót elvágó szex és végzetes szerelem, hogy utána már semmi ne legyen olyan, amilyen. Sziasztok! Ez az én legfrisebb "szakításom" története…..
 Mai novellánkban a szerencse fia elindul a hetijegyével, hogy levadásszon mindenkit, aki két lábon jár (a barátnője begipszelt lábával így esett ki). A nagyszínpad árnyékában leszúrta a vadat, de rengeteget bukott. Először csak egy estét, majd kettőt, végül mindent. A…..
No more carefree laughterSilence ever afterWalking through an empty house, tears in my eyesHere is where the story ends, this is goodbyeAkármilyen zagyvaságokat is írogatnak össze egyes megélhetési zugfirkászok, a Mamma Mia! jelenleg a legcsodálatosabb film a mozikban. Még hogy "a…..
Slysoft 2008.07.23 07:26:39
Egy szőke lány és egy egész Lúzer FC szép vidéki környezetben. Hát persze, hogy olyan dolgok történnek a koleszszobában, amire a két éves komoly barátok még csak gondolni sem mertek. "Sziasztok! Friss a történet, nem túl hosszú, megpróbálom csak a lényeget: Adott egy…..
Érdekes történet a tegnap estéről: - Te egy híres blogger vagy! - Ja. - De hol a barátnőd, akivel csinálod a blogot? - Nem a barátnőm, akivel csinálom. Szolgálati közlemény: Verespálné és vl nem járnak.A történetem kb. 5-6 évvel ezelőtti. A fiúval egy buliban ismerkedtem meg.…..