Regisztráció Blogot indítok
Adatok
go avs

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Horváth András, Ales Kranjc és Nathan Martz nélkül, de az új szlovák hátvéddel, Juraj Durcóval megerősítve áll fel a Fehérvár pénteken. Ismét listavezető, de ezúttal nem a Salzburg, hanem a Klagenfurt érkezik Magyarországra az EBEL pénteki fordulójában. A magyar bajnok…..
Szlovénia nagy arányú győzelmet hozó, de egyáltalán nem hibamentes mérkőzésen verte 8-3-ra Dél-Koreát a negyedik fordulóban. A mérkőzés után nyilatkozó szlovénok többsége már elsősorban a pénteki döntő felől közelített a szerdai teljesítményhez, és természetesen a…..
Kedd délutánig még mintegy száz bérlet vásárolható meg az IBUSZ-irodákban, a csomag tartalmazza a szlovén–magyar belépőt is, erről Gaál Sándor, az IBUSZ sportiroda vezetője tájékoztatta blogunkat. A ljubljanai vb szervezői kedd 16 óráig meghosszabbították a magyar…..
Az EBEL legjobb formában lévő csapatainak egyike látogat ma este Székesfehérvárra. A Medvescak a karácsony óta lejátszott kilenc fordulóban 14 pontot szerzett, a Sapa Fehérvár AV19 feleennyit sem, mindössze 6-ot. Ráadásul az EBEL legjobb emberelőny-kihasználó csapata a zágrábi,…..
go avs 2010.01.19 19:21:30
@peterbalogh:
Inkább mentünk volna el meginni egy sört az akácba:)
Tibi
Hiába tüntettek a szurkolók, elment a Montrealtól Alekszej Kovaljov és Saku Koivu is. Maxime Talbot, Stanley-kupa-döntő hőse 4-5 hónapot hagy ki sérülés miatt. Két nagy játékos, Joe Sakic és Claude Lemieux is visszavonult. Az 1/1-es Tavarest bemutatták Uniondale-ben. Úgy tűnik,…..
go avs 2009.07.09 17:40:45
@sakic:
2001-ben sem voltak rosszak!
Remélem idén belejönnek a fiatalok!
Helyszíni emberünktől kaptunk kis helyzetjelentést Sierre-ből. Kattintás után kiderül, mit ünnepelnek a magyar–orosz helyszínén, és az is, hány nézőt várnak a szerdai mérkőzésre. Reggeli, edzés, ebéd, pihenés, videóelemzés, edzés, vacsora. Így telt a válogatott…..
Az Exit Tours jó sok magyar szurkolót visz ki a svájci világbajnokságra. Hírértékű bónusz: az iroda egyhetes magyar bulit szervezett a Zürich Hostelbe. A rendezvénysorozat címe: Hungary welcomes the world, the World welcomes Hungary! Ebbe az ifúsági szállodába közel 150 magyar…..
Gábor fiam meghalt éjfélkor szívinfarktusban! – írta blogunknak sms-ben id. Ocskay Gábor, az Alba Volán ügyvezetője. A klub válogatott hokisa harmincnégy éves volt. Az MTI hírösszefoglalója szerint a játékosokat és a vezetőedzőt sokkolta a halálhír."Gábor éjfélkor…..
Kb. 35 önkéntes érdeklődött eddig határozottan a budapesti magyar–finn mérkőzés körül elvégzendő teendők iránt, de van hely bőséggel, további vállalkozó kedvű fiatalok-idősek jelentkezését várják. Most arról is szólunk, mit is kell és lehet csinálni pontosan. Az…..
go avs 2009.03.20 11:49:37
Kapusaink közül Szuper Levente és Hetényi Zoltán öltözik át a mai mérkőzésre, közülük Szuper fog kezdeni, tudta meg blogunk Énekes Lajostól. Az edző elmondta, a csütörtök délelőtti tréning a vártnál is jobban sikerült, de ez még csupán az edzés, és nemcsak ez határozza…..
Nem mindennapos eseményeken van túl a csapat, de ilyen dolgok minden klub életében előfordulnak, értékelte a Blake Forsyth menesztése utáni helyzetet Énekes Lajos Alba Volán-edző. A csapat ma Linzben játszik, ahol szeptemberben parádés győzelemmel kezdte az EBEL-szezont, és ahonnan…..
A klub statisztikái szerint 20-2-re nyertük a második harmadot – tudtuk meg Énekes Lajostól az Innsbruck–Alba Volán meccs után. Rég volt módunk idegenbeli győzelem után kérdezni az edzőt. Hatvan perc alatt utoljára éppen három hónappal ezelőtt nyert az Alba Volán, még…..
Jégkorong Alba Volán–Linz 3-4 2008.12.12 21:39:00
Mint olvasónk újabb helyszíni tudósításából kiderülhetett, rettenetesen és iszonyatosan drámai mérkőzésen kapott ki a magyar bajnok Alba Volán az EBEL-harmadik EHC Linztől. A fehérváriak 2-0-ra vezettek a második harmad közepén, amikor nem egészen két perc alatt három gólt…..
A hátsó sorokban játszanak ma a finnek, ha egyáltalán szerepet kap mindkettőjük, tudta meg a jégkorongblog Énekes Lajos Alba Volán-edzőtől az Innsbruck elleni EBEL-mérkőzés előestéjén. Nagyon optimista nyilatkozat következik tovább után.A derűlátás ellenére kezdjük két…..
A magyar jégkorongválogatott áprilisi bravúrja után számtalan lelkes újságcikket írtunk és olvastunk. Azt feltételeztük akkor, hogy az A csoportba jutás jelentős lökést ad a sportágnak. Töretlen és meredek felívelés következhet, gondoltuk, és ettől nagyon jó lesz…..
Hiába vitatkozunk, a büntetések többségét tényleg be lehetett fújni ellenünk, értékelte a Villach elleni Alba-teljesítményt blogunknak Énekes Lajos. Az edző beszélt Szuper Levente produkciójáról, és arról is, mi a szakvezetés véleménye a két finn próbajátékosról.…..
Jégkorong Soha ne legyen vége 2008.09.28 20:20:00
Az Alba Volán negyedszer is 3-2-re verte aktuális ellenfelét, a szenvedő alany ezúttal a Villach együttese volt. 3000 néző volt tanúja Székesfehérváron az újabb sikernek. Az első gólt Kovács Csaba ütötte, ezt még kiegyenlítette az ellen a nyitó harmad utolsó percében, a…..
Az EBEL pénteki fordulójában az Olimpija Ljubljana vendége lesz a magyar bajnok. A tavalyi finalista szlovének még gólt sem lőttek két lejátszott meccsükön, az Alba Volán viszont mindkét találkozóját tökéletes eredménnyel zárta. Előbb-utóbb nyilván megtörik az Olimpija…..
Guntis Galvins, az Alba Volán lett válogatott védője két hónapos próbajátékra utazott hazája legjobb csapatához. A 22 éves védő megfelelt, szerződést kapott. Európa tán legjobb bajnokságában játszik a következő szezonban.A szimpatikus fiatalember az EBEL-újonc Alba Volán…..
Kapaszkodik a Rangers, nullára verte a Pittsburghöt. A Detroit agyba-főbe a Coloradót, párharcuknak vége. Magabiztosan, söpréssel főcsoportdöntős a Red Wings.     Már csak három meccset kell nyernie a NY Rangersnek a Pittsburgh ellen, hogy ő legyen az NHL…..
137. játéknap – 2008. február 24. Teemu Selanne 5 pontot ért el a Chicago ellen. Rangadót nyert a Calgary a Minnesotával szemben, a két csapat helyet cserélt csoportja élén. A Rangers és a Phoenix is nullára nyerte a meccsét. Büntetőkkel veszített a Pittsburgh.Csoportrangadót…..
go avs 2008.02.26 09:16:13
Hiába erősítette meg magát az osztrák bajnokságban játszó egyik sorával az Alba Volán, a csapat mindkét hétvégi meccsét elveszítette; az Újpest büntetőkkel 5-4-re, a Dunaújváros fölényesen, 5-1-re nyert ellenük. A hétvége hozott még egy-egy ferencvárosi és miskolci…..
Tegnap este mulathatott jól a köszönség az EBEL All Star-gáláján, Bécsben. Úgy tudni, legalább százhatvan fehérvári drukker figyelhette, amint az idegenlégiósok 15-12-re elpáholják az osztrák játékosokból összerakott alkalmi válogatottat.A Ted Sator irányította külföldiek…..