Regisztráció Blogot indítok
Adatok
keymaking (törölt)

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Heti merítés 2014.12.28 09:35:32
A 4 hengeres is BMW! ....? Igen. Jól fogta az utat, szép hangja volt, a gyári ülések sem tartottak rosszul, bár az én oldalamra kagyló került a már említett gyári rossz ülés helyére. Nemhiába sok csillagos... Az utolsó percig hűséges és strapabíró társ maradt, soha…..
keymaking (törölt) 2014.12.28 15:50:13
@Schütii: keményebb lesz, de okoskodj még egy sort
keymaking (törölt) 2014.12.29 21:27:11
@Schütii: nem szólók be, csak hülyeségeket karattyolsz és még reklámozod is
Melina égetgeti a retináját már egy ideje, ki is van csattanva: Azért óvatosan ám azzal a nézegetéssel, nem mohóskodni:  ..
keymaking (törölt) 2014.12.29 21:24:11
Kell-e nekünk a mindenféle díj? Hol vannak a jó szakemberek? És egyáltalán, mi történik a stúdióban? Az Égéstér 150. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
keymaking (törölt) 2014.12.25 15:04:35
@ommm: kibírnád hogy nem pofázol bele a másik mondandójába te neveletlen faszparaszt?????
miattad hallgathatatlan a műsor.
fogyatékos
Amíg a vágók átvágják (jaj) magukat a több gigabájtnyi forgatott anyagon, addig mi szépen-lassan felépítjük az anyagot, melyet három helyszínen, két napon keresztül vettünk fel Varga "Cigány" Zolival azaz Cigivel. Azzal a Cigivel, kinek sokszor sarkos véleménye helyenként…..
Ezt a sütit évek óta rendszeresen sütöm, sokszor vittem már vendégségbe, oviba, ide-oda, és eddig akárki evett belőle, mindig volt valaki, aki elkérte a receptjét. Egyszerű, gyors, szinte mindig van otthon hozzá minden, egyszerűen világbajnok! Gyakorlatilag egy kakaós-diós piskótáról van szó, de a…..
keymaking (törölt) 2014.12.12 14:52:13
@HZsuzsi84: butaságot zagyválsz de ne zavarjon
üdv, egy dietetikus
gpoy Minden rizsa nélkül vágjunk is bele, hisz igazi internetaranytömbökkel, sőt, a lófaszt, öklömnyi véres gyémántokkal szolgált a tegnapi adás. Ugyanitt míg lefőtt a kávé rájöttem, hogy a VV7 az, ami az alkohol képtelen velem megtenni: öl, butít és nyomorba dönt. Az adott…..
  Nem tudom, hányan emlékeznek még a régi 124-es Merci kombimra, amit jó hét éve adtam el. Született is belőle egy cikk anno, Intergalaktikus lúzerszopás fénysebességgel címen. Mert az volt. Az eladás is, az autó is. Egy vagyont költöttem rá, hogy ilyen legyen Hogy…..
keymaking (törölt) 2014.11.23 18:35:10
@büdösbohóc: csak kijavítottam , nyelvtanilag így helyes kis barátom
Bizonyára neked is van olyan ismerősöd (,szomszédod, vagy annak a kiskutyája), aki vette a bátorságot (mert ugye ehhez hatalmas bátorság is kell) fiatalként (Y generáció tagjai) székhelyet váltani angliába. Eleinte nem retúr, csak oda. Aztán a városi legendák elkezdtek terjedni, ahogyan a Londonban…..
keymaking (törölt) 2014.11.07 15:48:53
@dfens111: nem kavar fel a cikk , ááá nem.
Ajánlom a cikk címének újboli elolvasásá:
'ezert_ne_dolgozz_londonban_haho_magyar_fiatal'

Erre elég sokan felháborodtak, ugyanis angliában csak azok az emberek nem élnek meg, akik magyarországon is alapból csöves, tudatlan senkik.
De sokan beszélnek angolul, értenek is valamihez,és jól keresnek(köztük vagyok én is), ez a tényállás barátocskám.
Én kulcskészítő vállalkozó vagyok, és londonban bérlek egy 15 négyzetméteres üzletet, havi 1 millió ft-ért, a bevételem havi 3 millió huf.
Szerinted megéri? ;)))