Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Daisy Fullbright

221 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Reality is merely an illusion, albeit a persistent one.” Albert Einstein 4 szavas üzenet Van a facebookon egy hirdetés, ami arról szól, hogy van egy 4 szavas üzenet, amit ha leírsz a párodnak, aki esetleg eltávolodott tőled, azonnal örökre kötődni fog hozzád, megkéri a kezed és el nem tudja…..
sha: kínai feng shui fogalom - huzat energia, analógiában: téboly, üvöltés, szennyező, nem támogató ha őrült nagy a rend az életedben és mindig is azon gondolkoztál, hogy egy kis káosz sokat dobna az unalmas kapcsolatodon, nárciszisztikus főnöködön, anyagi helyzeteden - gyere velünk erre a mélyen…..
Noone have ever told me you have such a charming body before, unless my father would have said it, though I do not remember that. My first ever memory is that he was changing nappy on me, then the mumps, then when he did my manicure, then me braking my right collar-bone, then I watching meself in…..
1. Arab-török pán-nyelvészeti elmélet kidolgozása                                Budapest, 2024. március 7-9-12. „Ha Mohammed nem megy a hegyhez, a hegy megy Mohammedhez”1 Barátom, Moha megengedte, hogy megtartsam nevét, és szerencsénk van, mert a Mohammed a leggyakoribb férfinév a Világon,…..
Tegnap uszoda után Mónika barátném ismerősével beszélgettünk az uszoda pénztárában. Tibor ásványkarkötőket árul, amiket Mónika percenként szétszakít önkívületi állapotban. Valamiért úgy fogalmazott, hogy golyókat, lehet, hogy én fogalmaztam úgy. S kérdeztem, ez ilyen gésagolyó, s ha igen, lehet-e…..
„Én nem kérek mást Csak elég időt Igazán Érteni, követni Őt Aki félt és remél És meghív, hogy láss Igazán Csak időt Én nem kérek mást” (Ákos – Igazán 2014) Sokat gondolkodtál már azon, mért nem mennek a dolgaid úgy, ahogy akarod? Hát mert nem azt kapod, amit akarsz, hanem azt, amivé válnod kell.…..
dydd gwyl dewi hapus! (walesi- Boldog szent Dávid napot!) Timi barátnőmmel cseteltünk ma, hogy kísértetiesen hasonlít Janis Joplin-ra és mivel Tökölön él a címet már meg is magyaráztuk. Nem szoktunk ilyen egyértelműek lenni, de sose késő elkezdeni. A TATA Consultancy services-nél dolgoztunk…..
„Bárcsak már tegnap lett volna!” T.B. Azt mondják minden 400 évben van február 30-dika is, az utolsó 1712-ben volt Svédországban, utána tértek át a gergely naptárról a julián naptárra. A Szovjetúnióban pedig a forradalmi naptár idején 1930-ban és 31-ben volt ilyen hosszú ez a hónap. A 30 napos…..
'"Lámpád vagyok, ha látsz engem.Tükröd vagyok, ha gondolsz rám.Ajtód vagyok, ha zörgetsz rajtam.Út vagyok néked, a vándornak."Apokrif János-evangélium: Jézus tánca Béla Karnyújtásnyira vagyunk attól, amit tulajdonképpen akarunk, és mégis hátat fordítunk neki, rükvercbe kapcsolunk, S kanyarokat…..
Az ember életében két évig tart, míg megtanul beszélni és 60 évig, míg megtanul hallgatni.* A megfelelő eszközöket igen nehéz megtalálni, pedig csak bele kell nyúlni a Plüsspilóta farzsebébe, és rögtön jobbra a körte-képű izom felett lesz egy kapocs. Na, most ne értsük ezt félre kérem! (5 éve nem…..
„i cant move, id rather die, here alone, without anybody recognizing me. there is no hope. shall resurrect meself.”* Days can go by unrecognized, unwanted, unloved. Twist shall help. That what is real. Twist in the Univerze, twist in DNA, twist in dance. Twist in magnetic poles. That shall…..
CALL-IN ima***GE (imagination): you are in custody, walls everywhere, your hands and legs are in chain, you are out of breath, tired, old, alone and lost all connections to the world sense there is not in the universe- you have to create your own relationship with it- breath, play, act, dance-these…..
However hard it gets never late to start afresh. Kind words might change your attitude, but not your past. Nobody’s past is perfect, except for the silly Britons, past perfect, moreover past perfect countinous. Fuck them! We all wanderers of fate or for faith. „I can’t get no satisfaction! But i…..
„kelni kell, kanyarog a kifli a vaj alatt, menni kell”* Vannak dolgok, amiket az ember tud, sejt, vagy érez. Vannak, amiket vár, remél, vagy megszervez. Ha nem tudod igazán megfogalmazni, mért jó és már magától megy, akkor valószínűleg beléptél a saját filmedbe. Tekerd vissza és vágd ki**, ami nem…..
Ha úgy manipulálom, hogy megőrüljön, akkor mindenki engem fog sajnálni. Úgyis csak egy kellék, nincs ennek lelke. Majd a társadalom előtt úgy teszek, mintha minden rendben lenne, mézes-mázas vagyok, mindenkivel rengetegek foglalkozok, mondom mindenkinek, hogy milyen tehetséges, de amikor senki nem…..
kapcsolatfelvételi próbálkozások: 1980, 1981, 1991, 1997, 2005, 2006, 2007, 2007, 2008, 2009, 2020, 2021 2023, utolsó archetípus** (Hatalmas ködben elveszve bolyongsz.): Nem látok jól. Kéne egy mécses, vagy legalább egy gyufa. De a ködpárától az sem gyulladna. Egyszercsak cigiparazsat látok, érzem…..
Nekem úgy tűnik, manapság mindenből több van. Több lehetőség, több választás, több szemét, több erőszak, több veszekedés, több migráns. Egyes életfontosságú dolgokból van csak kevesebb. Kevesebb tiszta levegő, kevesebb víz, kevesebb szeretet, kevesebb odafigyelés, kevesebb türelem. És úgy látszik a…..
Katonakoromban egyszerű volt. Az utasításokat kellett végrehajtani. Nem kellett gondolkodni. Mintha lekapcsolták volna a saját akaratot. Az kifejezetten baj volt, ha az ember túlgondolta a dolgot, ha volt saját akarata, ha voltak érzései. Láttam én olyat is, bakát rátekeredni a gondolataira,…..
Gabonaföldön vagyok, egy gabonakör mellett állok. Mégse a búza van a kezemben, hanem rizsszemek. Nézem őket, számolom, pergetem, morzsolgatom, a számhoz emelem, megérintem velük az arcom. Érdes, de mégis selymes. Susog, súg valamit, búg és perceg. Meg akarom tudni, mi lakozik a rizsszemben. Mik az…..
„Lupin azt mondta, olyan varázslatok létezhetnek, amit soha nem képzeltünk volna.”1 Egy nap felkelsz és egy másik ember néz rád a tükörből, a végtagjaid mintha hosszabbak lennének, az arcod ovális, a hajad rézszínű, és nem utolsósorban máshogy érzed magad. Szabad vagy. Csak egy álom volt az…..
Mindenkinek vannak rejtett tehetségei, gyakran olyanok, amelyeket nem kell külön tanulnia, hogy menjen, és egyértelműen jobban ért hozzá, mint azok, akik tanulták valahol. Ez lehet bármi, és ha elnyomják bizonyosan valamilyen lelki, vagy testi betegség formájában fog figyelmeztetni arra, hogy ott…..
Én természetemből adódóan olyan halogató típus vagyok, főleg érzelmi kérdésekben. Kivéve persze, ha valakit nem kedvelek és közeledik, annak azonnal megmondom, hiszen nincs értelme, hogy hosszan szenvedjen. Hogy ez mért alakult így, azt nem tudom. Azt hiszem, arra szoktam várni, hogy valami csoda…..
Még soha nem láttam bárányhimlős cukkinit. Hogy mért nem? Hát mert a cukkiniben a HHV3 nem élne túl, nincs neki idegsejtje. Persze vannak más herpesz vírusok- lásd Epstein-Barr vírus (HHV4), Kaposi szarkóma herpesz vírus (HHV8), vagy Citomegalovírus (HHV5)- amelyek nem idegsejtben élnek túl. A…..
Te nem tudod, mért táncolunk? Mert nem tudtunk a korong közepén maradni. És mik vagyunk mi tulajdonképpen? Hogy minek készültünk az egy dolog, de első tárgyak vagyunk, az lesz belőlünk, amire használnak. Olyan csálénak érzem magam. Ez normális? Nyugodj meg, az kifejezetten jó, hogy nem vagy…..
„Aki voltam, bennem él Aki vagyok, mendegél Aki leszek, engedem Aki örök, szeretem”**  *Olyan védhetetlen fenyegetéseket létrehozó lépés, amelyik se nem sakk, se nem ütés, sem nem direkt tiszttámadás.                                                                            …..