Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Garami Gábor

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A ComicConos plakáttervezők bevéshetnek maguknak egy hatalmas piros pontot, hiszen pár órán belül ez a második gyönyörűség (itt az első), ami a San Diego-ban rendezett eseményen látott napvilágot, részletes rálátást nyújtva a címszereplő főgonosz ábrázatára. Hamarosan…..
Frissen és ropogósan a Comic-Conról. ..
Garami Gábor 2015.07.13 17:24:03
@REMY: Nem kapunk "képregényes" Batman-t ( ha a sötétebb vonalas , idősebb Denevéremberre gondolsz , akkor igen .). Minden létező fórumon 1000-szer elhangzott már , hogy komorabb hangvételű lesz a film . Amennyiben az eddig látott előzetesekből , a dizájnból nem jött volna le . ;)
Garami Gábor 2015.07.14 23:10:46
@REMY: Na ja ... valahol még a promohadjárat elején is a Frank Miller féle , idősebb marconább Denevért emlegették ... szóval ilyen alapon igen ;) Mindössze arra asszociáltam , hogy anno a Joel Schumacher által emberiség (és Batman)ellen elkövetett "mozijait(?)" ismerte a köznyelv "képregényes"-nek . :D No meg a képregényes jelző azért lefedi az egész Batman-sztori spektrumot a kezdeti Detective Comics időktől az Alan Moore / Brian Bolland fémjelezte zseniális epizódokon át .... stb. :p . Na meg azér' bocs ! De a Man of Steel(féle Clark Kent/Kal-El) az mennyire volt képregényes ? De mindegy :D Szerintem jó film lesz ez ! A Star Wars 7 után ez a legvárósabb ;)
A poszterdömping után az ígéretekhez hűen a Jurassic World nemzetközi előzetesének utolsó változata borzolja a kedélyeket a film bemutatójáig, habár ahogy végignézünk az elmúlt időszakon, ide a rozsdás bökőt, hogy a többi idei blockbusterhez hasonlóan ehhez is jönnek majd…..
Garami Gábor 2015.04.20 17:41:59
@Lord Picard 87: Indominus - Rex , kérlek :) Indominus - Rex az új sztár ;)
Körülbelül másfél hónap múlva látnak hozzá az Independence Day 2 forgatási munkálatainak. A hányatott sorsú projektet először a 2001. szeptember 11-ei terrortámadások folyományaként állították pihenőpályára, mígnem többéves huzavona után zöld utat kapott tavaly novemberben. Sőt ekkor egy darabig…..
Garami Gábor 2015.03.22 18:34:27
@Gallion: Ez szép volt ! Maximálisan egyetértek .
 - SPOILERMENTES - Jim Terrier volt mesterlövész fejére vérdíjat tűztek ki. A kormányzati erők ex-különleges ügynöke menekülni kényszerül, mert elárulta a "cég", aminek egykor dolgozott. Ráadásul meg kell mentenie a nőt, az egyetlent, akit valaha szeretett. Tömören ennyi a…..
A Poltergeist nemcsak új, de magyar feliratos előzetese kicsit Gus Van Sant Psychóját juttatja az eszembe. A remake-et nyilván ne ítéljük meg a megismerése előtt, de vajon miért volt szükség az elkészítésére? Mondjuk Sam Rockwell egy teleshopszpotban is nagyjából hárommilliárd…..
Az új, csapatépítő tévészpot egy percben több eddig nem látott jelenetet mutat, mint amennyit az előző önismétlések két-két és félszeres hosszában láthattunk. No nem Visionből – akinek amíg nem jön ki saját karakterplakátja, a többiekét sem tolom ki, majd szépen, egyben az összeset –, de például…..
aeon flux usa box office: temető 2014.12.07 17:37:00
Rendszerint óvakodnak a stúdiók és forgalmazók a hálaadást követő hétvégétől, és ezzel rendszerint az év egyik legunalmasabb fordulóját alakítják. Idén a legnagyobb bemutató a kevesebb mint 600 moziban debütáló The Pyramid volt, amit jó mélyre temetett a közönség is. Harmadik hete Az éhezők viadala:…..