Regisztráció Blogot indítok
Adatok
barabanshchik

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igaz, hogy már több mint egy hete haza jöttünk, de valahogy nem éreztem kereknek az útinaplót úgy, hogy az utolsó napról nem írok. Még indulás előtt elvállaltam a feladatot, hogy az összes napról készítek összefoglalót, hát ne maradjon ki a záró akkord se. Szombat estére…..
Ma kora reggel arra ébredtem, hogy Béla felrúgta a földön felejtett teàscsészét. Fogalmam sincs, hogy miért ment a konyhàba, mert tovàbbi óràkra visszaaludtunk, mígnem Àron lejött a harmadik emeleti privàt lakosztàlyàból és felkeltett bennünket. Gyorsan összekaptuk magunkat…..
Màsodik moszkvai napunkat egy kiadós bevàsàrlàssal kezdtük egy közeli szupermarketben. A kínàlat tökéletes, az àrak szinte olyanok, mint otthon. Külön jó pont, hogy a bagettek csomagolva vannak, tehàt akàrhànyan fogdostàk össze, letéped a celofànt és annyi. A konyhàt màra…..
  Àronék hajnal 3-ra jöttek értem, majd siettünk Lajosmizsére, ahol felvettük Bélát és iràny a repülőtér. A becsekkolàs sima ügy volt, így maradt időnk kicsit haldokolni is a fàradtsàgtól az aulàban. Aztàn nagy nehezen csak elindultunk Oroszorszàg felé, és rögtön az…..